måndag, januari 05, 2009

Ge en liten bit

Är det någon mer än jag som ryser varje gång Dolph Lundgren plötsligt dyker upp i MQ:s reklamfilm (Give a little bit...) och flörtar lite in i kameran?

Man sitter där och har av vana nästan börjat nynna med i den där jävla låten så dyker den där sönderblonderade solariebjässen plötsligt upp och putar med läpparna och flinar lite kroppsbyggarsensuellt rätt in i kameran. Jag vänjer mig inte. Det känns som att han tafsar på mig rakt genom kameran. Brrr...

Vad fan gör han i reklamen överhuvudtaget? Var det rea eller fanns det ingen rysk karaktär att rollbesätta i någon film längre... eller, är han hemma för att repa inför nästa Ladies Night? Jag blir hur som helst sjukt osugen på välgörenhet när jag ser Dolph. Nästan tvärt om. Jag får lust att sätta in ett par hundringar till något vapenföretag som det går lite knackigt för eller köpa några limpor cigg. Konstigt statement kanske men ingen nödställd får en spänn ur min plånka så länge Dolph skändar min sinnesfrid.

Läste förresten att Dolph är castad till en ny vulgoaction där bland annat han och Stallone ska spela legosoldater. Jag vågar nästan mina kulor på att det blir en råflopp. Det blir lagom trovärdigt att någon mentalt frisk människa skulle välja att anlita två femtiplussare när en diktator ska störtas. Fast det är klart, båda har ju bestrålat sina lekamen med ultraviolett ljus under såpass många mantimmar att deras hud har utvecklats till kevlar. Ganska praktisk.

15 kommentarer:

Anonym sa...

inte riktigt lika otäckt som den här: http://www.youtube.com/watch?v=JbB1s7TZUQk Eller hur?

Kära hälsningar från en tjej som fick veta av en date att detta var världens bästa cover, var givetvis tvungen att dumpa killen sen

adde sa...

Dolph och Sylvester? Du skojar?! Vilken målgrupp vänder filmen sig till då? Kidsen har väl ingen aning om vilken de där farbröderna är? Vem över 30 vill se gamla föredettingar i en actionrulle??
Nej, dom borde göra som Jack Nicholson och följa sin målgrupp genom livet.

Anonym sa...

Jag kommer ihåg när jag såg reklamen första gången, jag bara gapade. var helt paff. Som när man ser något som man inte tror är sant. Sen rös jag. Och efter det varje gång jag har sett att det varit på g med den jäkla reklamen så har jag bytt kanal eller lämnat rummet.

Linda sa...

Du har sett "fullängdarn" va? Nightmares anyday...

http://www.youtube.com/watch?v=N0yH7KYZA8k

Andreas sa...

Anonym #1: Den videon är hur skön som helst ju. Fast det ska ju naturligtvis ses med glimten i ögat.

Cora sa...

Håller fullkomligt med dig. Får lust att kräkas varje gång reklamen dyker upp. Hur kan man göra en reklamfilm för välgörenhet så otroligt äcklig????
Reklammakarna måste ha haft otur då de tänkte...........

Jo tjena sa...

Jag ryser av äckel varje gång han "flirtar" in i kameran. Och vad är det för jävla kyss han ger tjejen? Jisses. Dom hade väl iaf kundat casta någon som ser bra ut och som är charmig.

Anonym sa...

Andreas - må så vara att detta är en video med glimt i ögat (är du säker?), likafullt menade min date att detta var världens bästa cover UTAN glimten i ögat. Det var alltför ocharmigt, en bit av min själ dog.

/Anonym #1

Joe Nice sa...

#1 En bit av min själ dog när någon dissade Laibach i en rolig bloggs kommentarer. Videon är väl inte perfa tekniskt, men det är nog en av världens bästa covers.

Llama sa...

Jag tror deras film blir en höjdare. Dock kommer den inte upp på bio, utan går direkt till VHS..

mikebike sa...

anonym1: haha fan vad roligt. skulle velat höra hur din hjärna sorterade ner den informationen.vad sa du när du dumpade honom? :)

adde: nä inget skoj alls. och ja du har rätt.

anonym2: ja det är bra gjort. jag tittar och stör mig.

linda: när det har jag inte men det ska jag inte heller va? ;)

cora: ja fy vilken otur de hade :)

jo tjena: ja precis. är det nån som inte känner så? ja förutom alla gul-blend-tanter då alltså :)

anonym1: hahhahahaha fan vad roliga bilder jag får upp i huvudet.

joe nice: haha är du anonym1:s gamla dejt månne?

Llama: direkt till vhs? vem fan släpper nåt på vhs?

Lindalein sa...

Jag reagerar likadant när jag ser Persbrandt mala på om ungar som plockar äpplen!

Kristian sa...

Det sorgligaste med Sylvester-filmen är väl ändå att Forest Whitaker oxå är med i den. Vad har tvingat ner honom i Sylv&Dolf-träsket?

katisch sa...

"båda har ju bestrålat sina lekamen med ultraviolett ljus under såpass många mantimmar att deras hud har utvecklats till kevlar"
... du är tamejfasen ett livs levande geni du, trötte man.
den självklara frågan att ställa sig är ; VARFÖR har inte du fått nått hedersvärt pris, August, Guldbagge, Grammis, Nobels...why oh why???

Karin sa...

Han e faktiskt lite halvläskig...