tisdag, augusti 19, 2008

JAAAA!Så går det när man spyr sig själv i munnen och håller på, skulle jag kunna ha sagt... Men jag säger slutet gott, allting gott... för det var väl sista tävlingen va?

Det är nästan så jag lider med Holm eftersom han nu får dela hylla med Staffan Strand. Men bara nästan.

Etiketter: ,

11 kommentarer:

snellie sa...

HAha! Jag visste det, jag gick in här av en anledning, jag sökte hån om Holm... kan du inte brodera ut det lite, jag behöver något att garva åt.

Flash sa...

ÄNTLIGEN !!! Hoppas även man slipper se hans kamerakåta farsa, Johnny "ingen förstår vad jag säger" Holm.

el guapo sa...

Som sagt:

Jan Niklas Patrik Sjöberg, född 5 januari 1965 i Högsbo i västra Göteborg, är en svensk friidrottare och höjdhoppare. Han är innehavare av det svenska, tillika europeiska, rekordet i höjdhopp på 2,42 m (1987). Detta gör honom till världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna efter kubanen Javier Sotomayor, som hoppat 2,45 m.

Amen.

adde sa...

Mike, du har hjälpt mig att börja avsky Holm. Men jag håller med snellie om att jag hoppades på en riktigt utdragen svada nu när tillfälle gavs.
Ibland vill jag liksom bara se på när någon sparkar på en som redan ligger.

Lollo sa...

Vad grundar sig avskyn i? Att Holm är osvensk och tror på sig själv eller att han spyr sig själv i munnen?

Och varför detta eviga jämförande och tjat om Patrik Sjöberg? Han var väl lika katig han? Nu, en dekis. Sport är töntigt.

el guapo sa...

Lollo: Jämförandet med Sjöberg kommer från att Holm själv hävdat att han vunnit mer i en sport som bara handlar om en sak: Hoppa högst. Hur många VM-Guld Holm än tar så har han inte hoppat högre.

Det är en helt sinnesjuk diskussion, och Patrik Sjöbergs kommentar (som egentligen är onödig) har oftast varit "Sist jag kollade så kallades det HÖJDhopp." Hur man än vrider och vänder på det, så är Holmajävel 5 cm under.

Att vara osvensk kan kanske ses som en dygd. Nu faller iof även den lotten på Sjöberg kan jag tycka. Som släcker en cigg innan han går ut och dominerar. Dra en lina koks under EM får iof stå för honom själv, det är ju mindre begåvat. Vad har Holm gjort för osvenskt? Varit med i På Spåret?

Killen är säkert jättesnäll, men det luktar kristen präktig know-it-all lång väg så jag kan inget annat än bli lack när jag ser snubben i teve.

mikebike sa...

lollo: avskyn? du tar inte i lite tycker du? jag avskyr inte holm längre. jag är bara inte ett fan.

Anonym sa...

Ack Värmeland du sköna...

Det svider säkert att bli brädad av en playboy med hockeyfrilla från Göteborg.

Snälla Stefan Holm ta INTE efter Patrik Sjöbergs stil för allt i världen. Det är trist att komma fyra i sist sitsa OS förstås men han är trots den nesan en av de bästa svenska fridrottarna på evigheter.

-Luca

Pernilla sa...

Amen!

Jag kunde inte ens se honom hoppa eftersom det enda jag tänkte på var just att han kräks i munnen på sig själv. Han ser ungefär ut som en fågelmamma som är på väg att spy upp föda åt sina fågelungar.

Anonym sa...

Kräks i munnen på sig själv?

Kan ngn förklara?

Helvete vad jag mår illa nu...

Anonym sa...

Aha.

Tack, jag har läst Lasse Anrells krönika från 2005 nu.