torsdag, mars 12, 2009

Alltid något

Igår skrev aftonbladet om att metamfetamin (den så kallade dödsdrogen) börjat sälja bra i sverige och visade bilder från nätklassikern "Faces of meth".

Den stora nedsidan är att man snabbt blir jävligt sunkig och nedgången. Ett mänskligt vrak. Bokstavligen. Min godlynte kollega R kunde dock efter att ha frossat i misären fastslå att uppsidan är att den verkar göra håret lite roligare. Lite mer posh.Fan, det är banne mig sant. Beroende på hur man ser på det såklart. Det verkar i alla fall inte bli sämre. Alltid något.

Man ska se det positiva i saker. Sån är jag!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, vad roligt att något säljer bra i Sverige i dessa tider ;-)

(Det kanske är detta som SAAB skall änga sig åt?)

du har precis givit försäljarna av dessa preparat en grym USP. =))

Johan I Majorna

optikerdotter sa...

okej, nu blir jag skraj på riktigt. det där är ungefär den där förvandlingen (minus det vackra håret) som har hänt med mig under vintern. här har jag gått omkring och trott att det varit en serie av allergier och eksem på grund av kyla och smink, men egentligen så har det handlat om metamfetaminet. att ingen har SAGT nåt. herregud.

Artistic sa...

Fan, ser ut som Mirva min faster som bor på Orust. Hon tjackar dock inte-jobbar bara på "sella"=silla-sillfabriken och nätdejtar.

Joe Nice sa...

Ja, det var som när Metro igår hade en artikel om meths intåg i Sverige. Den första bilden som exemplifierade vad missbruket gjorde med utseendet var olyckligt nog (hallå låter de inte viralexperten Nanok kolla igenom sånt här?) tjejen som blev: "Hotter from Meth"
http://cdn.holytaco.com/www/sites/default/files/photo/a4/6539/Sometimes-Meth-Helps_500x500.jpg

Cliff Hanger sa...

Men den där tjejen såg rätt sliten ut redan innan. Hon hade säkert inte varit en renlevnadsmänniska fram till att hon började med metamfetamin heller.

Skogsjonas sa...

Hmm, det verkar vara ett strikt ickeförhållande mellan håret/skägget och utseendet i övrigt. Den ende som är sig lik i håret är nr. 5 men hon har, vad skall jag säga, tappat lite av den grace hon hade för fem år sedan.

Jag skall nog inte börja knarka ändå. Detta mest beroende på att jag alltid är snaggad och således garanterat kommer att åldras nåt i hästväg.

Anonym sa...

och hår verkar bli lockigare under missbruk

30+ sa...

En gång i tiden jobbade jag lite med tandläkeri (dock inte med borr och bedövningsspruta). Där fick jag lära mig vad knärk gör med tänderna. Rent generellt kan man säga - det är dåligt. Det är en lethal combo av ingen saliv + snasksug från helvetet = tandras galore i expressfart.

Tänk på det alla colakids. Akta er för karius & baktus.

Anonym sa...

Det riktigt sorgliga är ju att alla junkies får till ett så jävla skönt ruffian-skägg. Tror banne mig inte det funkar att få till skägget på det där viset om det äts havregrynsgröt till frukost. Vilket är synd. Mitt skägg blir bara skit om jag sparar det, folk tror snarare att man är smutsig i fejjan än att man sparar till Roky Erikson ans.

Sleeping Cell sa...

Jaa, eller hur!?

Anonym sa...

Jag instämmer med optikerdottern-
Nu äntligen förstår jag vad som förstör mig!

Frågan är var fan det kommer in i kroppen, kan det vara kaffet?

-Luca

optikerdotter sa...

Luca - NEJ! säg inte så. inte utan mitt kaffe.

Robbelibobban sa...

Jävlar vilket barr som damen i mittenraden, 3:a uppifrån fick. Tror till och med att boxarpromotorn Don King skulle avundas det.

mikebike sa...

johan i majorna: hahaha japp saab borde köpa sig ett stort fett meth lab pronto.

optikerdotter: hahahah... ta det kool. ta en bastu så ska du se att allt blir som vanlit igen.

artistic: hahaha... tror fan att "sella" sliter mer än meth. låter som en hård tant.

joe nice: hahaha

cliff: tror du inte?

skogsjonas: ja jag behöver fan inte meth för att se sliten ut :)

30+: fan jag får ångest. har en tid den 12:e maj. fan fan fan.

anonym: hahaha jag har pundarskäggväxt naturlich

sleeping cell: ??

luca: ja det är kaffet!

mikebike sa...

robbelibobban: men hon har iallafall fixat med håret ;)

t.b.f.t.e. sa...

Sannerligen. Och om jag får vara så fräck skulle jag vilja påstå att man bygger upp en karaktär genom köra på meth. 3 månaders cool makeover. Man tänjer på sinnet och utseendet.

Anique sa...

Hm, tycker nog att det ser ut som hon utöver missbruk av meth även har råkat ut för ett och annat kok stryk?

mikebike sa...

tbfte: hahaha ja tänjer på sinnet som fan.

annique: jag kan tänka mig att man som methare kan tänkas hamna i en och annan situation där man kan åka på bonk men sedan tror jag att det är en naturlig bieffekt med sår och blämmor. man blir lite osund helt enklt.

Artistic sa...

"Sella" på Mollösund är stenhårt. Hon hade aldrig orkat jobba där om det inte vore för hennes "Bröderna daltongrop i hakan.

Anonym sa...

Hääärligt med lite possitivt om metamfetamin...letar fakta och hade hittills inte hittat något bra med det ;-) du är skön!