fredag, maj 29, 2009

Studentpresent

Jag brukar sällan göra reklam för jobbgrejer här på bloggen. Men ibland så. Och bara för att jag är så rysligt snäll...

Studenttiden är som bekant i full gång. Många är de som kommer förpesta landets gator med naiva glädjevrål, fylleskrål och kaos i trafiken. Ännu fler är vi som kommer tvingas lida av deras glada falsksång. Därför passar Telia på att bjuda på några tjusiga versioner av den annars så tradiga studentlåten, så att kidsen få lite fason på flaket och festen. En studentpresent helt enkelt. Till alla. Lite utav ett win-win-läge kan man säga.Det är ungdomsabonnemanget Telia Mobil Max 25 som står bakom själva kampanjen som kommer gå i spotify (där skivan finns att lyssna på) med start måndag. Redan nu ligger dock en sajt ute där själva essensen finns att ladda ner i mp3-format.

Så för både min, din och alla andras skull: Ska du eller någon ni känner precis till att ta studenten? Hjälp till att sprida länken. Blogga den eller skicka vidare länken till sajten.

Morsning – nu är det fanimej helg!

10 kommentarer:

Yeahns sa...

Lite photoshop på din profilbild och resultatet blir DJ MaCKs 25.

Ta det som en komplimang eller nå't!

adde sa...

Lyssnar du på radio i P3 16-18 på onsdagar? Då kör dom programmet Mammas nya kille. Det är bra! De har ett par riktigt sköna karaktärer där. Men det är precis som med Seinfeldt; man måste lära känna dom för att uppskatta dom fullt ut.

En av karaktärerna vill i varje program på något sätt få hjälp med att dö. En gång sökte han någon som hade lejon som kunde tänka sig att äta upp honom. Nu senast sökte han en murare som kunde tänka sig att mura in honom i en vägg. För att nå ut med sin förfrågan gör han varje gång en reklamsnutt som han vill att dom ska sända. Programledaren Bengt Strömbro säger då "Ja, normalt sänder vi ju inte reklam i radio, men eftersom det finns ett ömmande behov i botten har vi idag gjort ett undantag". Så kör dom hans spot.

Lite så känns det idag. Ett ömmande behov.

Fredrik sa...

MNK is tha shit

mikebike sa...

Yeahns: haha... ehhh eller också inte.

Adde: jag hänger nog itne riktigt med. med all respekt. men jag ogillar MNK som fan. jag blir alldeles tokig av dialekthumor (danska undantaget). de bor i majorna. idioterna:)

fredrik: neeeeej! inte fler.

Henrik sa...

Såg sajten tidigare idag. Sjukt jävla bra! *Applåderar*

Daniel sa...

Håller mig till Eurovision 1990 - det bästa av musikår!

mikebike sa...

henrik: tackar tackar. ja det är fan bra. :)

daniel: ja gört!

Melinda sa...

Den här hade du fått av mig i studentpresent: http://www.supermarkethq.com/product/bacon-flu-soap

Wikan sa...

En present skulle ju kunna vara denna nu när du gillar bacon så mycket.

http://www.supermarkethq.com/product/bacon-flu-soap

Wikan sa...

Fan, nån hann före :)