tisdag, juni 15, 2010

Pervo-tv med Hulk Hogan

Igår såg jag ett helt avsnitt av realitysåpan "Hogan Knows Best" (fråga inte varför) på MTV. Det handlar om familjen Hogan, med pappa Hulk i spetsen, och deras tokiga liv. I efterhand upprörs jag över att det ännu inte är narkotikaklassat, med tanke på att det dövar hjärnan betydligt hårdare än något annat. Värre än Top Model och Tyra Banks Show tillsammans. Troligen värre än VM i crack.


De som avlat fram den här bastarden till tv-show har nog sneglat en och annan gång på den dysfunktionella familjen Osbourne. Tyvärr så är det kontot redan mättat. Efter att ha givit världen Familjen Gotti i samma anda så funkar det tyvärr inte att ta random snubbe som var stor på 80-talet och bygga ett program kring. Alla skiter i Hulk Hogan. Därför har de behövt krydda serien med något extra. Det extra i det här fallet råkar vara att Pappa Hulk har ett synnerligen osunt förhållande till sin dotter. Själv framhärdar han hela tiden i att det rör sig om den faderliga beskyddarinstinkten. Men alla som tittar (alla som inte hunnit få sin hjärnan helt helt ödelagd av liknande populärkulturyttringar dvs.) inser såklart att det hela handlar om ett närmast incestuöst förhållningssätt. Jag blir på riktigt upprörd av att det sitter människor och tycker att han är lite gullig. Jag får bara lust att slå väck hans blonda mustasch med ett brännbollsrack.

Brooke heter Hulks dotter. Hon är blond, hon är 17 (typ) och hon är kåt på livet som bara Miami-brudar med ena handen i pappas portmonä kan vara. Hela plotten verkar gå ut på att Brooke gör halvhjärtade försök att lösgöra sig från sina föräldrar, och då i synnerhet sin paranoida pappa Hulk, som i sin tur går runt och är som en jättestor utvecklingsstörd nallebjörn med bandana. När hon skaffar egen lägenhet är han snabbt där och bygger upp ett Hulk Hogan-altare i hennes sovrum med typ tjugo inramade bilder på honom och henne i olika situationer. Kan det bli mer pervers med kläderna på?

Hela Hulks fejkade liv verkar gå ut på att hålla koll så att Brooke inte träffar någon snubbe eller dricker sprit. Tanken är nog att man ska skratta lite gott åt hans gulligt efterblivna paranoia. Men det är svårt. När han i sann amerikansk anda suckar djupt och håller sig för pannan när dottern släpper in pizzabudet. Han nästan omyndigförklarar henne eftersom det skulle kunna ha varit en seriemördare. Sedan börjar han avlyssna henne, eftersom han lovat att inte smygfilma... ehhh? Han skickar in spioner med förevändningen att de ska fixa grejer i huset, för att se så att hon inte har något bus på gång. När luftkonditioneringskillen rapporterar att han hittat p-piller på köksbänken brakar helvetet lös och den retarderade nallebjörnen stormar huset och sätter igång med förebråelser.

JA, givetvis är allting riggat. Jag är inte dum i huvudet. Men det är nästan det som är mest upprörande av allt. Att någon kommit på att skriva det här, och på fullaste allvar trodde att Hulk skulle komma ut på andra sidan och verka vara en skön farsa som bryr sig om sin dotter. I själva verket framstår han bara som en svartsjuk äcklig gubbe, som är så tänd på sin dotter att han inte står ut med tanken på att hon kommer ha en annan man i sitt liv. Hulk hatar nämligen alla killar och lever efter devisen att alla killar är svin som bara vill penetrera hans dotter. Utom han själv då (Ja det är ju inte uttalat i alla fall).

Den enda killen som nästan passerar filtret är en av Brookes kompisar som är homosexuell. Han blir i och för sig förhörd så att han verkligen är ett "fullblodshomo" och inte bara lite småbögig. Bi skulle gå bort direkt. De är nästan värst. För de knullar allt. Läcker människosyn han förmedlar, pappa Hulk. Det blir ganska tydligt att han slösade bort de sina piggaste hjärnceller på skojbrottning istället för i skolbänken under sina hey days.

Hogan Knows Best är milenniumversionen av Solstollarna, ett annat underhållningsformat som luktade gammal gobbaronk, och som också kom undan just för att det var lite gulligt.

Hulk Hogan vet inte bäst. Hulk Hogan vet inte ett skit.

22 kommentarer:

Burgschki sa...

You know where you are with a cock.

Ron Obvious sa...

Värre än Tyra Banks? Det är vågade ord du slänger dig med nu!

mikebike sa...

Burgschki: va? vem sa det och i vilket sammanhang?

ron obvious: Haha ja det är vågat. men jag levererar. Tyra är fan inget mot det här. Tyra är iofs dummare på ett helt annat sätt.

Jo tjena sa...

Det får vara hur iscensatt det vill, det är jävligt läskigt att se hur Hulk hänger över sin dotter.

Burgschki sa...

mark i peep show, hittar inte klippet men här är ett annat.

http://www.youtube.com/watch?v=eG3GRPFf7mA

Caravaggio sa...

Har du inte sett uppföljaren Brooke knows best?

Där har Hulk och frun skiljt sig. Frun är tillsammans med en kille som är 19, vilket kan ses om uppseendeväckande, men som är helt normalt jämfört med att Hulk blir tillsammans med en tjej in her early twenties som ser ut EXAKT som Brooke. Good times!

Andreas i Stockholm sa...

Men erkänn att du i alla fall är lite avis på Hulks stasche...

Fifi sa...

Jag har aldrig sett programmet, men det låter så vidrigt att jag måste se det.

Hm, han är ju i Norge nu, så jag vet ju egentligen inte om han befinner sig i baracken som han säger eller om han är inspärrad någon annanstans. Men jag antar att jag får reda på hur det ligger till imorgon då han enligt planerna ska komma hem.

ls sa...

Fantastisk sågning! Oändligt tacksam att du tar på dig att se dylikt skräp för att sedan göra högoktanig underhållning av eländet.

Den hemska tvillingen sa...

Visste inte ens att den här serien fanns men tack vare dig behöver jag inte ödsla min tid på den skiten. Tack för det!

Yoda sa...

Från vemod till Hulk - djupt deprimerad du är väl inte?

Zeb sa...

I en bransch och kultur där image och lön betyder allt vet Hulk bäst. Men som familjefar? Inte mer än Al Bundy.

mikebike sa...

Jo tjena: jaså du har sett det du med. Javisst är det. som fan.

Burgschki: ahh jag måste ta och se peep show. har just fått fyra säsonger av en arbetskamrat. verkar sjukt kul.

caravaggio: nej det har jag inte sett.

andreas: haha ja det är avundsjukan som talar... :)

fifi: ja det måste du :)

haha ja stålkam är så kåkigt tufft på nåt sätt. det mest klassiska stickvapnet ju :)

ls: ja jag ta en för laget så att säga ;)

tvillingen: eller så är det precis det du måste :)

yoda: nejdå.

zeb; haha nä så är det nog.

Anonym sa...

Men.Men.Men. den blonderade irakin då + glajorna på Hulken, har han ändå inte en pytteliten point där? sen att hela gänget är en trailertrash outfit fast med deg? är ju ännu mer tragiskt. Gissar att lilla dottern säkert har "racked up some serious mileage" redan...Mvh/Exilväschötten

Garage Dude sa...

Jag äger inte ens en tv så jag slipper allt sådant där.
(jag betalar dock tv licensen ändå)

Burgschki sa...

det är världens bästa serie (genre: brittisk humor).

for reals.

von Braun sa...

The hills säger jag bara. The hills. Tar man det för vad det är så blir man nästan lite varm i kroppen. Man framstår som något sånär normal själv.

Det jag skulle vilja veta är hur uppgjort "Lyxfällan", "Du är vad du äter" och klassikern "Rent hus" är/var. Jag hoppas för mänsklighetens skull att det var uppgjort så in i helvete.

Igår var det ett par som flyttade från sin 11,000:-/månads lägenhet (för att hyran var för hög) till en lägenhet som endast kostade 7,500:-/månad. Men de drog på sej andra kostnader till ett värde av 11,500. (Lite sommarstuga, någon "studio" och andra nödvändigheter) Det är vackert!

adde sa...

Fick du ett temporärt tillstånd av helkroppsförlamning av en för hastigt slukad B&J och fastnade framför TVn? Eller lider du dig igenom sånt för inspiration till bloggen? I så fall är du en sann hjälte.

Anonym sa...

Hur kommer det sig att du självspäker dig med sådant här?

-Luca

Anonym sa...

Jag skulle vilja veta vad du tycker om det här programmet:
http://www.tv.nu/p/10061821302200tv4sport--p

Det vore roligt att få en liten recension där...

/Pelle

Johanna sa...

Jag håller med om varenda ord i detta inlägg!

Pernilla sa...

Kunde inte sagt det bättre själv. My god va det där programet är incest-weird. Speciellt nu när han skaffat sig en kopia av Brooke istället för sin fru. *ryser av obehag*