måndag, maj 11, 2009

Soptippsbesök och prispennor

På grund av sjukdom i familjen bjöd helgen inte på några som helst sociala aktiviteter. Händelselösheten var så total att söndagens besök på tippen blev lite av en episk höjdpunkt.

Vi har under en väldigt väldigt lång tid stashat ungefär ett ton crap i form av överblivet byggmaterial, gamla kläder och en massa annan onödig skit i vår lägenhet så besöket på återvinningscentralen i Högsbo blev ett rus. Fan jag var så munter när jag stod och vräkte i säck efter säck i brännbart-kontan att jag blev helt stissig. Jag pundade känslan av att slänga. Ut med det gamla, in med... nä fan inte in med ett skit. Jag fick nästan stånd när jag tänkte på all yta vi plötsligt hade.

Efter tippen var vi båda opropotionerligt uppspelta. Vi kände vi oss unga och vilda. Så vi åkte till Mio och Svenska Hem och provsatt soffor. Endast för skojs skull. Bara sådär. Sedan freakade vi ut totalt och toppade med en sunklunch på McDonalds i Frölunda innan vi sansade oss. Ja det var en helt galen förmiddag. Vi var tvungna att lägga oss och vila av utmattning.

Sedan kollade jag jobbmailen och fick se att jag vann en bronspenna i One Show (en ganska stor internationell reklamtävling) för en annons. Det var också kul.Byrån vann för övrigt även guld och silver, i andra kategorier, vilket totalt sett känns som en väldigt bra prisskörd.

11 kommentarer:

Go gôbbe från Götet sa...

Stort GRATTIS till prispennorna!

Tänk att nästan få stånd av tanken på att få större yta därhemma. Kinky . . .

Keep it up!

Go gôbbe :P

Anonym sa...

Grattis, vilken kampanj var det då?

Anonym sa...

Du ser- gör saker du (nästan) får stånd av och käka sunkmat eftetåt så haglar priserna in!

-Luca

mikebike sa...

go göbbe: Tack tack. hahaha nä det är fan inte kinky. hade du sett hur vi haft det hemma innan hade du förstått exakt vad jag menar.

anonym: Tack, "Sms-avi söker mottagare"

Luca: haha ja bannemig ;)

Mr Elway sa...

Grattis grattis, det var säkert välförtjänt!

Anonym sa...

*niger*

Bara att gratulera!

/Linda

t.b.f.t.e. sa...

Fan vad kul! får du åka till det stora landet då?

Madde sa...

Åh grattis! Till utrensningen (jag gjorde samma sak i helgen) men framförallt för pennan!

Hälsporren sa...

Grattis till pennorna!

30+ sa...

Slänga sopor blir jag också i det närmaste kåt av.

Men grattis till priset. Det är inte så svårt att förstå varför du fick det.

mikebike sa...

elway: haha ja det var det fanimej!! :)

linda: tack tack!

tbfte: ja du får också åka. alla får åka (nästan) men prisutdelningen var i helgen och dit hade jag inga biljetter. tyvärr.

madde: tackskaruha!

Hälsporren: åh man tackar. nu vann jag ju bara en själv (byrån fick totalt tre) och det fanns en hel arbetsgrupp bakom den kampanjen som såg till att det blev så bra.

30+: haha ja visst bli man. åhhh... och tack tack. nästan så jag rodnar. synd att du inte jobbar i gbg. då hade vi tagit en lunch och snackat tippbesök och annat viktigt :)