torsdag, augusti 20, 2009

Ett riktigt jävla tokhårt namn

Den här killen heter Rip Torn. Smaka på det. Rip. Torn. Hur jävla hårt är inte det? Jag känner riktigt hur jag får hår på bröstet bara av att säga det. Det krävs en del för att fylla ut en sån kostym men av bilden att döma tycker jag han verkar göra ett rätt bra jobb. Vilken tur. Det hade kunnat bli så fruktansvärt fel.

Tänk om Peder Lamms mamma och pappa hade valt Rip Torn istället när det begav sig. Rips päron måste haft på känn att han skulle växa upp och få en look som tvingar djävulen att bära blöja. Jag menar... Hello Mr Devil. My name is Rip Torn. I've come to punk you up.


12 kommentarer:

Tobbe sa...

Hårda namn är häftigt. Mer sånt. Men det gäller ju att se ut som en hårding då. Peder Lamm har rätt namn för sin person.
Det finns ju även många stackare som drabbas av förädrarnas fantasilöshet. Hur kul är det att heta Anders Andersson eller Hans Hansson.
Annars efterlyser jag mer humor när man namnger ungarna. Tänk om fotbollsspelaren Nicky Butt´s föräldrar hade döpt sin son till Harry, som lätt kan uttalas Hairy istället. Så mycket roligare allt hade varit.

f i f f i. sa...

Nånting säger mig, bara sådär, att namnet är taget...

Margherita sa...

Fiffi, du har rätt..
http://sv.wikipedia.org/wiki/Rip_Torn

Edmund låter inte riktigt lika stenhårt va?

David sa...

Visst är det taget, han heter egentligen Elmore (inte Edmund). Men smeknamnet Rip har tydligen använts i generationer i hans familj.

Tänk själv, släktträff hos familjen Torn. Där står Rip Torn, med sin pappa Rip Torn, och sin farfar Rip Torn, på bordet står ett foto på avlidne gammelfarfar Rip torn.

Han har tvillingsöner, men jag vet inte om dom båda också kallas Rip. Vore ju ännu grymmare; "Honey, will you call Rip and Rip, the raw meat is served..."

Källa: IMDb

PS. Ja, väldigt tråkig dag på jobbet...

adde sa...

Ibland kan ett namn gå från mesigt till coolt när man väl fått en bild av karaktären bakom. Ett bra exempel på det är Svampbob fyrkant.

Förresten länkar jag aldrig till något med mitt namn, jag är och förblir utan blogg eller hemsida. Och jag är lika musikalisk som finsk stämning. Så att inga tvivel råder.

Fabbe sa...

Nah, inte tufft alls, låter som ett namn från typ Glamour eller nåt.

Stellan sa...

Det enda som var coolt med Gun Hellsvik var ju när hon presenterade sig utomlands, då är det inte dåligt hårt namn!

mikebike sa...

Tobbe: ja precis det jag menar. man får leva upp till sitt namn. mitt namn är så vanligt att jag behöver inte prestera ett skit.

fiffi: Ja fast Rip är ju ett familjenamn (se davids kommentar) som använts i generationer.

Margherita: Jag tycker allt att edmumd är ett rätt hårt namn.

david: tack david.

adde: haha jag misstänkte att det inte var du.

fabbe: det är lite harlequin-vibb nästan. but still. jävligt hårt. Rip. Torn. Mavvafackas!

stellan: haha ja fy fan vad mäktigt det blev :)

Kentaro sa...

"It was given to him by his father, who was also called Rip; although as a young child and teenager he was referred to as "Skippy."

Skippy är s.a.s. inte lika hårt.

mikebike sa...

Kentaro: näö men nu snackar vi ju inte skippy heller, utan "Rip Torn". Rip mavvafacking Torn!!

eva dahlgnr sa...

På tal om hårda namn så är det här lite av en favorit: http://finanzberichte.linde.com/2005/ar/lindefinancialreport/lindegroup/executiveboard/hubertuskrossa.html

redbanner sa...

Peder Lamm har nog haft det jävligt ändå utan sitt totalt menlösa namn...