torsdag, januari 01, 2009

Gott nytt!

Det blev ett udda nyårsfirande i den här gången. Jag kände redan i måndags att jag var på väg att bli sjuk. I tisdags var det ett faktum och igår slog influensan till med full kraft. vaknade på natten med 40 grader. En helvetesfeber som höll i sig ända till tidigt i morse. Fy fan.

Så istället för att fira med min älskling och vänner och dricka bubbel vid midnatt låg jag och svettades som Ivanhoe strax kommer göra i sitt tält. Min fantastiska flickvän fixade allting medan jag gnydde av yrsel och ledvärk och lyckades göra det bästa av den. Hon lagade hummersoppa och glace au four. Det är kärlek.

Febern gör konstiga saker med hjärnan. Jag orkade varken hetsa upp mig eller byta kanal när Robert Wells och Henry Bronett var på tv. Senare blev jag sentimental och började hulka ett par gånger. Först när vi tittade på roliga bilder som J tagit med sin mobil och sedan i slutet av Notting Hill.

Idag är det något bättre. Jag är matt och tråkig men det är förhoppningsvis på återgång nu. Så Gott nytt på er alla. Jag är snart tillbaks.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan, krya på dig Miken. Själv har vi tillbringat dagarna före nyår med att en efter en åka på magsjuka, jag tillfrisknade igår em, frugan åkte på det seeent i natt... kul start på 2009

The Girls Of Florida sa...

Hoppas du är frisk snart för nu är det ite långt kvar innan semelförsäljnungen börjar.
Även jag är matt och tråkig i dag. Men av helt andra anledningar.

Jo tjena sa...

Jag avundas dig inte...hoppas du blir frisk snart!

Grovt Initiativ sa...

glace au four! min barndom helloo.

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Det var väldigt gulligt gjort av henne. Det är inte alla flickvänner som gör sådant, det ska du ta vara på. Krya på dig och ett gott nytt år.

Daniel sa...

krya på dej!

ta en hutt å bädda in dej i filten så e du snart på benen igen!

30+ sa...

Gött att höra att du är på bättringsvägen. Som alla vet så är en sjuk man det närmaste man kommer dödslidande utan att döden inträffar.

Anonym sa...

Krya på dig. Jag låg själv helt däckad på nyårsafton, lyckades masa mig ur bingen för att se lite raketer vid 12-slaget men detvar allt. Hade ett friskt 24-timmars arbetspass dan efter också så man är lagom mör nu. Längtar hem till Star Wars-maran jag tänkte klämma senare idag tillsammans med ett par ipren och fishermans friend.

adde sa...

Oj, stackare, det låter som att du var riktigt illa däran. Jag klarade av det där strax före jul, febern alltså, inte hulkandet.
;)

God fortsättning på 2009!

Hoppas att du fortätter hålla ett högt antal besökare, för det är många gånger lika kul att läsa kommentarerna som inläggen.

el guapo sa...

Fyfan vad du är klen Mikel. Alltid är det nån jävla hosta eller förkylning eller yrsel.

Vill påminna om att detta är ett perfekt tillfälle att lägga ned den här bloggen, med flaggan i nåt sånär topp.

Mvh

Vägen från 137kilo sa...

Din stackare, skönt att ha en pysslande familj hos en när man är sjuk! Gott att du är piggare nu, influensan verkar riktigt bitsk i år.

mikebike sa...

anonym: tack som fan. jag öär glad jag slapp magsjukan på nyårsafton iaf.

girls of florida: haha... jag har redan invigt semmelåret. kanske var det den som knäckte mig... eller också inte :)

jo tjena: tack. ja jag med det här sufgen orkar inte ett piss.

grovt initiativ: haha ja men det är så jävla gott.

sandra: ja mycket gulligt. hon är bäst.

daniel:tack

30+ en sjuk mike är nog snäppet värre ändå. fy fan så jag har gnällt och kvidit. det är så jag har tröttnat på mig själv.

anonym: usch jobbigt. fy fan för att ligga så däckad på nyår. aldrig mer.

adde: tack ja det hoppas jag med. men det är lätt att tappa när man själv är helt borta. men som ni trogna läsare vet kommer jag tillbaka. och den här influensajäveln har inte bara gjort mig blödig utan även hjävligt pissed.

el guapo: haha... ja du är ju så jääävla tuff och hård när du är lite föfyld. och förresten ska den här bloggen dö med flaggan i bott. så det dröjer :)

vägen från 137 kg: ja fy fan det här var värsta omgången jag haft på många herrans år.

Miss Muffin sa...

det är lite lustigt att alla dina sjukdomar är "den värsta du haft på åratal".

mikebike sa...

meh vaffan du har ju sett den här i vitögat. vill du vertkligen skoja bort den här?

Miss Muffin sa...

nä. jag har ju sett den. verkligen sett den. och nu när den satt sig i mjälten också.. förlåt. älskling. hoppas att du ska ta dig igenom sjukdomen och komma åter till livet och oss... dina kära.