fredag, januari 23, 2009

Fred

Jag och J har bloggbattlat lite de senaste dagarna genom att försöka få varandra att skämmas lite. Uppenbarligen lyckades jag ganska bra med min fuling om fransjackan (som jag hittade på tradera) eftersom hälften av alla som kommenterade faktiskt gick på det. Att ingen kom med rådet att se över mitt förhållande förvånar mig. Jag kan på allvar säga att jag hade haft svårt att se min flickvän i ögonen om hon hade gått omkring i en sådan vederstygglig franspaj och tyckt att den var fräck. Det är bara raggare och metamfetaminister som kommer undan med en sådan utstyrsel.

I alla fall tänkte jag sluta fred nu. Hon har sådan energi och på grund av tung bakfylla och annat har jag hamnat lite på efterkälken. Jag hade tänkt toppa fransjackan (oh sweet lord vilka grejer jag har på lager), men jag sparar det till en annan gång.

21 kommentarer:

Anna sa...

Ni vill inte adoptera en 20åring? Jag är bra på att städa och lagar hyfsad god mat också.

Efter att ha sett att det finns en kvinnlig motsvarighet till dig, din andra hälft, känner jag att jag nog skulle trivas ypperligt bra i eran ständigt cyniska och ironiska hetluft.

Nemo sa...

Fyyyyy... det där var elakt.

Hade en sååå fin kommentar på gång - om att den skulle göra sig så bra ihop med S leopardmönstrade tights.
Jag tänkte också föreslå att du kunde slänga in den i solariet på Bangatan. Den skulle göra sig bakom disken.

Men så tänkte jag - "Jag känner ju inte Mike. Ännu mindre J. Hon kanske tycker att det är det bästa hon haft? Köper möbler på Atlantic och så...
Usch... då vek jag ner mig.
Jag vill ju ligga bra till...
Ack!

mrarboc sa...

Jag hoppas att du alltid kommer att vara nominerad till ett pris, för tyvärr verkar det bara vara då du producerar riktigt bra. Bortsett från då du varit nominerad till något så har den här hösten/vintern varit bedrövlig.

RANA sa...

Du är en liten mes nu. *ler varmt* Ger du upp för lite kvinnlig energi och bakfylla???? Hahaha.

Till din kvinna:
YOU GO GIRL!!!!

Kram, Rana

JAC sa...

Ah, Js blogg var synnerligen intressant. Hon drar ju fram lite smaskiga detaljer om dig. Intressant intressant. Blir till att föra bok.

För övrigt gillar jag inte att du blivit så populär på sistone. Det är roligare att följa en halvstor blogg än en stor...

mikebike sa...

anna: Jag ska överlägga med J och se. Det där med städning och matlagning låter ju synnerligen intressant :) Dock vill jag påpeka att vi inte är så hemskt cyniska och ironiska som det kanske framstår. vi är faktiskt ganska varma och allmänt härliga människor... hahahaha... sa han ödmjukt. men det är sant :)

Nemo: hahahahah fan vad roligt. åhh att du inte hann slänga in den kommentaren. hahah ok vi känner inte varandra egentligen (ändå börjar jag nästan tycka att vi gör det) men fan köpa möbler på atlantic. det kan du inte mena... hahahha... och du. du ligger sjukt bra till. du har ju fan varit med från början. typ.

mrabroc: jag skriver alltid vad jag känner för just när jag skriver det. om kvalitén enligt dig sviktar i perioder beror det knappast på nån nominering. tvärtom brukar jag bli stressad och känna prestationskrav. men den här gången är jag ganska säker på att jag inte kommer vinna nåt så jag kör bara på. jag måste erkänna att jag nästan blir lite provocerad när du säger att denna hösten/vintern har varit bedrövlig. det hade varit en helt annan sak om du betalade som när du köper en tidning men om du tycker att en blogg är bedrövlig är det ju bara att skita i att läsa.

rana: vi snackar inte lite kvinnlig energi och vi pratar om bakfylla av episka mått. kul att du diggar hennes blogg med. hon är bra. för jävla bra faktiskt.

Jac: så jävla smaskigt är det nog inte. men en annan bild av en person som låter förbannad mest hela tiden lyckas hon ju faktiskt få fram. plus lite annan jobbig skit då. men man får ta det onda med det goda eller är det tvärtom.

och till din sista mening. nähä? ok. trist att du känner så. det var kul att du gillade min blogg fram tills nu. även om jag inte riktigt fattar vad du menar med så populär. mitt besökarantal har inte växt så vansinnigt på sistone.

Anonym sa...

Kan man få en länk till den eventuella bloggen tillhörande den trötte mannens bättre hälft? Om det finns en till i detta hushåll av underbar ironi och verbala käftsmällar så vill jag gärna veta =)

/Mia

matildasfikarum sa...

Jaha, då får jag väl skämmas då, för jag tyckte jackan var fin. Enda ursäkten jag har är att jag väl inte precis bor i världens modemecka.

Blygisens betraktelser sa...

Hehe...det gläder en trogen läsare att se att J inte låter dig komma undan vid en redig bakfylla hehe.

Inlägget om när du kom hem mitt i natten framkallade äkta skadeglädje i mitt ömma hjärta hihi. Bara den som varit där själv vet hur det kan vara ;-)

Iaf.

Fortsatt trevlig helg önskas!

JAC sa...

Nä, det var lite klurigt sagt min sista mening. Jag menade något i stil med att det alltid är roligare att ha bra saker för sig själv, eller hur man nu ska uttrycka sig. Fast å andra sidan är det grymt gött att du blivit "stor". Jag var nog lite för ... ogenomtänkt när jag skrev det. Stryk den meningen bara.

Yeahns sa...

Bättre fly än illa fäkta...

Fru Slusk sa...

hallelulja

O.O. sa...

Toffel!! Kör på för fan! Kötta henne rejält :P

Älskar din blogg Mike!

Artistic sa...

Jag fattade hela tiden att det var ett skämt.
Btw, kommenterade jag hennes blogg där det stod att Clark olofsson var hennes mammas tonårslooove. Han gömdes nämligen av min mormor efter rymningen från kåken. Han köpte bike till morsan och grejer. Så med andra ord har vi en "bajk" på vinden som finansierats av rånbytet på Handelsbanken i götet där han kom över en mille. Det ni!
Kul kuriosa är att Clark´s syrra är bästis med min mormor. Vet ni vad hon heter? Inget tuffare än KRIS! Det uttalas precis som i finansKRIS

The Girls Of Florida sa...

JAC: Jag vet en blogg du nästan kan ha för dig själv. Gå in på Girls of Florida och vi blir din.

Daniel sa...

Ljugis där.

Förstår inte smak angående jackan. Den är tjusig å nätt. Doftar -89 som var ett bra år.

Dessutom går många i Finland med dessa jackor ännu. Det kallar jag modesmak nr 1!

Who sa...

Du undrar varför ingen kommenterade att du kanske borde se över ditt förhållande!?
Vi förstod att det var på skoj det hela är nog svaret.
Underskatta inte dina läsare.

Sa Who

Mo sa...

Jag skulle också ge upp om jag vore som du. Hon knäcker ju, din tjej. Bordsdukeskjortansfotot gjorde mig nästan gråtfärdig (av glädje alltså).

t.b.f.t.e. sa...

Jag hade kunnat tänka mig J iklädd en sådan "renegadejacka".

Blue sa...

Eftersom jag inte är raggare så måste jag ju därmed vara meth-addict. Japp - så är det. Jag gillar jackan :-p

Anonym sa...

det var skönt att läsa, tänkte faktiskt på allvar sluta läsa din blogg när jag både såg och läste om denna jacka.