onsdag, februari 20, 2008

Stress

Fick en länk skickad till mig igår. En extremt osoft länk. 

Det är en världsklocka med diverse räkneverk som baseras på siffror från ett antal olika källor. Fy fan vad stressad jag blir av att sitta och titta på den. Ändå kan jag inte låta bli. Det känns som att sitta på 666:ans spårvagn, destination Apokalypsgatan.

18 kommentarer:

Maria sa...

PANG!!
Där gick jag in i väggen...

celina sa...

Men gud vilken creepy länk! Shit man. Den där borde man inte kolla på mer än en gång om man vill behålla någon form av distans till att det håller på att gå åt helvete med allting. Hoppas det är okej att jag snor den och lägger den bland favoriter? :DDD

mikebike sa...

maria: vad var det jag sa :)

celina: klart det är.

Rens sa...

Fan vilken bra adminapparat de måste ha som sitter och uppdaterar så här i realtid... jag menar trafikskador. Först krockar någon. Sen rings det 112, ambulanser skickas dit, nån bedömer skador, någon loggar in på Poodwaddle.com och kryssar i "Traffic Accident" och postar. Sen kollar någon källa och publicerar. Smooth!

Anonym sa...

Hua-jedana-mej hade vi sagt i Småland, tokket stolleprov kan skicka en te galetehuset...

Firenze sa...

Hade skalman haft detta urverk i sin mat-o-sovklocka hade han fått överslag och gått från skaldjur till roasted chestnut.

Laser sa...

å fy fan
när man suttit och stirrat på den ett tag känns det som det ska komma en gigantisk explosion när som helst och blåsa bort att liva as we know it

ullis sa...

Ja det där var osoft som fan.

cat sa...

Fick huvudvärk av den länken.

Husinsky sa...

Får mig att tänka på storyn om Bono som cirkulerade runt rätt friskt för några år sen. Han ställde sig mitt på scenen under en konsert i Dublin, bad om komplett tystnad och började långsamt klappa händerna. Publiken är hypnotiserad, och Bono deklarerar att varje gång han klappar dör ett barn i tredje världen av svält. Skojfriskaste fyllot i publiken ropar "Fookin' hell, stop clapping then!"

henric sa...

jag tyckte den var ganska nice ändå. För att vara en länk så gav den mer insikt än vad många av dagens slö-länkar gör. Jag hoppas att alla andra länkar kommer se upp till den här länken i framtiden. :)

Nemo sa...

"Osoft", sa Bill

"Lättäcklig", sa Bull

Kan det vara så min svåger, piloten, har det på jobbet? Många klockor är det...

RANA sa...

Men hallå - kan du VÄNLIGEN låta bli att lägga ut såna länkar?????? Jag var redan stressad. Och jo, såklart jag måste kolla.
*ler brett*

Anonym sa...

Ja men de har inte tagit med


IHJÄLKLÄMDA I HISS


Mike du kanske kan ansvara för den beräkningen när du är sån expert...

M.

Axel sa...

Makabert...

Lore sa...

Är det fel av mig att heja på döds- och diarrémätarna?

Ozjeppe sa...

Föd mindre barn, gott folk, en enkel formel.

Karl sa...

Den var sorgligt nog skitkul ju!