fredag, mars 06, 2009

Brev till den girige sossen

Jan Emanuel:
– Jag ångrar den där förbannade annonsen så det skär i kroppen. Onödig, olämplig och osmart. Jag skulle kunna hugga av ett finger för att ha den ogjord. Jag ber inte om ursäkt. Jag säger förlåt.

Njae, Janne. Inte ens under Aftonbladets laserbrännare kan du hålla dig till sanningen. Skönt arrogant på något vis. Jag gillar att du beter dig som en jävla bilskojare. I själva verket tror jag att det som skär mest i kroppen på dig är att du blev påkommen med dina feta fingrar rätt i kakburken. Eller hur? Hade varit rätt sköna stålar annars. Vid sidan om det där sossetråket du håller dig med. Antar att du saknar det gamla goda uppsalamaffialivet. Kicka lite, droga lite och robba till sig lite extra cash. Klart det hade varit nice att kunna köra en kombo. Sosse-thug.

Det är skönt att se att det gamla zebraordspråket håller. Ränderna går aldrig ur.

Lycka till med politiken och oroa dig inte. Det här med lite hustlande och dealande är inget som sätter käppar i hjulet för en riktig streber-sosse. Tvärtom. Det kan leda till partiledarpost. High five på dig.

19 kommentarer:

Anonym sa...

:-)

Jo tjena sa...

Sådan skojare som han är så kan han nog gå rätt långt...

mikebike sa...

jo tjena: ja för fan han är gjord av rätta virket!

jonas sa...

Finns det fortfarande folk som på allvar tror att socialdemokratin på något sätt har med solidaritet och omtanke om andra att göra längre?

Det finns ju inget mer maktfullkomligt än en klassisk såssepamp. Janne kanske inte motsvarar den bilden renk okulärt men nog fan gör han det i övrigt.

Anonym sa...

jag tror du skulle gilla min favorit blogg.
metrobloggen.se/falkman.
mycket välskriven och rolig.

Linda Lindstedt sa...

Sosse-thug 4 life! :D

Artistic sa...

Har alltid undrat vad han gör egentligen. Känns som han borde syssla med dansk porr och åka runt på din bajk och stajla. Tror han har en skittjock kort snopp också.

Anonym sa...

Word!

Nemo sa...

Bra förövning där, Mike. Jag gissar att du nu laddar för The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention där ärkeuslingen Danny Trejo är på plats.

JAC sa...

Jag kanske är lite småtrög, men jag förstår inte grejen med att han får skit för att han satte in en annons för att hyra ut bostäder han ägde för överpris. Den enda som borde få skit är ju personen som är så dum att han/hon går på det. Jag menar, om överprissättning är något allvarligt, så borde ju både blocket och tradera plockas ner omgående?
Det enda som borde höras av det här är ju hånskrattet mot stackarn som ev. gick på det...

Wi sa...

Tänkte lämna en kommentar men "jonas" har redan skrivit allt jag tänkte. Så därför återstår bara att ge tummen upp för ännu en underbar bloggpost! :)

Wagner sa...

Hur blir det nu när han ska sälja kåken. Ska partiet bestämma priset eller blir det omvänd budgivning?

mikebike sa...

jonas: äh skit i politiken nu. fan janne har kört en fuling. dedt kvitter vilket parti han tillhör. bara lite mer ironiskt när det kommer från sosselägret.

anonym: och tack för tipset. vem du nu är.

linda: you bet!

artistic: hahaha dasnk porr ja. en klassisk dansk-porr-look. min bajk? du menar blå skottet? nä fan jag tror att robinsonjanemanuel skulle se ut som en riktig jävla bajshatt på min hoj :)

nemo: var? när? låter förfan helt underbart. har du läst min biografi på honom?

JAC: ja jag vet inte om du missat det att jan emanuel har ett förtroendeuppdrag för ett parti som bland annat är rätt så mycket emot exempelvis marknadshyror. han har dessutom hela tiden försökt verka sådär äckligt superreko. och det kan vi väl enas om att ocker inte är reko i alla fall? sedan så skulle jag med tycka det var sött att hyra ut min lägenhet för 10 papp per vecka. men så jobbar inte jag som sosse heller ;)

wi: tack!

Wagner: ja jag undrar det med. han kan väl räkna med att han har ögonen på sig nu.

Nemo sa...

@mikebike - e-post till dig med länkar.

Danny gör stan osäker i helgen - på SciFiWorld-mässan

Anonym sa...

Så jävla rätt!

Artistic sa...

Sin bajk skulle det givetvis vara. Klart slut.

mikebike sa...

nemo: tack som fan. men jag är inte hemma i helgen ;( hade lätt gått för att glo på honom irl.

artistic: tänkte väl :)

Daniel sa...

Av Robinson ön är du kommen - till ön du återvända.

Anonym sa...

Ruggigt bra skrivet!