lördag, oktober 04, 2008

Aldrig mera Mi

Gjorde misstaget att gå och äta lunch på Mi Noodlebar i torsdags. Jag vet ju att det är som att tigga om att bli magsjuk. Det är precis som att kocken gjort en grej av att inte tvätta händerna. Några dödsförakktande kollegor höll på att hylla deras Ramen-soppa som att det var deras egen morsa som tillagat den, så efter en halvtimmas massivt kampanjande hade jag och några till gett med oss. Vi gick dit och åt.

Och mycket riktigt, efter exakt en timma började 90% av deltagarna känna sig lite shaky i magen. Då förbannade jag mig själv. Jag hade bara mig själv att skylla. Först nu, två dagar senare känner jag mig helt hundra igen. Jävla Mi. Inte en chadde att jag går dit igen och jag råder alla andra att inte sätta sin fot där heller.

Enda glädjeämnet var att Oldsberg som också satt och fjälade i sig av deras bajsbakteriebuffé, ett par bord bort, troligen fick uppleva samma mullrande i bukpartiet.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Zzzzzz.

Kalla Kåre sa...

Nej anonym, det var magsjuka Mike fick, inte sömnsjuka.

Och jag hade ju Thaibuffé som hatord i ett tidigare inlägg. Ät aldrig buffé, gör bara inte det. Inte heller julbord. Jag har jobbat i branschen.

Var ligger Mii förresten?

Ulrika Good sa...

Lustigt. Jag var på Mii två gånger i veckan och har inte varit där förut (på Vasaplatsen, alltså, jag har bara varit på den gamla på V Hamngatan). Som motvikt kan jag berätta att samtliga mådde prima båda gångerna.
Ganska gott var det också, speciellt lax-Ramen.

Challe sa...

Samma sak händer när man köper kött från ICA.

Fredrik sa...

Fast fan, min tjej och jag åt där för nån månad sen - kvällstid dock - och det var bland det bättre i asienväg som man fått i sig i Göteborg. Buffé suger dock alltid och det vet du väl?!

mikebike sa...

kåre: nej det var inte buffé. vasaplatsen.

ulrika: ja de har ju grymt god mat. därför ger man dem ju chans efter chans. jag har klarat mig varje gång men flera gånger har de jag varit där med blivit risiga. denna gången blev jag det med. brrr...

challe: njae det gör det inte va :)

fredrik: ja jag håller med. det är alltid väldigt gott. men allt för många gånger har jag varit med om att mitt sällskap blivit dåliga. vet inte vad det är de gör. nåt är det.

Anonym sa...

tja, vet inte om man nödvändigtvis måste lasta en krog för att man har stans fjolligaste prinsessan-på-ärten-mage. du får ta ett ordentligt snack med dina gener.

Fox M sa...

Det här kanske kan muntra upp dig.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3462&a=835721

mikebike sa...

fox m: hahaha fy fan vad bra. precis så är det ju. någon borde dundra in och slå sönder hans skrivmaskin, bryta hans fingrar och låsa in honom under jord i 30 år. den jävla jäveln!

Drömma Lotta sa...

Har hört samma faktiskt.
Men att det lär vara gott ändå.
Tur att jag är utfattig och får göra mina egna nudlar hemmavid i ickeköket, ha!
Moderliga hälsningar från Vasastan :-)

mikebike sa...

Lotta: Tack så mycket. Det stödet behövdes här kände jag :)

Anonym sa...

Tack för tipset. Kommer aldrig att gå dit nu.

/ A-K