tisdag, oktober 20, 2009

Talangscout fail

Sitter och kvaddar min hjärna med lite America's Got Talent så här på kvällskvisten. Det är ett program (med Jerry Springer som värd för att sätta rätta freakstämningen antar jag) där människor som inte lyckats inom sitt drömskrå får uppträda inför en jury som ska bedöma om de verkligen är dolda och har vad som krävs för att... ja vad fan de nu är de drömmer om. Uppträda och bli "kändisar" verkar vara grejen oavsett vad fan de pysslar med.

Det är beklämmande att se mediokra dansgrupper, värdelösa magiker, vidriga och totalt karismabefriade familjenummer där mamma, pappa och sex barn gör en egen tolkning av Sound of Music. För att inte tala om en massa ospec. gycklarpack, imitatörer och medelålders tribute-artister (jag hittade inte någon lämplig synonym för artist, trots att det inte finns en enda liten atom med artist-dna i deras kroppar).

Men det mest beklämmande är ändå att se David Hasselhoff som en av de tre jurymedlemmarna. Haha... visst det var säkert kul på pappret att låta honom vara med och bedöma vilka människor som är oslipade diamanter talangmässsigt. Men på riktigt. Han sitter där i sin skinnpaj med sin bortsupna blick och bara rågillar allt. ALLT. Jag tänker att om han hade fått råda över hela tv-tablån här i Sverige hade jag nog skjutit mig själv i huvudet. Eller sålt tv:n.

Hasselhoff borde bli omslagspojke för Socialstyrelsens informationsfilm om att mångårig proffsalkoholism och plastikkirurgi är en synnerligen dålig kombo. Han ser ut som ett gammalt lapptäcke av läder. Herregud. Idol-juryns Andreas Carlsson ser verkligen ut som en orörd blomma Bredvid gamle Hoffen.

16 kommentarer:

egarcia sa...

Fel inlägg men det finns en snubbe på ett gym på Fjällgatan som har det töntiga namnet Tropic Sun som är grymt bra på hård massage och speciellt bra på att trycka på dom där muskelknutarna. Jag har en hel del såna och gick hos honom ett tag och jag låg och svor så ont gjorde det, men oj vad det hjälpte. Jag hatar mesmassage så jag fattar vad du menar, man vill ju att det ska kännas!! Honom kan jag verkligen rekommendera!

Kopierat från hemsidan!

I samarbete med leg. massageterapeut Olle Minell kan
vi erbjuda flera olika typer av massagebehandlingar.
Kontakta Olle direkt för konsultation och tidsbeställning.
0739-93 26 02 / 031-14 26 34

adde sa...

Ja, det är lätt att fontänkräkas när man ser hur desperata många är för att helt enkelt bli kända.

Jag förmodar att du läste om det senaste i den vägen, familjen i USA som larmade om att deras son satt i en ballong som farsan där byggt. Hela landet följde allt i direktsändning och sen visade det sig att allt bara var en bluff!

Anonym sa...

Å andra sidan har ju "the Hoff" rätt..........

Han kanske jämför med sin egen talang och då framstår ju ganska många som talanger......

Att ha "the Hoff" som talangscout verkar vara lika begåvat som att be hajen vara badvakt.

Johan I Majorna

The Girls Of Florida sa...

Jaaaa i går var ju dom taktlösa cowbojsarna. Herregud det var ju magiskt dåligt och hela juryn tyckte det var strålande bra. Har Hoffman bjussat de andra två på något starkt?

För övrigt kan jag skryta om att min styvpappa var bekant med Hoffen. Stört.

ZARAGUS sa...

Det är ju mediasnurren som skapar kändiskulten och sen exploaterar folks drömmar. Visst tycker man att människor borde ha lite självinsikt och inte ställa upp, men samtidigt är det något sjukt cyniskt i att samma program skapar kändisdrömmar och spottar på dem samtidigt.

Lauren sa...

Slå ihop The Hoff med Anton Glanzelius kanske?? Paradise hotell skulle nog snarare vara Bates motell?? Euuuu....

mikebike sa...

egarcia: tack tack för tipset.

adde: haha ja balloon boy.

johan: hahah ja ingen är sämre än hoffen :)

florida: hahaha koolt... eh eller nåt. hur kände de varandra?

Zaragus: ja dety är en jävligt sjuk cynism helt klart.

Lauren: jag har nog missat nåt.

Anonym sa...

Din blogg är det enda som verkligen kan få mig att skratta högt! Och jag läser många bloggar...Härligt att du verkar ha en humor och ett skrivsätt som aldrig sinar.

SB

The Girls Of Florida sa...

Kommer inte ihåg men jag tror dom möttes i ett omklädningsrum. Nu låter det det kanske lite halv suspekt. Min styvpappa är hockeytränare men jag vet inte hur Hoffen kom in i bilden. Kanske inte vill veta heller :)

mikebike sa...

SB: Tack det gör mig väldigt glad att höra. Är inne lite i en babybubla nu men jag är snart tillbaka igen :)

Florida: Hahaha ja det är ju ett av de bästa sätten att träffa vänner :)

Daniel sa...

Men manliga håriga Hasselmage och frillan må gud ske lov vara äkta iaf.

Anonym sa...

Don't hassle the Hoff!

Housemalla sa...

Haha, skönt inlägg..:P

Bajsugglan sa...

Hasselhoff den gamle skojarn!

Anonym sa...

Jag måste bara få berätta, jag har en svåger som snackar ungefär som du skriver...ler...
Det skulle vara sjukt roligt att para ihop er på en fest hahahaha
snacka om tvillingsjälar.
Mia i bushen

Johan sa...

Har precis börjat läsa din blogg från början (jag är lite efter, jag vet). Hittills har jag skrattat och njutit av i stort sett varje inlägg. Du har väl hört det tusen gånger men fan va roligt du skriver!

Du har ett nytt fan!