onsdag, april 14, 2010

Prästgeggan

Vilket skönt rövgäng de är i Vatikanen alltså. En radda gubbjävlar som kliar varandra på ryggen in i döden. Precis när en snuskhärva, som får de belgiska pedofilringarna att verka oskyldiga, håller på att rullas upp inom den katolska kyrkan. Då går en av de högst uppsatta kardinalasen ut och presenterar den verkliga syndabocken. Den djävulska homosexualiteten. Det är alltså svaret på frågan varför deras heliga ledare massförgriper sig på småpojkar. Utan den hade det inte funnits någon pedofili. Snacka om att rundsparka hela katolicismen och deras människosyn tillbaka till istiden.

Skönt att kunna göra det så lätt för sig. När en dröse prästvigda pervosvin avslöjats med nävarna nerkörda i korgossars kallingar, som om de grävde runt i en påse lösgodis, då är det inte pedofilin som är problemet. Det är homosexualiteten. Det är den som gör dem så sjuka.

11 kommentarer:

mia sa...

Ja, inget förvånar mig snart.

Fisken sa...

Helt klart så är Poven och hans pack lika mycket ute och cyklar som vanligt, men i detta fall så har du fel.
Det kardinalen sa var att "Pedofili var ett resultat av homosexualitet och INTE av det heliga celibatet".

Lik förbannat så har han ju fel men ändå.

Nörderi sa...

Gick dom inte ut nyligen och förlät Beatles för uttalandet om att "Beatles är större än jesus" för ett tag sen?

Långsint deluxe.

Anonym sa...

Fiskelina, trekrok och deg. Fråga R.
/Lorenzo Lamas

adde sa...

Chuck Norris är inte troende - han vet!

Lite off topic kanske, men jag tror ändå det var dags för lite av den gamla visdomen att få plats. Nej, nu ångrar jag mig nog lite ändå att jag skrev det där. Det har ju inte alls med ditt inlägg att göra.

F´låt.

mia sa...

Jag kan bara hålla med.... ett gäng basebollträn, avbitartänger och eldkastare är vad som skulle behövas. Jag skulle gärna själv använda avbitartången på deras patetiska kroppsdelar. Jag kan tänka mig att Lisbeth Salander nog skulle ha ett antal ytterligare förslag på vad man ska göra med dom.

Finns det nåt värre än gubbar som tror att dom är nåt? Vet dessvärre att detta inte är unikt för de katolska höjdarna, det finns äckel överallt. Ju högre upp de är desto mera äckel håller de på med.

Anjo sa...

Hur man än vrider och vänder på vad kardinalen sa - att lasta över de övergrepp som kyrkans män begått på en sexuell läggning är inget annat än ytterst vämjeligt.

Spader Ess sa...

Fisken:
Så då skall man alltså tolka uttalandet som att en homosexuell inte skulle kunna hålla sig till det heliga Celibatet?

Nu har det ju mest handlat om korgossar, men jag misstänker att det kan finnas en och annan flicka som blivit tallad på av prästerskapet. Om inte annat så kan man se det som att Katolicismen har skändat kvinnligheten genom alla tider.

Ebichu sa...

En gång i mina avlägsna ungdom så läste jag sexologi på universitetet, och såvitt jag kommer ihåg så har pedofili (i likhet med många andra typer av sexuella övergrepp) mer med makt än attraktion att göra.

Samma som med män som våldför sig på andra män i fängelset - de kan vara hur heterosexuella som helst i vanliga livet, men ändå få ut något av våldtäkter, etc.

Molly sa...

Givetvis vämjeligt med katolikerna. De slutna, sexfixerade, religiösa sekterna är fantastisk grogrund för en vidrig människosyn på alla vis.

Måste sen bestämt säga ifrån ang. din liknelse till pedofilringarna i Belgien. Såvitt jag vet har inget prästäckel haft fastkedjade, torterade, mördade barn i källaren, så skoja inte om det ens. Snälla.

Kirin sa...

Kan de inte ta och bånga på någon i sin egen ålder - någon runt 100 alltså?!