torsdag, juli 17, 2008

Den tiden på året

Jag trodde att det värsta sällskapet man kunde få på morgonvagnen till jobbet var ett pubertetsstinnt fotbollslag som bufflar och bär sig åt och konstant vrålar högljutt. Ack så fel jag hade. 

Det värsta sällskapet man kan få på morgonvagenen är ett pubertetsstinnt fotbollslag som bufflar och bär sig åt och konstant vrålar högljutt, på tyska.

Det är den tiden på året nu. Men jag orkar bara inte ondgöra mig över Gothia Cup i år. Jag bara blundar, tiger, biter ihop och hoppas att det snart ska försvinna.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Guten Tag Mike! ;)

diana sa...

Lugn och fin. Det är snart över ;)

adde sa...

Bingo!
Den här tiden på året är den jag mest uppskattar att inte vare sig jobba eller bo centralt.
Få saker är så irriterande som tyskar, sanna dina ord.

Yeahns sa...

Hmm.. Gör som jag, tänk;
http://yeahns.blogspot.com/2008/07/
fotbollskids-vs-gay-sverige.html

Då kan man inte längre störas!

Ha det!
// Yeahns

Anonym sa...

Hellooo!
Ledtråd x2000? Hur var det med ipoden? Spår som spår eller hur? O kanske ett par skygglappar så kanske du överlever med magsyran under kontroll. Börjar fundera på hur du kommer att bli som pensionär, då kanske du ger utlopp för din frustration o lägger fälleben med käppen för de ljuva små liven. Haha!!
Christina

Andreas sa...

adde: Det spelar ju ingen roll om man undviker centrum eller ej.. de små fanskapen är ju och far över hela göteborg, inklusive förorter..

Andrea sa...

Ett lag med Gothiabrudar från Stockholm satt på samma vagn som mig igår, när vi passerade Mariaplan sa en av tjejerna medans hon kollade ut på de vackra husen: "Meeeen guuud vilken fuuul fööörort!". Såg för mitt inre hur jag slog in tänderna på henne - i slowmotion...

Sandra sa...

Jag måste ha en gåva. Lyckas alltid pricka in Gbg antingen före eller efter Gothia Cup och det är inte ens medvetet. Det här året var jag där innan och ska dit när möget slutat oxå. Höhö.

Fred & Kärlek

Caravaggio sa...

Jag var ute en sväng på stan i tisdags och passade då på att skicka ett omkring irrande spanskt lag som var på jakt efter Schillerska upp mot Sahlgrenska. Dom såg lite frågande ut när jag pekade åt ett håll som inte överrensstämde med deras karta men jag log och gjorde tummen upp varpå samtliga lommade upp för Ascherbergsgatan eller vad den heter. Det var längesen jag kände mig så nöjd. Hahaha.