torsdag, maj 20, 2010

Slarvigt Anna Anka

Idag rapporteras det att Anna Anka (jag hatar mig själv för att jag ens vet att hon finns) blir vräkt och fruktar för sitt liv. Det svider i mitt hjärta för hennes skull. Hon har det inte lätt. Samtidigt har hon ju själv försatt sig i den sura sitsen. Hon visste faktiskt mycket väl att det skulle sluta på bar backe om hon började slarva med blåsjobben på den gamle ankballen.

13 kommentarer:

30+ sa...

Det finns en speciell plats i helvetet för människor som pratar eller skriver om Anna Anka. Oavsett perspektiv.

mikebike sa...

30+: PAX!

Kalmardamen sa...

Skrattar.
(Hatar också mig själv för att jag vet att hon finns.)

Roligt skrivet!

Jo tjena sa...

Kan man inte bara slänga ut henne i skogen där hon kan bo i en koja så att man slipper läsa löpsedel efter löpsedel och höra hennes röst från helvetet på tv?

Anonym sa...

Skulle tro att han ville slippa blåsjobben av Mrs Anky Pnaky. Fan, jag kan inte tänka mig något värre att få på sin mandom än henne, skulle välja ALLA könssjukdomar blandat med Ebola varje dag i veckan framför henne. Å andra sidan så är det väl den enda stunden på dagen som man slipper hennes jä**a röst, hmmm, tricky...

Johan I Majorna

Anonym sa...

Anna Anka kommer att hemsöka dina mardrömmar. Hon är en sådan uppmärksamhetskåt bluff att inte ens TV3 eller öppna kanalen borde bli lurade. Men tyvärr.

-Luca

mikebike sa...

kalmardamen: haha ja då vet du exakt hur det brinner i huvudet på mig när jag ser ett löp med henne. Tack!

Jo tjena: hon är nya linda rosing.

Johan: tycker du att Paul verkar ha god smak i övrigt?

Luca: ja tyvärr.

diana sa...

Jag skriver ofta om denna fina människa. Ni är varmt välkomna att kika in hos mig. Kramizz
(En fet sarcmark här ifall ni missat det)

mikebike sa...

diana: ja jag kan knappt få nog av anka :) men jag ska kolla din blogg mu.

Anonym sa...

Nu är det ju faktiskt så att Anna Anka fick tre månader på sig att hitta ett eget boende. Hon skulle ha flyttat ut i mars enligt domen, men tog inte tummen ur och gjorde något åt sin situation.

Paul Anka's förra skilsmässa gick väldigt smidigt utan en massa tjafs i rätten. (Kan bero på vem som är den andra parten. . .).

Nu fick Domaren nog av Anna Anka och beordrade henne att flytta ut inom 48 timmar. Det är inte Paul som slänger ut henne.
Han har rätt till sitt hus, (dock inte värt 50 miljoner som AB skriver). Dom har ett äktenskapsförord - även om Anna ljuger om att det inte finns.

Barnen får givetvis bo kvar i huset. Paul och ex ex-maken Lou Yeager vill inget att annat än att ha barnen hos sig.

Anonym sa...

..ändå framstår hon som den mest förslagne av de hollywoodfruar som presenterats...vilken säger mer om svenska hollywoodfruar än om Anna Anka.

En reflektion Maria Montazani verkar vara mest sympatisk..ergo måttet av förslagenhet står i omvänd proportion till måttet av godhet..

mikebike sa...

anonym: nu blir jagjättenyfiken på vem du är. ett sånt engagemang. jag gillar't!

ulsak: jag har faktiskt inte sett så mycket att jag kan dra såna slutsatser. det är löpsedlarna som piskar mina näthinnor.

Nettan sa...

hahahaha..roligt så här på morgonkvisten
Hon är bara så rolig att reta sej på....och fyller en sorts funktion i och me det ;)