måndag, juli 05, 2010

Garnfetischism

Då och då brukar jag titta igenom mappen "roliga bilder" på min hårddisk. Den rymmer, precis som titeln antyder, allsköns bilder som jag finner roliga på ett eller annat sätt. Det finns också en undermapp som heter "obehagliga bilder" som i sin tur innehåller, just det, bilder som jag finner obehagliga. Inte som i trafikolycksobehag eller som i groteskt obehag, utan obehagliga på ett mycket otäckare plan.

Där i hittade bland annat en gammal goding föreställande Ullared-Morgans okände bror, iklädd ett raffset och penis instoppad i avgasröret på en bil. Och så den här:Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Det är kanske därför jag inte har kommit mig för att blogga den tidigare. Jag blir förlamad av skräck och förundran på samma gång. Den är pervers på en så otroligt sjuk nivå att min hjärna hamnar i ett frysläge. Först vill jag spontant skratta till åt den korpulenta varelsen som bokstavligt talat har draperat hela sin kropp i någon slags garnkreation. Topp till tå. Men så möter jag blicken och förstår att den här personen lär vara mer än lovligt kvaddad i membranet. Det här är okontrollerbar sexuell njutning för honom/henne. Den ultimata kicken.

Att krypa in i en puppa av mohair och riktigt njuta loss. Det låter ofarligt vrickat. Som en slags tantra-tömning där bara personen i fråga själv förnedrar sig. Men titta då en gång till på blicken. Möt den. Där döljer sig det där obehaget jag talar om. Personligen hade jag utan vidare bokat in en vecka med helpension på Casa de la Fritzl, om det stod mellan det eller att tvingas vistas en sekund i stickpervots absoluta närhet.

Det är dock svårt att inte undrar vad grejen är. Jag blir nyfiken på hur det funkar. Det kan ju inte vara plagget i sig. Vilket dundrande antiklimax det måste vara i så fall. Varje gång. För så jävla gött kan det ju rimligtvis inte vara att mumifiera sig i en garndräkt. Tänk att sitta där varje kväll i ett halvår, maska för maska, och riktigt kåta upp sig av tanken när man äntligen ska få bli ett med sin egenhändigt stickade helkroppsmundering. Det måste ju vara så. Att det är vägen dit som är själva grejen. Annars finns det nog ingen lagom dos psykofarmaka för att lindra ångesten hos vederbörande.

Det måste ju vara som när man byggde en snögubbe som liten. Man kämpade och stretade som ett litet as med de tunga snöbumlingarna. Halsduk, morot och hela köret. Och så hade det hunnit bli plusgrader under natten, så snögubben såg ut som han hade varit på efterfest hos Pete Doherty, när man förväntansfullt sprang ut för att beskåda sin skapelse i dagsljus. Det tog udden av det så att säga. Exakt samma måste det vara när man väl krängt på sig sin dress. Då är det roliga över. Möjligtvis kan de få lite bonusbånge när de lägger ut bilder i någon stickningsfetish-ring, och kredden börjar hagla in från andra garnpervon som Mr Angora, Ullman och Fröken Flox?

Jag blir beklämd när jag tänker på vilken lågstatusfetish det måste vara. Det måste vara den allra ensammaste formen av sexuell njutning. Nudister, grupprunkare, lack- och lädermänniskor och såna som gillar att slåss medan de knullar, har ju stora klubbar för likasinnade att vända sig till. De som tänder på fötter, näsor eller valfri annan kroppsdel kan oftast någonstans lyckas frambringa viss förståelse från allmänheten. Till och med de som går igång på dvärgar, amputerade eller diskmaskinsdeformerade Tupperware-produkter har fått sina forum, tack vare Kanal5:s Outsiders. Men de som är heta på stickade helfodral lär nog inte dra fullt hus till klubbmötena direkt. De måste tillhöra den sorgligaste skaran människor som finns.

Förstå den frustrationen. Att veta med sig att det man diggar mest av allt, är så jävla skruvat att de hårdaste jävlarna på jordklotet skulle ligga sömnlösa av skräck, om de bara visste att deras granne satt inne och stickade sig själv till orgasm varje kväll.

Brrr... tänk dagen då en sån jävel väl öppnar hatluckan. När det brister. Då vill man fan inte bo i närheten av en garnbutik. Sanna mina ord.

23 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Tack för inlägget, återigen. Med två jävliga veckor kvar till semester så känns det plötsligt inte lika hopplöst att ge sig iväg hemifrån. Det känns riktigt bra!

Burgschki sa...

Ja, ibland känns det som om internets grundfunktion utgörs av att öra samman alla vrickade satar. När jag gick i gymnasiet brukade vi kolla på en sjuk sida som hette steakncheese eller baconandcheese eller liknande. Orkar inte googla, men det härdade mig inför framtiden som 2 girls..2guys1horse och allt det dära.

Ingela sa...

Jamen vad är det för tapet, säng och sängkläder! För mig var den kombon VÄRRE än pervomumien...*besvimmar*

adde sa...

När jag först såg bilden berörde den mig inte alls. Nu, när jag läst texten, får jag rysningar när jag tittar på den igen.
Du har talang!

Huskatt sa...

Jag ska aldrig sticka mer...hahaha

Lola sa...

Tänk om hn bara fått värmeslag. Och därmed den blicken.

Oscar sa...

För mer obehag (och skratt): http://www.somethingawful.com/d/fashion-swat/wool-swat-german.php

Nalle sa...

"Att krypa in i en puppa av mohair och riktigt njuta loss. Det låter ofarligt vrickat."

Var det ett medvetet ordval?

Nalle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emelie sa...

Fy faen vad svettigt, jag får intrycket av att det är nån pyjamashistoria, varför annars posa i en obäddad säng? Nästa spontana reaktion: om man nu älskar garn och stickning så till den milda grad att man stickar in sig själv i en kokong, varför nöja sig med färgerna grå och orange?
Blogginlägg länkat till Facebook? Check!

mikebike sa...

Tvillingen: haha vad bra! Tack.

Burg. Javisst är det så. Jag har skonat mina ögon från 2 girls and... Ock liknande.

Ingela: somebody some issues :)

adde: berörde dig inte alls? Du är en gåta :)

huskatt: måste du sticka heldresser då?

Lila: tror du på det själv?

Oscar: ska kolla sen.

Nalle: ja vad är det med det?

Emelie; haha ja varmt. Det är nog en del av grejen:) obäddat lär vara minsta problemet. Det fanns de som hade varit generösa i sina färgval också.

Kristina af Knusselbo sa...

*hahaha* Jag älskar din (stick)beskrivning av pervot. Men när jag tittar på bilden får jag nästan intrycket av att personen är bakbunden! Det kanske är värre än vad du tror, det kanske är fru Karlsson, 63, som stickat in sin MAN i kokongen, bundit honom och tvingar honom att svettas ihjäl där inne medan hon ägnar sig åt njutningsfullt kopulerande med sin granne eller nåt.

Nalle sa...

Det är ingeting med det, Jag insåg efter att jag syftade på VIRKAT inte vrickat... tillfällig hjärnblödning

Go gôbbe från Götet sa...

Lite sent påkommet men f-n asså!!

Sitter här och gapskrattar och halvgråter om vartannat. Var får du allt ifrån? Dina formuleringar är så träffsäkra att den här bloggen bara måste sammanställas i tryckt format!

Tack för dagens skrattkramp!

F-n asså!!

Anonym sa...

Eller så hade hn bara inte råd att betala elräkningen.

Anonym sa...

tycker personen i fråga ser ut ha att Downs syndrom...hoppas inte.

Anonym sa...

Fan, jag skrattade så jag fick svårt att andas, du är GRYM. (För att inte tala om bilden och självdistansen när man lägger ut en sådan bild på sig själv) Ögonen borde ju avslöja vem som gömmer sig i ulldräkten, har man sett dom en gång glömmer man dom aldrig.

"Bring out the gimp"

Fler bilder, fler inlägg, Tack

Johan i Majorna

Anonym sa...

Tror föresten inte att du behöver vara rädd för att träffa denna människa om du inte förvillar dig ut till Hisingen ;-))

Johan I Majorna

JL sa...

Men gudisligeeeeeeen! Undrar om inte värmen gör sitt till upphetsningen också? Att vara helt täckt av garn OCH därmed automatiskt svettas gris. Utan att kunna svalka sig.

PGW sa...

Herreminje ... och jag som trodde att folk som handlade en massa garn ägnade sig åt stilla hemslöjdande av strumpor och tröjor. Men nu vet vi sanningen. Oscars länk var ytterligt skrämmande dessutom. Kommer i natt drömma otäcka drömmar om ullgarn.

Düsseldorfaren sa...

Har läst din blogg ett tag nu, men det här var fanimig det bästa inlägget hittills. har ont i magen av skratt. trodde att det inte kunde bli mer creepy än de som stickar små västar och tröjor till sin katt, men ack så fel jag hade! nästa steg för den personen är ju att sticka en rejäl garnoverall med inbyggd tvångströja.

Micke sa...

Ja shit, världen är full av annorlunda fetischismer, men garn var VERKLIGEN udda.
Får hoppas han/hon bor i ett kallt klimat, annars måste det vara en RIKTIGT jobbig läggning.
Undrar om han/hon fick högsta betyg i syslöjd. :-)

Anonym sa...

Thе belt utilizes gel pads ρoѕtioned over the center abdominals аnd the outԁoors obliques.


Feеl free to visit my ωеb site - click This link