söndag, oktober 26, 2008

Dagens outfitJa eller inte dagens... och inte min outfit heller för den delen. Men jag tycker att den är kul.

Jag hittade bilden i min mobil. Jag tog den i somras efter att jag och J hade varit och tagit en mittpådagenöl på rävhaket Jeffrey's i Majorna. Vi var på väg hem när en donna på några och de sjuttio passserar oss med raska steg. På sig har hon en raffig dress med minst sagt oblygt mönster. Fan vad hårt. Det måste krävas oceaner av självförtroende för att jag skulle kunna bära ett sådant plagg.

16 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Oj oj oj vilken foxy utstyrsel det hade utgjort på en man med, självutnämnda, kycklingben. Har hört att djurmönstrat är på ingång igen så kör på den byxdressen tycker jag!

Anonym sa...

Ha ha, ja, oceaner var ordet!

/adde

Lintin sa...

Bland alla konformistiska tantmodeföljare så finns det verkligen vissa guldkorn bland 70-plussarna. Det är kanske då hämningarna släpper och man passar på att leva ut alla sina excentriska drag innan liemannen kommer, " 'cause you're on bonus time, anyway!" (som Eddie Izzard säger).

Charlotte sa...

Jag tycker hon är sexig! :O

Anonym sa...

Är det inte också det som är så fantastiskt underbart? Att hon signalerar: "Jag är snygg!" fastän hon inte alls är det enligt normen, alternativt "Jag skiter i vad folk tycker om mina kläder". Alldeles oavsett så är det rätt rart.

Fbg sa...

Satt och flabbade till här jag sitter och jobbar övertid. Kom och tänka på EMD-slynglarnas intervju och din sågning av dessa fragglar. Du har tidigare käftsmällt mig tillrätta med RSS. Men nu, O vise Mike. Lär mig hur man söker i din blogg.

Anonym sa...

Tänk om det är den beige tanten du sågade i ett tidigare inlägg? Hon kanske blev sårad och tänkte "nej nu jävlar ska jag satsa på färger och mönster så jag slipper bli blogghånad igen!"
Och så gick det så här.

Maria sa...

Hahaha fantastiskt ju:P

Anonym sa...

Heja alla som vågar krypa ur det beiga skalet!!! Speciellt i det här beiga, jantelagslandet.
Chris

mikebike sa...

muffin: va? är det sant? är det på ingång igen? fy fan vad gött. äntligen. nu kommer min tid. kycklingben och trettioårsbuk det känns precis rätt när det kommer till byxdress.

adde: ordet var oceaner sa bull :)

lintin: haha ja men det är också just korn. för det är inte varenda prnsionärsjävel som glider runt i multicolored byxdress:)

charlotte: sexig är ett starkt ord.. hahaha.

anonym: ja det är härligt med normbrytare.

fbg: usch nu får jag dåligt samvete att jag lät så dryg då. inte meningen. men att söka i bloggen. bara att skriva in det du vill söka på uppe till vänster.

maria: ja smått fantastiskt iaf.

chris: nu låter du allt lite purken :)

Fbg sa...

Skoja bara. Så vred var du inte. Nu ser jag ju för bövelen sökrutan. Jag hittade EMD-avsnittet och har fått mig mitt retroflabb. Ja jädrar sicka fylen.

The Girls Of Florida sa...

I Majorna kan minsann allt mellan himmel och jord hända.
Gillar hennes hållning framför allt.

mikebike sa...

Fbg: Fylen... hahaha!! så bra då. då är allt kool?

florida: haha ja herregud. hållningen var mäktig. kan tänka mig att man själv kommer sitta med en smäcker puckelrygg på ålderns höst som en följd av allt kontorshäckande.

Fbg sa...

Allt är cool. Bara keep the good shit comin' :-)

Anonym sa...

Vafalls? Purken? Kan jag aldrig tro! Men det kanske döljer sig en urvattnad, blekbrun o bitter variant av det snopbefriade släktet bak denna signatur (dock en varmhjärtad bitch innanför)? Man vet aldrig vad som simmar omkring i Majorna-dammen, haha/Chris

Anonym sa...

Ojdå! Råkade stympa lille snoppen!/Chris