fredag, augusti 01, 2008

Golden shower, nej tack!

Idag bär det av till havet igen. Ska bli smukket som man säger i Danmark. En mindre angenäm badfaktor är alla jävla alger men värst av allt är nog ändå brännmaneterna. Jag verkligen hatar att vada runt i vattnet för att inte trampa rakt igenom de salta badens efterbörd.

De ser ut som rikligt infekterade snorloskor där de ligger och guppar i all sin värdelösa ondska.

Det innebär att jag pensionärbadar. Jag går runt i vattnet på stela ben och halvkrum i ryggen, som en tokreumatiker. Inget stoj och skoj med andra ord. Jag har blivit extra livrädd för att bränna mig på en sådan där hal liten moderkaka, sedan J med stor förtjusning informerade mig om att lindring sker effektivast med urin.

Tanken är inte jättelockande att tvingas be någon av de man badar med om en golden shower. Men höjden av förnedring skulle ändå vara ifall man råkade dyka rätt igenom en rejäl brännis och att det faller sig så olyckligt att ingen i sällskapet råkar vara kissnödig. Tänk att i panik få springa och be en vilt främmande person att pissa en i ansiktet. Eller ännu värre,
tvingas betala någon annan för dito. Det är en upplevelse jag klarar mig bra utan och en syn jag gärna besparar barnfamiljer och alla andra badgäster för den delen.


---- 
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

10 kommentarer:

Shatner sa...

har hört att Lars von trier kör studiebesök, prova att ringa på och fråga om du får komma in på kaffe och bullar...om du har tur hjälper han dig att utlösa din inre idiot. Kan vara praktiskt om man är i Danmark.

Evelina sa...

när vi var små hade alltid mina föräldrar med sig en rakhyvel till stranden, för att raka bort "hullingarna" om man blev bränd, och det funkade mycket bra, du kan prova det istället om golden shower inte är din grej :P

William sa...

har en kompis som dök rakt igenom en brännmanet när vi var på klassresa för en massa år sedan, han brände sig inte men alla som hoppade i efter honom...

Johnny sa...

Mike, semestern verkar göra dig gott. Jag läste precis om Zenitbesöket och cyklisten och har skrattat mig svettig som en gris. Den här var också skön. Tack som vanligt. Ingen är som du. Och jag menar det bara positivt.

Lida Sicovit sa...

jag vill tro att förnedringen av att någon pinkar på en bränner långt mer än maneten... :)

ZZLeePeR sa...

Du skriver med en sån HUMOR... tack för att du livar upp min dag.

Skulle nog följa "evelina"s exemple i första hand.. rakhyvel låter MINDRE pinsamt än Golden Shower.

Sen finns det säkert de individer som skulle PÅSTÅ sig ha blivit brända av en manet bara för att FÅ en golden Shower.

Som sagt tack som fan för dina ord, de får mig att le en stund... nästan varje dag.

adde sa...

Åh, fan, var det det killen i Bältesspännarparken hade råkat ut för!?! Jag trodde bara han var pervers, dumma mig!

Erik F sa...

Att pissa på stället man brännt sig på är en "Urban Myth". Endast vinäger funkar. Urin har t o m motsatt efekt.

jonas sa...

Hej Mike.
Ja, den listan över de personer man skulle vilja träffa innan det eviga mörkret ändras drastiskt och ofta... Just nu så skulle jag gärna vilja träffa Bruce Springsteen, velat länge i och för sig. Andra jag gärna skulle växla ett par ord med är ofta filmkaraktärer, jag menar, varför inte låta sig förnedras av Borat, festa med Johnny Depp i "Blow", härja vilt i Miami med ´"Scarface". Men så finns det ju lite mer jordnära önskemål också.
Men de är naturligtvis inte lika kul att ta upp. Men där är några iaf. Inte så illa va? Haha.
Rulla lugnt. Jonas

Manou sa...

Googlar man piss/urin och brännskada förstår man ju