lördag, januari 24, 2009

Siewert Öholm-metoden

I förrgår gjorde jag ett klasiskt bakfyllebeslut. Jag plockade ut den där planksteken som egentligen var tänkt att fungera som belöning när jag lyckats tvinga bort två ångestkilon till från min lösbleka överkropp. Det kändes bra då men idag kom bearnaisesåsvåndan ikapp mig.

Så på lunchen igår tog jag en skräckträning. Jag gick världsvant till gymmet. Efter den dramatiska handduksglömmningen i anslutning till förra passet kunde inget knäcka mig. Så när jag hade bytt om och insåg att jag hade glömt nycklarna till mitt hänglås skrockade jag bara obrytt, packade ner alla kläder och skit i väskan och tog med den in på gymmet. Träningen fördelades sedan lika på crossover, rodd och Siewert Öholm. Jag tittade på reprisen av svt:s Debatt samtidigt och måste säga att jag hade glömt bort hur vansinnigt obehaglig den mannen är. Han ger mig kalla kårar. För mig symboliserar han det dåliga med mänskligheten genom sin predikan av ultrakonservativ översittarskit. Alla minns väl hans käftande om homolobby när Mark Levengood och Jonas Gardell höll i Melodifestivalen 2003. Förresten är väl hela det där mello-konceptet en enda stor homolobby isåfall.

Jag tror att jag brände ett par hundra extra kalorier bara av ilksan som uppstod av att se och höra Siewert sitta och jiddra om KD:s värdefrågor. På riktigt. Först blev jag lack och önskade att någon, vem som helst, skulle spänna upp läskiga Siewert bakom ett gloryhole på någon sunkig knullbar i Hamburg. Sedan kom jag på att man kanske skulle slå mynt av honom istället och producera en tränings-dvd; Rasa i vikt med Sievert Öholm-metoden. En timmes ihopklippta idiotuttalanden av mannen som givit skabbig skäggväxt ett ansikte. Garanterad effekt!

11 kommentarer:

Cora sa...

Ät bearnaisesås varje dag med gott samvete......
Spana in kostdoktorn.se

Lida sa...

hahaha. amen to that.

Mr Elway sa...

Eller varför inte debatten om video/hårdrocks-våldet under 80-talet. 'De har en låt som heter Fuck like a beast.' Siewert gör att man skäms för att bo i Gbg...

30+ sa...

Räcker en timma?

Jag kan se något slags epos framför mig. Med bonusmaterial. Som i längd kanske blir två Berlin-Alexanderplatz?

Caravaggio sa...

Du har många valid points men jag tycker han kommer undan för lätt vad det gäller hans namn. Siewert Öholm? Vad är det för jävla hittepånamn?

Drömma Lotta sa...

Jag rasar i vikt bara av att läsa. Synd.
Mitt mål är liksom det omvända...
Kollade in bloggtävlingen och som jag ser det finns det bara en värdig vinnare i den kategorin, och det är du :)
Fin söndag till er båda!

seeegt sa...

Var på en svt-studio för många år sedan med en bekant, då Siewert dök upp. Polaren visste inte vem det var, men viskade spontant "vad är det där för en dryg gubbjävel?", trots att Siewert inte ens hade öppnat käften.. Oförglömligt ögonblick ;) snyft...

Knicke sa...

Javettef-n om jag skulle köpa dvd:n, men körde dom den på gymmet skulle jag antagligen bli tillräckligt förbannad för att förtjäna lots of bernä-sås efteråt...

Andreas sa...

Mike, jag kan inte bärga mig på att få höra din analys om kvinnan som det skrivs om i denna artikel. Jag har gett min syn på saken och misstänker att den ligger nära din.

Spader Ess sa...

Jo, Siewert är en osedvanligt oskön snubbe. En arketyp för gubbar med skelett i garderoberna. Hans skvallervärde känns jättehögt. Tänk vilken lycka att få veta att han spänner upp gumman upp och ner mot el-stängslet i sovrummet, iklädd gummitangas och lyssnade till W.A.S.P på högsta volym.

Det skulle vara högkvalitativt skvaller.

Fox sa...

Fy fan, jag röstar med tre mailadress om dagen. Nu får du fan ta hem det!

Bra träningsmotivation är också hamburgerklippet med mr Baywatch, hasselhof him self.