torsdag, februari 28, 2008

Ingen Bruce är för lite Bruce

Fan jag sitter här och fluktar bland biljettockrarna på blocket.se och försöker i en slags avmätt desperation hitta två biljetter till Bruce Springsteen den 4:e eller 5:e Juli på Ullevi. Jag skulle så gärna vilja gå. Jag är beredd att betala överpris men det får fanimej finnas någon måtta.

Ett riktigt avskum till människa försöker kräma ut åtta papp för tre sittplatser (jag vill iofs helst ha ståplats om jag får vara lite picky). Jag blir så förbannad av att hon ens kan med att försöka. Jag hoppas hennes biljetter självantänder och tar med sig hennes bostad. AS!

Om någon råkar ha två biljetter till övers och vill att de ska hamna i en fin familj. Maila!

17 kommentarer:

Anonym sa...

I gammal god uppviglingsanda mejlade jag självklart länken till detta inlägg till annonsören. :-)

/Cliff

Anonym sa...

svider.

detta året är mitt år - har biljetter till både Broosan och Ajron Mäjden :D

Nemo sa...

Ezz... stay cool. På konsertdagen köper du in planplåtar för max 1200 styck... nånstans mellan Södra Vägen och Skånegatan. Säkert!

kristin sa...

Jag har en biljett över, ståplats den 4:e. Och har inga planer på att ta mer än 1000 kr för den. Hittar du en till, till din kompanjon, så får du gärna överta min...

da bomb sa...

De två tidigare inläggen var fett bra!

Buteo sa...

Om jag får napp, så mejlar jag dig direkt, mike. Just nu har jag dock bara en...till båda dagarna :)

Spader Ess sa...

Biljettockrare är ett svårt lågtstående släkte. Skulle köpa biljetter till Kiss i Måndags, slutsålt efter 30 min. Kollade direkt på blocket och redan då fanns det plåtar ute för 2000 spänn...

Dessa satans muppar skulle samlas ihop och tvångsmatas med en skopa vanligt folkvett.

Anonym sa...

Vad erbjuder du för två biljetter?

-Luca

el guapo sa...

Smart Mikel. Låt dina blogg-groupies styra upp. Men du förbiser en sak, min gode man. Du har just dragit ned indiebrallorna så fett så man svimmar. BRUCE SPRINGSTEEN? Mannen som får 5 i betyg i GP innan han landat i landet. Mannen som får en bilaga tillägnad till sig istället för en vanlig recension, där dreglande 50-talist-"journalister" får runka ikapp och gräva så djupt i superlativböckerna att man blir bländad av trycket. JA, DET BLIR INTE MER FANTASTISKT ÄN SÅ HÄR etc... Fyfan Micke. Jag hatar Göteborg ibland, och ett typiskt tillfälle är när "Brucan" är i stan. När Carita och Eva-Britt drar på sig fin-jeansen och tar bussen från Backa för att .... GHAAAAAA! Kom igen för helvete Mikael!!!

mikebike sa...

cliff: varför är jag inte förvånad?

el pedro: men är du verkligen säker på att bruce är din grej. skicka ner dem för berget vettja. och tjäna en liten slant.

nemo: ahh vill inte stå blåst på konfekten. jag tycker dessutom 1200 är lite too much.

kristin: mycket snällt av dig. jag hör av mig.

da bomb: Och?

bueto: ja snälla gör't!

spader ess: jag tytcker det är ok att sälja vidare biljhetter lite dyrare om man köat och lidit. men ultraocker är bara skamligt.

luca: så lite som möjligt men så mycket som krävs (inom rimliga gränser). kan du hjälpa?

mikebike sa...

el guapo: äh lägg av fan... fast hahahahaha fy fan guapo. ibland är dina kommenterer på en sån bra gnäll-nivå att jag ryser. åhhh vilka bilder. carita och fin-jeansen. ja du har rätt jag särar hårt på skinkorna för den breda musiken... men jag vill fan se bruce. jag diggar bruce. jag hatar också göteborg ibland. ganska ofta. men det är när sportjävlarna är i stan. jag skiter i gp-recensenter och grupprunkare, jag skiter i carita och eva-lena sålänge det inte är "kalas". ja jag kan bita hårt i kudden för att få ett par plåtar till rimligt pris.

Anonym sa...

BRUCE - Världshistoriens mest överskattade artist...

Andreas sa...

Hahaha.. Carita och Eva-Lena med finjeansen gjorde verkligen min dag. Tack el guapo!

Spader Ess sa...

Jo, men att ockra biljetter bara för ockrandet skull är är ju rent sabotage mot enskilda medborgare.

Idag handlar det ju inte så mycket om att köa som att vara jävligt beredd vid din Internet Browser och tokköpa så mycket det går så att den stackars jäkel som loggat på nätet någon minut senare inte har en chans att plocka en biljett till ordinarie pris.

Nästa biljettskandal, är att arrangörerna tillsammans med Socialstyrelsen har satt sig över lagen om föräldraansvar och satt åldersgränser på 13 år motiverat till buller på normala konserter. Dock är åldersgränsen satt till 3 år (har jag för mig) på evanemang som Monster Jam, som många gånger ger värre ljudvolymer. Allt baserat på en rekommendation, ingen lag, från Socialstyrelsen.

Anonym sa...

hatar egentligen Bruce men går ändå så att ingen annan får njuta :)

muhahahahahaha

Jonas sa...

jag har en biljett kvar... ståplats den 4:e, köpte den för 1200kr på biljett.nu så det får du den självklart för oxå! Såg att "Kristin" hade en oxå! Då e det fixat ju!!

Annika sa...

Jag har 2 sittplatser till den 5e övers...