måndag, april 06, 2009

McDragans

Det har varit mycket snack om McDragans i en räcka tidningarna den senaste veckan. Jag var tämligen övertygad om att artikeln var ett aprilskämt men så verkar inte vara fallet. Det hela har även diskuterats semiflitigt på bloggar. Alla verkar tycka att det är den grafiska profilen som är det lustiga. Dragan har använt sig av ett relativt känt M och målat dit bröstvårtor. Fyndigt.


Själv reagerar jag mer på frasen "Drive in! Live Striptease". Bara tanken på att det någonstans på vischan skulle finnas en strippklubb med drive in är svindlande vansinnigt. Höjden av lathög måste väl ändå vara en fluktare som inte ens orkar gå ur bilen för att glo på naket.

15 kommentarer:

elvis sa...

Det var exakt vad vi reagerade över då vi passerade stället för några helger sen. Hur funkar Drive In stripp? Fick visioner om nån avdankad halvfet strippa med nätstrumpor och cigg i mungipan.

Det kom en gubbe körande då vi fotade stället, men när han såg oss försvann han fortare än kvickt. Det var nästan lika roligt som skyltarna!

mikebike sa...

elvis: vart ligger detta? jag vill med fota fluktare.

Linnéa sa...

Undrar vilka företag som anlitar 'McDragan's' till sina personalfester? Jag ser framför mig ett företag med gubbar i kostymer som sitter och fluktar på flickor som kunde vara deras döttrar/barnbarn. Men det kanske är jag som har fördommar? Sitter det kanske unga affärskvinnor och viftar med sedlar?

Andreas sa...

Jag undrar mest hur de tänkte när de designade loggan med donken som förebild.. varför liksom? Och sedan allt detta spexiga bortförklarandet.. fattar han inte att han kommer att förlora en tvist? Är det värt det? Förunderligt.

Yeahns sa...

Mikebike //
Vara stod det i någon tidning och det ligger utmed E20 inte särskilt långt härifrån, innan Skara. Exakt adress vet jag inte men det hittar du säkert på eniro. Lycka till!

t.b.f.t.e. sa...

Ja, jag såg tillochmed en fet fluktare nere på andra lång igår som hade gått ut för att ta en cigg.

Donny Hedlund sa...

McDragan har aldrig haft så många drive in-kunder som han har nu - och allt tack vare rapporteringen.

Dragan är en jävel på marknadsföring. Och på strippor.

Andreas sa...

donny: undrar det. Tror inte folk går man ur huse för att besöka hans etablissemang bara för att det skrivits om det. All reklam behöver inte vara bra reklam..

Dragan sa...

Nä, det ligger inte längs E20, utan längs väg 47 mellan Vara och Falköping, i en väldigt lite håla som heter Edsvära...

mikebike sa...

tbfte: hahaha fy fan vad risigt. ett fetto som sitter inne i stripmörkret på wandas och blir röksugen. går ut och tar en rökpaus. sedan in och kolla mer naket. fy fan vad dålig männiksan är ibland.

Ulf sa...

Varför hacka på drive-in? Bekvämlighet är en dygd. Det är därför man kör bil på golfbanan till exempel.

Anonym sa...

McDragan`s är ett kanonställe.
Rekomenderas varmt!

Totte sa...

Läget är nu perfekt med bara några stenkast från kommande Vara Horse Arena !
Vi snackar gågnavstånd...

Anonym sa...

hehehe, va på mcdragans igår, mest för en kul grej på fyllan, va rätt så sliskigt där inne, fast inga gammla gubbar var det där precis, istället hehe så sitter det killar nåstans i 20 års ålder å blegar på en dansare:) själv så valde ja å polarn å gå in på en privatshow me två strippor, kan säga att dom va rätt sletna, en stockholmare å tysk, hahaha, kan det bli bättre, näe fy fan, ryskan va helt slut, fick inga kunder knapt å det kan ja väl förstå:)

Rosenborg sa...

Nää du har rätt varför gå på strippklubb.
Nää fy faan.
Nä bättre gå på disco där svenska tjejer sätter på allt som rör sig.
O svenska tjejer utomlands hehe
Nää betala inga dyra pengar på strippor. Svenska tjejer är gratis och man får så mycket mer.
Tacka vet jag svenska dubbelmoralen.
Där det är fel att gå på striptease.
Men att ha sex höger o vänster är okay.