torsdag, december 11, 2008

Ägg-tjejen

Igår var jag med om något mycket obehagligt. När jag hoppade av vagnene vid grönsakstorget stod en "helt vanlig" tjej och väntade på att gå över vid övergångsstället. Jag såg att hon tittade åt mitt håll och såg lite nervös ut. När jag kom fram förstod jag varför. Jag gick in i en klassisk pruttvägg. Det hade varit nog så illa om den hade varit av mer klassisk karaktär, men den här var av utomjordisk äggkaraktär (läs: jag har aldrig upplevt något värre). Jag kände hur den kloggade igen mina luftvägar och klibbade sig fast som majonäs kring all materia inom minst en tiometersradie.

Härdad av mångårigt spårvagnsåkande kan jag fastslå att inte ens Högsboalkisarnas legendariska avförings-cologne har lyckats komma i närheten av den stank som den späda lilla ägg-tjejen lyckades uppbåda. Det är skrämmande och nästan smått imponerande att en till synes helt ordinär människa kan sitta inne på ett potentiellt massförstörelsevapen.

Hon tittade mycket förläget åt mitt håll och jag tyckte nästan lite synd om henne men kunde verkligen inte hålla god min för att inte genera henne ännu mer. Jag såg i hennes blick hur mina ansiktsmuskler röjde att mitt luktsinne snappat upp hennes luftförorening och att mina kräkreflexer stred på kniven för att inte skicka en OK-signal ner till herr magsäck. Båda blev röda i ansiktet men av helt olika anledning.

Det hela utspelades under max fem sekunder. Väldigt väldigt långa sekunder dock, både för henne och mig. Så fort det blev en lucka mellan bilarna som var värd att chansa på rusade vi båda över fast sneddande åt var sitt håll. Free at last!

18 kommentarer:

lahaff sa...

Haha så underbart. Biologisk krigföring is the shit.

Anonym sa...

åfan...det här ska jag lägga på minnet

Fbg sa...

Haha!! Att halsblossa en pruttvägg. Stackars er båda.

Hit ska man gå när man är deppig. verkar som om jobbé ryker nu i nästa vecka. Nån som har ett jobb i Fbg eller distans ;-)

Anonym sa...

Åååå ett klassiskt mikebike-inlägg. Som trogen läsare förstår man vidden av denna doft, som sagt. hahaha!

Anonym sa...

*Skrattar gott*

Ja den tackar jag för, fick mig just ett stort leende på läpparna.

Daniel sa...

Det e ju de små smygisarna som är de lömskaste jävlarna.

Å oftast av förtjusande pinuppor.

Robbelibobban sa...

Sedan kunde nog hennes dag bara bli bättre och bättre.....eller kanske inte.

Go gôbbe från Götet sa...

Tjena! Länkade in hit via min "internetöversatta" blogg och fann till min häpnad att även din blogg laddades på engelska.

Kan inte låta bli att dela med mig av "Blog chills & The man who became tired" ;D

http://74.125.93.104/translate_c?hl=en&langpair=sv|en&u=http://bloggfrossa.blogspot.com/&client=tmpg&usg=ALkJrhhqHu6On8E1BWne-PDwtPIxUyVttA

(viktigt att få med sig alla krusiduller när man kör Ctrl+c och sedan Ctrl+v)

Hur var det förresten på det rälsburna 1:a Klass-dasset när du satt där och myste?

När det sedan gäller den späda ägg-tjejen; f-n så´na härliga formuleringar!!! Avförings-cologne, potentiellt massförstörelsevapen, OK-signal ner till herr magsäck, pruttvägg. Ja jisses, var får du allt ifrån?

Keep it up Mikeeee!

Go gôbbe - med tårar i ögonen ;D

Anonym sa...

Håller med, man kan inte annat än buga och bocka för allt fantastiskt du levererar. Gång efter gång, dag ut och dag in. Vilka underbara bilder man får, skrattar så tårarna rinner här.

Tack!

egarcia sa...

Haha, bloggfrossa direktöversatt till engelska. Det mesta översatt på det sättet är iofs kul men det här var sjukt kul!

I knew how it kloggade again my airway and stick firmly to mayonnaise on all matter in at least one tiometersradie.

*skrattar högt*

MiMa sa...

Jag tycker ärligt synd om tjejen!
Eller?
Jag menar, det har ju hänt att ens mage varit i olag och man verkligen inte velat blanda in en enda människa i det, men har bara inte haft chansen! Huga!

Men visst, jag tycker synd om dig med, fast lite mindre.

Moped sa...

Ha! Min granne fes när hon stod vid min dörr och pratade med mig. Sade ingenting, tog lång tid på sig ändå och genomled sin egen pruttlukt. Sedan dess har jag inte sett henne. Undrar om det är så att hon skäms..?

mikebike sa...

lahaff: japp grymt med egen fabrik också.

fbg: ja det var synd om henne med. det är lidande.

anonym: haha vad kul att du utvecklat ett sinne här på blog chills :)

M: vassego!

daniel: hmmm nu är jag inte med. fisande pinuppor? låter finskt.

robbelibobban: ja man vet ju inte vad som hände iofs.

gop göbbe: hahah fan vad sjukt det blir om man läser en översättning.. hahahah. mycket roligt att du gillar bloggen. mycket roligt.

anonym: tack själv!

egarcia: haha ja fan vad kul det låter. helfleppt.

mima: ja det var synd om henne. det var knappat hennes mening att dela med sig:) men fy faaaan vad illa det var.

moped: åhhhh hahahahha du det kommer du få berätta om när du kommer hit på lördag. jag vill höra storyn i detalj från början till slut. sedan vill jag att vi knackar på och får träffa henne när vi hälsar på hos dig:)

Avslagen moppe sa...

Kan garantera att den kvinnan skulle kunna generera fler nasty historier än någon annan...

mikebike sa...

avslagen moppe: dem vill jag höra!

adde sa...

Du får väl vara tacksam att det inte hände när du klev in i hissen efter en räkmacka på Gothia!
;D

puttelito sa...

a weapon of ass-destruction

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城