lördag, juli 24, 2010

Pest eller kolera - Sifo edition

Hörde på nyheterna att de gjorts en statistisk undersökning om vem svenska folket tror är bäst lämpad att leda landet av Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. En överväldigande majoritet (70% typ) tyckte att Reinfeldt var av det bättre virket i den frågan. Intressant. Gott så.

Sedan hade de även passat på att fråga vem man helst skulle vilja ha vid middagsbordet. Även där vann Reinfeldt. Vad är det för jävla fråga? Vem bryr sig om ur nice det är att sitta och krubba med någon av de där mediatränade och astråkiga människoskalen. Jag kan komma på minst en miljon människor jag hellre skulle äta middag med. Utan någon undersökning. Random uppstoppad person till exempel.

Nä, nu får de fan ta och kamma sig. Sifo-svinen. Sådan ovidkommande skit. Isåfall vill jag mycket hellre veta vem svenska folket skulle föredra att bli teabagad av, ifall det stod mellan Lars Ohly och Göran Hägglund.

10 kommentarer:

Caravaggio sa...

Är Hägglund verkligen öppen för utomäktenskaplig teabagging?

Anonym sa...

Jag tycker Reinfeldt verkar rätt så skön som person, tror nog man skulle kunna ha rätt så kul ihop med honom. Mona däremot..

Anonym sa...

Vad sjutton är teabaggad? Har det nåt att gör med en viss karaktär från Prison break?

att sitta med middagsbordet med nån som bara har partisympatier gemensamt kan ju bli hur astråkigt som helst.

och vice versa.

Vad vet Anonym om Mona...eller om Freddan..? Ingenting.

Att "verka vara skön" räcker enl min erfarenhet inte som bevis. Det är ju deras jobb att "verka vara sköna", framförallt för såna som tillhör målgruppen.

Madde sa...

Hahahaha... Du är som vanligt bäst. Nu drar jag på taklagsfest!
(typ ett rim!)

mikebike sa...

Caravaggio: det handlar ju inte om vad Göran vill utan om vad folket vill.

Ulsak: googla det.

Madde: haha grymt rim

Anonym sa...

Ouch!
det var beyond ape.

Go gôbbe från Götet sa...

Å jag som trodde att "teabagad" handlade om att få en halvljummen Yellow Label-påse slaskad i pannan. Som väl är finns ju Google . . . så nu vet jag bättre ;D

Mot bakgrund av den just inhämtade kunskapen, väljer jag nog den där Hägglund. Om det nu är så att du faktiskt slängt upp din egen enkät på riktigt. Om jag inte måste svara så avstår jag helst allt vad teabaging heter . . .

GRMN sa...

Du kan väl hela storyn bakom din egen tischa hoppas jag. Med 3 wolf moon och allt? Och varför svarar du inte på mina mess på fb?

Burgschki sa...

lars ohly lätt. han är ju nästan liggbar tom.

Andrea sa...

Jag tror att båda två kommer att behöver googla teabagging innan det blir åka av. Men sedan tror jag att åtminstone Ohly är jävligt pepp!