lördag, april 12, 2008

Jackie Arklöv goes branding

Jackie Arklöv har reggat sitt namn som varumärke. Godkänt och klart. Den gamle, legosoldaten, högst motsägelsefulla nynazisten men framför allt Sveriges polismördare nummer ett, har fått en snilleblixt. Fyra meter betong åt alla håll måste kittla kreativiteten. Hur som helst har Jackie blivit sugen på att slå mynt av sitt "kändissakp".

Enligt PRV gäller varumärkesskyddet för undervisning, utbildning, anordnande av handledning och instruktion, underhållning, sport- och idrottsaktiviteter samt kulturverksamhet.

Utbildning? Jag vet inte med er andra men det ligger något väldigt osympatiskt i tanken att gå en kurs som hålls av magister Arklöv.

Instruktion? Jag vill gärna tro att killen har annat att lära ut än hur man hanterar en AK5:a under stress eller liknande. Men det tror jag inte. Och underhållning och kulturverksamhet? Ärligt talat. Undrar om inte handläggaren på PRV fick lite brun smak i munnen när hon godkände det. Fast Allsång på Skansen på direktlänk från kumlabunkern känns faktiskt inte helt fjärran.

Närmast ligger nog ändå att gå ihop med "Brinken". Tillsammans skulle de bilda ett riktigt oheligt tag-team och kunna sätta upp en sjukt röjig barturné där långtidsdömda får festa loss på sprit och roppar.

När grisar flyger har just blivit sanning. Fantastiskt. Hur kan man inte älska världen undrar jag?

Källa: dagensmedia.se

9 kommentarer:

JockePocke sa...

Det kanske är det man lever för... Frågans svar, hur kan man älska världen...?

Lore sa...

Hrm. Jag vet inte vart jag snappade upp det, men någonstans hörde jag någon mena att Arklöv förändrats (och inte utgör någon risk längre) beteendemässigt genom någon form av terapi/kvacksalveri. Beteendeförändring, jovisst. Men var det nödvändigt att förvandla honom till dokusåpakändis? Polismördar-Jackie.

adde sa...

Han kanske siktar på att bli hangaround till moderligan
http://www.blackwaterusa.com/ ?

Emilia sa...

Definitivt top 10 av dina fulländade inlägg. Det gjorde min i alla fall...

Emilia sa...

Rättelse; Det gjorde i alla fall min dag. =)

Petra sa...

Jag skrattade så att jag fick ont i magen när jag läste det. Hur kom hans ens på idén? Och vem var det som egentligen beviljade det? Var personen mutad?

Anonym sa...

Åh fy faan! Brinken som är vidrig nog på helt egen hand...

Spader Ess sa...

utbildning....???? Känns som det är en av grundstenarna som den grabben saknar.

Anonym sa...

hahaha ak5 jätte troligt att dom har de i libera,mer troligt ak47 elr så