fredag, december 05, 2008

The fine art of overacting



Highlights

0.53 min: Kolla Kimpas outfit, så jävla gah!

1.12 min: Här drar det igång. Håll i hatten. Påminner nästan läskigt mycket om reaktionerna hos det lilla Idol-svinet Johan Palms fans när han äntligen åkte ut.


Överlag måste jag berömma produktionen. Den känns verkligen råtajt. Musiken är perfekt avvägd och speakern låter löjligt trovärdig. Precis så trovärdig man troligen låter när man vet att ens familj kommer få varsin automatkarbin intryckt i munnen om man inte gör tillräckligt bra ifrån sig på jobbet.

14 kommentarer:

Anonym sa...

VA?!?

Har Hugh Hefner dött??

Sofia sa...

What the?!!

Johan sa...

Otroligt. Vad ÄR det här? Ett inslag från Monty Pythons YouTube-kanal? Känns som det är samma reporter som gjort mycket där...

Unknown sa...

Men så jävulskt obehagligt!?! Kuvade känns som veckans underdrift!

Anonym sa...

Kärlekens tunga

Anonym sa...

Det här är en härlig film. Jag har oxå haft den ute på min blogg. Första gången jag såg den satt jag bara och gapade. Mitt favvoögonblick är när dom lägger in överväxeln på gråtandet. Mer Nordkorea till folket!

Anonym sa...

Älskar Nordkorea som ger oss såna här klipp! Jag menar... öh. Och inga tårar kommer det heller, undrar varför?

En liten sak bara, som den språkpolis jag är måste jag påpeka tre fel i ditt förra blogginlägg som retade mitt öga:

"Jag tycker på riktigt helt sinnesrubbat att Håkan har gått och blivit "poppis""

"I alla fall ur ett lånsiktigt perspektiv."

"Fast det faller ju på sin egen orimlighet, eftersom det uppenbarligen existerar faktiskt vill ligga med honom en gång."

Fixa, fixa!

Tack för en skitbra blogg.

Anonym sa...

Fan vad LÅNG den var..
Jag får lust att göra en Team Färjan och mixa in Håkan gåendes bland de gråtande. Med "I'm too sexy" inmixat i klippen med KnullHå.

Anonym sa...

Jag tycker att vi inför en sådan personkult i Sverige. Extra roligt blir det om man tänker sig att vi hade det redan under Göran Persons tid. Tänk er om det var svenska folket som utbrast i sådana vilda gråtmanifestationer så fort han visade sitt feta nylle. Haha, lysande.

Donny H sa...

Mer känslor åt folket. Så där vill jag oxå sörja, som om jag druckit aningen för varmt kaffe och samtidigt drabbats av cp-ryck.

Caravaggio sa...

Jag måste säga att jag är lite besviken. När jag läste "0.53 min: Kolla Kimpas outfit, så jävla gah!" så trodde jag naiv som jag är att du hittat nåt klipp som visade vad Kim Sulocki ägnat sig åt post-Tre kronor.

Anonym sa...

Det måste vara när fader Kim dog. Med rätt personkult saknar folk en på riktigt...

-Luca

Hanna sa...

Andra fascineras också - Svenskans ledarblogg har gjort en Strage och listat de 33 bästa YouTube-klippen ur nån form av politiskt perspektiv.

Detta kom på en solklar sistaplacering.

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=9361

Anonym sa...

Lite som när Birger Schlaug aviserade sin avgång.