lördag, oktober 10, 2009

På bebisfronten intet nytt

Jaha. En vecka sen. Jag kan bli lite förbannad emellanåt när jag tänker på hur den ligger där inne och softar. Drar sig. Vägrar hjälpa till och komma ut. Men så tänker jag att... fint folk kommer sent.

7 kommentarer:

Go gôbbe från Götet sa...

Dé é bara att ta det lugnt. Våra båda gossar är riktigt fint folk. Nr 1 behagade ankomma världen 16 dagar senare är beräknat, nr 2 väntade i sin tur 12 dagar. Ändå blev båda gossarna "igångkörda" med gel etc. 5,6 kg resp. 5,0 kg blev resultatet - delvis av extratiden i det varma, mysiga.

Hang in there och glöm inte att ta med mysig musik till förlossningen. Lägg in babymössan i värmeugnen på förlossningen så att bebben får det mysigt om huvudet när han/hon kommit ut i kylan ;)

Lycka till alla tre!

Go gôbbe

Miss S sa...

Jag säger till dig som till Miss Muffin, det verkar vara en glidare. Söndagar är glidarnas dag, så imorgon anländer den.

Abbes pappa sa...

:) Jag är nästan lite avis på dig som snart får snusa på en liten bebis. Å andra sidan får ju jag sova.

Therése sa...

Du kan trösta J med samma ord som min kompis sa när jag påbörjade min tredje vecka över tiden: "Det är nog för att du är så bra på att vara gravid som bebisen är kvar där inne."

Mr Outlaw sa...

Jomän. Så e de. Fint folk kommer sent. Frugans och min lät vänta hela tre veckor på sig. Till slut var hon så lack på hela prylen att hon vid ett barnmorskebesök helt sonika bad dem att åtminstone plocka ut kidset lagom tills det var dags för inskrivning i plugget, så den inte kom efter.
Det hjälpte. Hon blev inlagd.

Hälsporren sa...

Ah, jobbig väntan. Stå ut. Och hoppas att ni alla mår bra.

The Girls Of Florida sa...

Inte bara fint folk kommer sent. Det här kommer bli det finaste folket. Fast i singular.