tisdag, juni 24, 2008

Ändrade planer

Jag skulle tränat på lunchen idag men har ont i huvudet. Det ska jag fira av med att äta rejält med bøf. Jag har kommit av mig lite i bøf-ätandet kan man säga. Dels har jag gått och blivit semi-vegetarian. Plus att de jävla asen har höjt priset på en vanlig lunchbøf till så när som på en slät hunka. Det är barockt!

Vilka tror de att de är egentligen? Med sin ojämna personalkvalité och sitt danska sätt. Fy för den lede!

Ändå går jag dit. Det är något som attraherar mig. Kanske är det tanken på att späkas i sin egen vrede (pga. väntetid, antiservice, ohemula priser och dålig kommunikation) som lockar mig så.

Vi får se hur det går.

10 kommentarer:

Viktor sa...

Det måste vara det sistnämnda som attraherar dig. Den genomusla service med tillhörande pissiga personal gör att jag knappast sätter min fot där igen.

Anjo sa...

Jag tycker att det är intressant att satsa på lunchbiffar när väntetiden bygger på att folk har lunch hela dagen.

Kågebaren i Saluhallen - där är det fart, däremot.

mikebike sa...

viktor: haha nä precis. ändå är det vallfärd dit. idag gick kön ända till bankomaten på utsidan. fatta hur stört. Böffen är svensonluncharnas Kaba.

anjo: haha ja fy fan vad man får lite. det är däri sötman ligger. Kågebaren. Jag pallar inte med deras legendstatus. de är bra men fan heller att de är så bra.

ILJA sa...

Låter som att det inte är bättre än i Stockholm! Biffen är god. Whiskeysåsen är god. Men väntetiden kan vara upp till 35 minuter på lunchen här i Sthlm, ändå beställer de flesta ungefär samma sak. Biff!

mikebike sa...

ilja; 35 minuters vänta i gbg klassas som snabb-böf. Jag skämtar inte.

Anonym sa...

Jenssens suger!!

Anonym sa...

Glöm inte att ta med lite egna muhammedteckningar och en och annan pissefulll fortbollsupporter.

-Luca

adde sa...

Mike, om du funderar på att sätta upp en liten käck lista där du visar vilka andra bloggar du gärna läser, så gör inte det. Jag kom å tänka på att jag aldrig kollat om du har det, så jag kollade efter och blev lite besviken att du inte hade det. Men mest lättad.

Mr K sa...

Glöm inte stämpelhäftena - 10 bøfar så får du en gratis.

Anonym sa...

Sist jag åt en BÖF blev jag väldigt besviken. Fick fel dryck till att börja med. Jag tycker inte om kolsyrat vatten men fick det ändå. Kommentaren från hjonet: Ja men det tjänade du ju på! IDIOT!

När maten kom in var det fel köttbit. Jag hade beställt stor men fick liten. Återigen tillkallades ett tjänsthjon och jag påpekade felet men avböjde att få det tillrättat eftersom jag var jävulskt hungrig och inte hade lust att vänta ytterligare en halvtimma. Med löfte om att hjonet skulle justera beloppet på notan intogs måltiden.

När det var dags att betala hade inte notan alls justerats! Arg som jag redan var och sen till jobbet bad jag att få tala med någon ansvarig. Men se det gick inte. Vill man danskarna något skall det gå vi deras hemsida upplystes jag om. Under besvärjelser och hot om att aldrig mer sätta min fot i deras restauranger återgick jag till jobbet.

Några klagomål gick dock inte att framföra via hemsidan visade det sig senare. Dock skickade jag in ett hatmail via deras jobbansökningsmail!

Bojkotta Jensens Böf NU!