tisdag, juli 29, 2008

Inte ens Borås!

Så nu har jag fått mig en rejäl må-illa-dos. Har bläddrat igenom aftobnbladet en gång till. Slapp dvärgjäveln denna gången men det finns ganska plenty med annan skit att bli illamående av.

Först ut: Rosemarie Fritzl skiljer sig. Ja det är kanske inte skiljsmässan i sig som är jättetragisk, även om det säkert känns lite deppigt, de har ju ändå firat guldbröllop. Det är formuleringen dottern Elisabeths fångenskap 24 år i källaren blev för mycket. Det känns helt enkelt som extremt överflödig info. Jag är rätt säker på att inte en enda person på jordklotet skulle ifrågasätta det beslutet. Dock tycker jag det är konstigt att hon inte tokflippade och slet struphuvudet av den jäveln i samma sekund som allting uppdagades. Det är stört.

När man tittar på Josef så slår det mig hur sjukt lik frisyr han och Kramer har. Det kan bara vara han Kramer och Don King som kommer undan med en sån frippa.

Sedan handlar det om en man som blev av med sin penis i nåt vård-kajko. Det orkar jag inte ens läsa om. Samma sak med hudcancer-specialen.

Och så till Göteborgs svar på Allsång på Skansen. Hur kan vi göra det som de där nollåttorna gör? Det verkar ju rålajbans. Hmmm, ja vi har ju Liseberg. Vi knackar på hos Rondo och kollar om de har nåt gammalt rack som kan rodda en storsatsning. Självklart. Lotta Engberg. Det blir perfa. Det blir succé. Och så var Allsång på Liseberg fött. Fy fan, fy fan, fy fan... Det är det mest pinsamma den här stan har åstadkommit ever. Jag får rysningar. Man kan inte göra så hur käck och go underhållning det än blir. Det är bara så fel.

Det är så jävla Borås!

Nä fan, inte ens Borås skulle komma på att vika upp sig så för lite extra klirr.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fast "Diggeloo", "Diggidoo" eller vad fan det nu heter känns inte långt ifrån.

emster sa...

Word.

Det finns ett Allsång och det räcker. Nog så.

Jo förresten, Markus här ovan: Heter det inte Dobidoo? (pinsamt om det gör det. Att jag vet liksom...)

Daniel sa...

Nu tycker jag du ska skippa skitblaskan Aftonbladet å satsa på mer seriösa blaskor som t.ex. Expressen.

mikebike sa...

markus: långt ifrån vaddå?

emster: javisst räcker det. gott och väl. brrr. ;)

daniel: hahaha jaså det tycker du. hur kan det komma sig?