måndag, februari 25, 2008

Svar på tal

Blir man prankad offentligt hör det till att man prankar tillbaka. Minst tre gånger så hårt. Förra veckan länkade jag till Sarah Silvermans roliga prank (I'm fucking Matt Damon) på Jimmy Kimmel.

Här kommer Jimmys svar:
Etiketter: , , ,

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, sjukt ball att han fått dit halva Hollywood!! :D

danne sa...

God damn! Efter dessa två videoklipp känns det nästan som jag står i skuld till dig mikee. För första gången i mitt liv längtar jag helt plötsligt till Hollywood.
Du är en sann sol på en annars ganska molning blogghimmel.

Lintin sa...

I think I blew a funny-fuse. Jag vet inte vem av de fyra jag vill fucka - eller kanske snarare vem av dem jag ska börja stalka - först.

opassande.se sa...

*torkar skratt-tårar* Jäklar i min låda - imponerande och skitroligt!

Johnny sa...

underbart! så jävla bra, tack mike för the funniest blogg around.

* sa...

så jävla rolig. tack för dagens arsgarv.

Anonym sa...

det här är fan humor på topp

mikebike sa...

anonum: haha ja inte dpligt jobbat.

danne: tack killen du är så snäll så jag blir tårögd. hur är läget med dig då? allt bra?

lintin: låt tärningen avgöra vettja!

opassande: ja det är såååå bra.

johnny: tack själv hörru. jag blir så glad så glad.

*: vassego

el pedro: javisst är det.

jansson sa...

haha fan skrattar så tårarna rinner just nu....

filippa sa...

Alltså, detta är så ofattbart bra.. nu kan jag dö lycklig tror jag.

cat sa...

Blev genast på bättre humör:)

danne sa...

mikee: Tackar som frågar. Allt bra med tanke på förutsättningarna. Kan berätta att jag precis som du gled runt i haga (i göteborg) här om dagen. Men det var med en besvikelse. jag hittar aldrig de originalen eller konstiga platser du skriver om. Nästa gång tänker jag be dig om en miffokarta så att mina dagensbilder blir lite hottare än de politiskt korrekta göteborgsintriörer jag hittat. ,-) BTW. Fan va mycket enkelriktningar ni har i götet. Samlar ni på de skyltarna och försöker vinna en tävling eller vad är det frågan om? ;-)

Spader Ess sa...

Otroligt skönt!!!

Kan man ana att Björn Gustavsson fått en liten idé till sin serenad till Carina berg, i lördags, härifrån någonstans???:-)

mikebike sa...

danne: seriöst. säg till nästa gång så ska jag försöka spotta ut några bra platser. ja mycket enkelriktat.

RANA sa...

Hollywood... Men ärligt talat, hade det inte varit iskallt att gå ännu längre. Den där Jimmie-personen borde ju ha blivit ordentligt upphånglad mot en vägg av Affleck.

För övrigt: hittills har Matt Damon och Ben Affleck varit samma person i min skalle. Osäker på om det blir lättare eller svårare att hålla i sär dem efter detta. Besvärligt.

Canana sa...

Rana: Det är ganska enkelt att hålla isär dem. Den ena (Matt)är skådis med viss talang och förekommer i en hel del bra filmer, den andra (Ben) har en utstrålning som en begagnad brödrost och är en helt värdelös skådis.

RANA sa...

Canana: Aha. Lite gulligt att du förtydligar med namn vem som avses. Klart du måste göra det, eftersom jag blandar ihop de där fetpräktiga amerikanska gossarna. Men det var gulligt ändå på nåt sätt.