fredag, maj 22, 2009

Intimbilder av otäckaste slag

När jag hade tankat och skulle betala lite bensin igår morse såg jag en kvällspresslöpsedel basunera ut att någon nesligt nog lyckats komma över privata och intima bilder på Carola och Kicken. Jag blev mycket illa berörd.

Det är verkligen beklämmande att det finns sådana låglivsdrägg som för det första stjäl bilder där de där två amöborna är "intima" med varandra, och för det andra prånglar ut dem i massmedia så att vi andra tvingas skända våra näthinnor. Mina varningsklockor säger dock att det finns en stor möjlighet att det oheliga tagteamet står bakom spridningen helt själva, för att de är så fett sugna på få att gassa sig lite i tantblaskornas pinsamma strålkastarljus (igen).

Etter värre är ändock det faktum att Kicken (fy fan vad jag hatar hans äckliga smeknamn) har gängat Carola och vice versa. Kicken måste ju verkligen vara sjuk i huvudet. Att frivilligt lämna intresseanmälan om att bli buksvåger med Runar kräver en hjärna som slöats ner en bra bit under 70 i IQ. Och för att vända på steken så är väl nakenumgänge med Kicken ungefär lika attraktivt för en normalbegåvad människa som att frivilligt tillbringa en natt mellan satänglakanet och Mikkey Dee i hans fräsiga räserbilsvattensäng för korta män.

21 kommentarer:

Argamannen sa...

Äsch. Postade ju under helt fel inlägg. Kör en repris här så att ingen missar det hela:

Dagens tips: Gå in på Facebook och sök på "Bloggfrossa".

flyga sa...

Jag har inte hort talas om Kicken innan. Nar jag laste (innan jag kollade lanken) trodde jag att det var Kikki Danielssons nya smeknamn och att hon gangat det med Carola. Det vore nyheter det.

30+ sa...

Vidrigt, från start till mål.

Markus Gisslén sa...

hahahaha jätteroligt!!!

Anjo sa...

Lyckligtvis är väl inte de här intima bilderna så värst avklädda?

Hade de varit sådana och jag sett dem - då hade jag stuckit ut mina ögon och hällt klipulver i hålorna.

Jo tjena sa...

Det är vidrigt.

Wagner sa...

Inte första gången kameran blir "stulen". Och se där, Se & Hör inblandade då med..


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article34226.ab

Vitriol sa...

Bleach, I need MORE BLEACH!

Thomas sa...

Bilderna på hennes 40-årsparty påstods väl vara stulna, för att sedan dyka upp hos någon skvallerblaska. Kan ha fel, men....

Kul blogg förövrigt.

mikebike sa...

Argamannen: hahaha fan vilken mäktigt namn, blogfrosch...

flyga: var glad för det ;) han är hungefär lika het som kicki och lika blonderad också.

30+: japp. it is.

gisslén: så uppenbart att de vill ha press. ingen är intresserad nog så de läcker bilder. så jävla pinsamt.

anjo: haha klipulver. väldigt målande bild. obehaglig men så sann.

jo tjena: javisst är det. så jävla stört att de hittat varandra.

wagner: haha ja det är fan sant. jag minns det där. lustigt att försöka sig på samma trick igen, med samma tidning. om det inte är så att alla är med på det. carola måste ha en ofördelaktigt hög försäkringspremie.

vitriol: you said it man :)

tomas: tack tack!

Martin sa...

Till och börja med som alltid mannen, tack för din härliga syn på dagens om inte scheva så i alla fall inte helt stadiga sammhälle vi lever, eller tja existerar i!

Det enda jag tycker man kan till lägga som också var min spontana rekation, är att vi i svergie är en blek kopia av skvalrens huvudstad "den heliga veden".
Jag menar en kyss bild? seriöst, om dom med kyss bilde inte menar grovttonårshångel (så fick man den bilden på nätthinna, mardrömar i natt oxå då) så vadå en kyss bild hur mer B,C,D äh vetta fan E kändis kan man bli? hade dom därimot blivit av med en hemma inspelad film där dom leker fula gubben och den lilla oskyldiga katolska skolflickan ( vem som är vem där är väll kanske inte riktigt klart), då kan dom väll få gnälla? men kom igen en kyss bild, hur stor brist i världen tyckte tidningarna igentligen att det var den dagen? Sjukt!

Artistic sa...

Visste ni att Carola blev intimerad av självaste Dragan "Jokso" (juggemaffian som blev mulad på solvalla)? Hon verkar ha en svaghet för farliga män. Förstår dock inte hur farlig kicken kan vara. Ser kristliga Carol hans nitbälten som lite stanistiska tro? Eller vad det det dära skejtarprogrammet på is som fick henne på fall?

Joline sa...

Nog är de läskiga allt. Hellre singel för evigt än att tvingas nöja sig med en avdankad långhårig Kicken.

Fisken sa...

GUD-VAD-SKÖNT!!! Jag trodde att jag var ensam om att tycka att Carola var motbjudande. Jag var 4 sekunder ifrån att skriva till Malena och fråga om jag var normal! Tack!

Anonym sa...

Som av en händelse hade Kickens "band" releasefest för sitt nya album dagen innan Aftonbladet skrev om de "intima" bilderna. Är det bara en slump?

Anonym sa...

Det luktar, eller snartare stinker, PRtrick.

-Luca

siamnilsson sa...

Förmodligen så var nog både Carola och Kicken lika förvånade som den övriga befolkningen över att de faktiskt kunde tända på varandra, och likt synen av ett plötsligt uppdykande UFO så såg de sig nog tvingade att ta tillfället i akt genom att snabbt och digitalt föreviga den ofattbara penetrationen.

el Guapo sa...

Carola är fan råmäktig.

mikebike sa...

martin: tack själv.

artistic: haha ja faktiskt. jag läste nyss svensk maffia och där gick de igenom hela grejen med jokso. fan vad carola har kommit undan lätt med allt.

joline: haha ja eller carola för den delen.

fisken: haha visst. vilken planet har du bott på. Det är väl nästan mer pk att ogilla henne än tvärtom :)

anonym: japp. slump. för vilken gång i ordningn vet man ej :)

luca: mmm. ful-pr.

siamnilsson: brrr!

el guapo: klart du tycker:)

Marlene sa...

HA HA HA!

disa sa...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場