lördag, februari 20, 2010

Det snöar ute

Har ni sett. Det har kommit lite mer snö inatt. Vi ska strax in till stada och tänker nyttja Västtrafiks fantastiska faciliteter till ändamålet. Det ska bli nice. Kommer troligen att gå helt smärtfritt. De har dragit in sin resegaranti dagen till ära. Det gillar jag. Vardagsedege för en barnfamilj i Majorna.

Återkommer senare...

15 kommentarer:

Jessica sa...

Ny slogan "Åk med oss på egen risk"

Nemo sa...

Glöm inte att ta Converse med HÖGT skaft!

adde sa...

Kommunalt? Äsch! Köp en fet suv med fyrhjulsdrift så kan du söka din edge i mer lustfyllda situationer. Och du slipper få hjärnblödning när du försöker förstå hur du ska trycka på den blå apparaten när hela familjen ska byta linje.

Carin H sa...

Det påstås på Facebook att det inte går nån kollektivtrafik i GBG idag.

Jo tjena sa...

Lycka till...om ni har samma kaos som vi har i Stockholm idag när det gäller kollektivtrafiken så be en bön och hoppas att ni kommer fram.

Jonna sa...

Vi försökte ta oss till Universeum en sväng idag. På en och en halv timme tog vi oss till Marklandsgatan och tillbaka, en sträcka man annars avverkar till fots på tio minuter. Man känner sig verkligen som en toppenförälder när man utlovar äventyr i regnskogen och det inte blir mer än en frostig promenad av det.

Ull sa...

Jag åkte Guldheden - stan t.o.r idag utan större problem. Det stod en vagn på Dr Sydows Gata och väntade, bara att hoppa på och den åkte ett par minuter. Lite skrämsel vid Chalmers då en vagn som skulle genom tunneln hade svårt att ändra växlarna.
På väg hem så kom det en 7:a, övervägde att ta den och promenera från Wavrinskys, men tittade på tavlan med avgångstider och 10:an skulle komma bara 2 min senare, så den tog jag..
Summa summarum, nästan smidigare än utan snökaos...
(fast tjuvlyssnade på en kvinna på vagnen hem som pratade i telefon och sa att hon fått vänta in 27 minuter, så jag hade väl helt enkelt tur)

Anna sa...

Jag hatar vardagsedge. Såhär i efterhand undrar jag hur jag kunde tro att vagnen skulle klara Sahlgrenskabacken i morse.

Anonym sa...

Snacka om självspäkning.....

VärstTrafik i snökaos är väl ungefär lika lugnt som att släppa in en sockerstinn lågstadieklass med ADHD i Cloettas chokaldfabrik.

God tur =))

Johan I majorna

jesper sa...

Min vagn kunde inte öppna och stänga dörrarna pga snö som kom emellan. Så han envisades med att alla skulle använda främre dörren. Blev jobbigt eftersom att varenda hållplats hade extra mycket folk som väntat på försenade spårvagnar. Fast jag gillar när det jävlas lite iofs.

Andreas sa...

SJ kör samma approach, att dra in resegarantin. Lite fantastiskt med en garanti som de kan dra in när de vill. Känns som att poängen går förlorad lite grann då..

Bajsugglan sa...

Tjoho! Resegaranti is da shit!

Daniel sa...

Hundra på att ni e minst 3 timmar försenade

mikebike sa...

jessica: Så är det ju jämt. men nu är det ju att bli förnedrad med vilje att åka med de asen.

Nemo: Haha du jag har köpt riktiga vinterskor i år. love em. jag har väl förkortat mitt liv genom åren med converse på vintertid.

adde: japp plötsligt är det de med SUV som skrattar.

Carin H: och det stämde rätt väl.

Jo tjena: vi vågade friskt men vann inte ett skit.

jonna: ja fy fan. jag är trött på att gå.

Ull: i lördags gick det inte alls. iag fick jag vänta 40 min.

anna: ja alltså nu hatar jag västtrafik igen.

johan: haha. ja lite så

jesper: smooth ska det va.

bajsugglan: indragen resegaranti is da shit. :)

daniel: hmm njae det tog 1 tim 20 min att komma till jobbet idag.

Spaceann sa...

Underbar blogg, gillar positiviteten tankarna, iwill be back