fredag, oktober 31, 2008

Födelsedagsbarnet önskar sig Spotify

Japp, imorgon är det dags igen. Jag blir 32 den här gången. Ett närmare 40. Så kan det gå.

Därför tänkte jag att det kan vara ett ypperligt tillfälle att förnedra mig själv och tigga och be om en inbjudan till den nya och upphaussade musiktjänsten Spotify. I födelsedagspresent alltså.

Om någon vänlig själ därute skulle vilja bjuda in mig i gratisvärmen så skulle jag vara evigt tacksam. Gör min dag – maila mig!

23 kommentarer:

Miss Muffin sa...

herre gud mikebike. du tvekar inte att förnedra dig å det grövsta.

wysiwyg sa...

Jag är medlem i spotify men hur bär man sig åt för att få några invitations att skicka, jag har 0 kvar trots att jag inte skickat någon.
Hade jag någon skulle du en direkt.

mikebike sa...

muffin: haha nej egentligen fattar jag inte varför jag gör det när det bara kostar hundra i månaden. men vaffan. det hade suttit fint och dämpat min 32årsångest lite :)

wysiwyg: ingen aning. hör av dig om du ramlar över nån.

Miss Muffin sa...

förstår det. bara 8 till 40 nu. beklagar.

Linda Å sa...

Halu mike! Tycker din blogg och ditt skrivande är brilljant! Dare I say... best in show. Hursomhelst. Det är inte därför jag är här, jag har länge velat sammanställa roliga uttryck för att säga att folk är dumma i huvudet. Ex. "han har inte alla bestick i lådan" , "hissen går inte hela vägen upp" eller "hammocken gungar, men farmor är död". Jag vet att det finns en massa, men jag glömmer allid bort dom! Kan inte du och dina läsare hjälpa mig få ihop en fin samling? Tack och puss!

Anonym sa...

Mike vill du ha en inloggning til Spotify?

-Luca

mikebike sa...

Linda å: tack tack hörru.

luca: Yesbox!! :)

jonas sa...

Först, grattis på födelsedagen unge man!

Nu verkar du ju ha fått en redan, men en bra grej för er som vill ha och inte fått en invite ännu är att köpa en månads prenumeration för 99:-

Avbryt sedan den automatiska förlängningen och vips övergår det efter en månad ett vanligt inviteabbonemang som är gratis. Och ni slipper dessutom publik förnedring och tiggande ;-)

Fbg sa...

Skulle vi inte kunna sprida budskapet att _inte_ bjuda in Majkebajken till Spotify? Sen kan vi häckla honom lite sporadiskt. Det är kärlek

Fredofy sa...

Hehe, du har fattat Spotifys plan och gått på den rakt av; dvs att inte betala 99 spänn, som du ändå skulle slänga ut på en skitlunch, och istället be om en inbjudan. Jag har kontakter och ska fundera över helgen. Så hinner du sjunka ytterligare i förnedringsträsket. : ) Grattis på dä.

mikebike sa...

jonas:Smart trix det där. ska fundera på det. 99 kr/mån är ganska lite pengar. men frågan är hur bra utbudet är. är det dåligt vill jag inte betala 1 kr ens.

fbg: det var då helvete... :)

fredofy: grymt. dra i dina trådar och hör av dig. det skulle vara mycket välkommet.

Anonym sa...

e inte du för gammal för den tjänsten?

Anonym sa...

om inte jag är helt felinformerad så finns det väl en gratisversion av programmet, fast den finansieras med annonser...
sorry för den anonyma kommentaren, glömde av mitt googleinlogg

Anonym sa...

Va fan e spotify? Oj, oj, oj, mina 38 år ger sig till känna på ett obekvämt sätt ännu en gång. Det blir oftare och oftare känner jag.
Men grattis ändå!

/adde

C. sa...

Skickade ett mail till mikebike@badactors.se

Om du inte använder den mailen längre så kommentera på min blogg http://enlatomdagen.blogspot.com så ska vi nog se till att styra upp nåt fint åt dig!

Grattis!

Anonym sa...

tips: expressen

mikebike sa...

el pedro: det vet jag inte. har ju inte provat :) hej på dig förresten.

anonym: inte en aning.

adde: tackar! haha ja shit samma här. och jag är bara 32.

c: jag vill gärna ha kontot.fick ditt mail och jag ska svara imorgon. kom hem nu kl 2 och orkar bara inte :) tack som fan iaf.

anonym: de tog slut direkt.

mymlan sa...

Lyckas inte förstå hur det har gått, jag har skickat en invite till dig, om du redan fått en så hojta så kan jag ge den till nån annan...

Anonym sa...

mymlan> jag tar gärna den om Mike redan har fått en :) wikan@live.com

cat sa...

Jag nappade när Expressen häromdagen delade ut 4000 Spotifyplatser, så nu är jag medlem. Tyvärr skriver de så här:
Can I invite my friends to try Spotify?
We limit the pace at which we hand out invites to make sure the new users do not impact the service. You will get invites to share as soon as possible.

Åsa sa...

Grattis i efterskott!

Jag vill också ha en inbjudan till spotify!:-)
Fyller inte år förrän i mars dock. Någon som har lust att vara generös mot mig?

Anonym sa...

Spotifys marknadsföringsidé är tydligen att skapa en mediahype. T ex genom att skicka ut invites istf att bara vara gratis eller att få kända bloggare att skapa lite buzz. Kanske har Mike redan fått en fin födelsedagspresent? :)

Mia sa...

Jag vill med ha en inloggning till spotify, jag fyller år den 26!