torsdag, april 08, 2010

Anders S Nilsson

S står alltså för "svinet". Anders "Svinet" Nilsson. Det visste jag inte.

Häromdagen intervjuade han Lina Thomsgård – grundare av Rättviseförmedlingen. Ett nätverk som syftar till att motverka snedfördelning baserat på kön, etnicitet etc på arbetsmarknaden. Och jävlar vad äcklad jag blev av att höra hans nedsättande ton mot henne. Det riktigt kryper i kroppen på mig. Lyssna själva här. Jag får lust att ge honom ett rejält gruppstryk.

Jag visste sedan tidigare att han är en råtråkig programledare för det sjukt utnötta gubbhumorformatet "Parlamentet" – programmet dit komiker kommer för att dö. Att han är ett riktigt svin var däremot nytt. För mig. Men det är han uppenbarligen. En sån där liten skräpgris som egentligen inte duger någonting till. Men som man inte blir av med utan en restriktiv nödslakt. Han har samma äckliga skimmer som Robert Gustafsson. Som slemmigt gobbaronk. Det borde fanimej vara strängt olagligt för såna jävla as att jobba inom någon form av media. Det är ungefär lika lämpligt att sätta Anders S Nilsson i tv-rutan, som det är att ge en katolsk präst med bultande stånd ett vick som lågstadielärare.

Nä, såna som Anders S Nilsson är inte bra för samhället. De är svin ända in i märgen och såna går liksom inte att ändra på.

21 kommentarer:

adde sa...

"Jag tycker att det är kul att du har något att göra, Lina"

Stenkastning, spöstraff, kinapuffar i öronen och ett par rävsaxar på vaderna är min dom.

Hur kan man vara så oförskämd?

Nonsensakuten sa...

Om intervjun var direktsänd tyckte jag att han fixade det ganska bra, trots allt. Visst, det var lite forcerat och det där med Chippendales var bara jävligt plumpt. Men det sista var nog inte menat att framstå som svinaktigt, det han menade var nog att det finns mycket för Lina att ta tag i, att det är ett stort problem som bör åtgärdas (man hör hur han snubblar på formuleringen, det är inte lätt att alltid på en millisekund hitta de rätta orden).

Tuss sa...

Nonsensakuten: Nja, han är nog precis så svinig som han framstår i klippet. Läs allt om ASN som dyker upp på nätet nu, hans kvinnosyn verkar vara åt helvete... Här t. ex. finns en liten sammanfattning http://coffe.wordpress.com/2010/04/07/anders-s-nilsson-en-typisk-mansgris/

mikebike sa...

adde: ja vilken jävla kuk han är.

nonsensakuten: njae, det är väl ganska uppenbart att han är nedsättande.

Tuss: ja sedan är ju allt som skrivs på internet knappast sanning men det är ju skitsamma. det är illa nog med det lilla man vet.

Pernilla sa...

Gode gud!

Kolla även in senaste avsnittet av "Annas eviga" som diskuterade män som förtrycker kvinnor. Ett stolpskott vid namn Per Ström gör uttalanden som får nackhåren att resa sig av ilska. Han kan inte se att män över huvud taget eller på något sätt förtrycker kvinnor. Snarare att kvinnor förtrycker män.


http://svtplay.se/t/103434/annas_eviga

Jo tjena sa...

Han är helt jävla otrolig. Har alltid tyckt att han är ett rejält stolpskott men det där tog fan priset-

mikebike sa...

Pernilla: tack för tipset. ja Per Ström jag den gamla rövhatten. Han måste ju ha ett seriöst problem med att förstå. Han argumenterar som en högstadiedebattör.

Jo tjena: ja han är väldigt obehaglig.

emster sa...

verkligen tragiskt.

Elin sa...

Å nej. Fan fan fan. Han var verkligen så grisig som du skriver. Jag hoppades att det var en överdrift.

Tack för att du öppnade mina "klart-han-är-snäll-innerst-inne"-ögon.

mikebike sa...

emster: ja verkligen.

Elin: ja vad ska man säga. han är ett as. punkt.

dekorum sa...

Han tycks i alla fall ha bett om ursäkt.

http://popmorsa.blogspot.com/2010/04/i-predict-riot.html

Alltid nåt!

Anonym sa...

Hahaha det var ju underbart!
'så kommer Maj-Britt från ekonomiavdelningen', vilken pärla!
Han kanske kunde skippat det där med att det var kul att hon hade något att göra, men alla kan ju säga fel :)

Fiat sa...

True, fucking, that! Anders är ett rövhål och borde liksom Råpert göra oss alla en tjänst och skita sig i näven istället för att synas.

Bitten sa...

Men lägg av! Är han på riktigt? HÖR han inte själv hur han låter? "Kul att du har något att göra" ???

Anonym sa...

Kul att ni har nåt att göra säger jag bara. Själv har man långt kvar till man når sina kvinnliga jämnårigas lönenivå. Ingen rättvisa där inte.

Kristina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara Terese sa...

Jag känner, ovanligt nog, för att mörda. Men jag tycker du är en föredömlig man Mikebike!

Anonym sa...

Haha, verkligen gammal gobbaronk! Jag bor i Stockholm och brukar hänga på spy bar, så gör även Anders, brukar stå i rökrutan och be mig och mina kompisar om eld (jag är 22 år) detta händer VARJE gång jag är där. Han tycker att han är lite skön och härlig när han står där i en stor stickad tröja och raggar på 18 åringar, han är down with the cool hipster-kids!!

Anonym sa...

"Det är ungefär lika lämpligt att sätta Anders S Nilsson i tv-rutan, som det är att ge en katolsk präst med bultande stånd ett vick som lågstadielärare." Så vackert! Så vackert! Så vackert! Mitt retoriska hjärta har "fastnat i vinkelvolten" pga din störtsköna liknelse.

hanna sa...

"Jag tycker att det är kul att du har något att göra, Lina"
WHAT??!??!!? JÄVLA SLEMGUBBE. hans ton och avbrott skrek härskarteknik.

Kirin sa...

Men det är väl gulligt att de låter Anders S Nilsson ha något att göra. Vem skulle annars vilja anställa en sådan tölp om inte radio och tv. Helt underbart att de verkligen rannsakar sina anställda och ser efter om de verkligen passar bland andra människor.