fredag, augusti 22, 2008

Lite mer Chuck

Jag hade tänkt ha Chuck Norris-tema den här veckan men ändrade mig när en anonym person tipsade om det jag tänkte tipsa om i nästa post. Om man går till google och skriver in find Chuck Norris och sedan klickar på Jag har tur.

Då landar man på en resultatsida som säger "Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you."

Jag inser att det skulle se ut som att jag var sist på bollen vad jag än skrev om den rödhårige skäggapan. Men jag älskar Chuck Norris. Jag kanske är ensam i världen om att aldrig aldrig tröttna på chucknorrisfacts.com. Fan, den mannen har gjort så mycket viktigt för världen på så många plan bara genom att vara sig själv.

Ingen annan skulle kunna göra det han gör – it takes a fool... to remain Chuck



Everything blends, except Chuck Norris.... så bra!


Etiketter:

7 kommentarer:

Anonym sa...

Chuck, Clintan och Ronald Reagan. Same same but different.

mikebike sa...

sandra: bah!!

Anonym sa...

Hittade följande apropå Chucken:
"Think you have what it takes to fight he who can sneeze with his eyes open, kill two stones with one bird, and has legs named Law and Order, respectively?"
Det där var en väldigt tydlig beskrivning av hur hård han verkligen är; att han kan nysa med ögonen öppna!!

Anonym sa...

Pfff.

mikebike sa...

adde: haha ja för att inte tala om att han är så mäktig att han kan blåsa bubblor med beef jerky

sandra: tsss.

Anonym sa...

Du kommer aldrig bli ensam i din beundran över Chucken!!!!

Anonym sa...

Chuckens bästa film är Lone Wolf McQuade. När han blir levande begravd i sin blazer (med kompressor!) vaknar till, drar en kall bärs, startar upp, kopplar på blowern, gasar upp ur sanden, och sen sparkar alla bösen sönder och samman. Han kan tända eld med skägget tror jag! gött å se. Mvh/exilväschötten.