onsdag, januari 30, 2008

Tävling avslutad!

Många bra tips har kommit in, det ena äckligare än det andra. Så går det när man håller i en äckeltävling. Matig tandköttsinflammation,, matig upphostning, matig förhud och matig munsvamp till hör nu ett gäng splitt nya sinnesbilder som lagrats i mitt bakhuvud. Bra eller dåligt vet jag inte. Än. Dock har det blivit en samlingsplats för allsköns vidrigheter.

Dåligt vet jag dock att den vinnande kombon från Adam är. Han vinner med mariginal genom sitt pikanta bidrag Matig pensionärprostatatömning. Avancerat och makalöst äckligt. Det var en vinnare bara på prostatatömning skulle jag vilja påstå. Med motiverinegn som brännt in och skadat mitt förhållande till risgrynsgröt och äggmacka om inte för alltid så åtminstone för flera år framöver så befäster han den positionen.

Grattis Adam! Du vann. Och alla ni andra. tack. Ni har starkt bidragit till att göra Bloggfrossa till en lite äckligare plats på det häringa inter-nätt. Jag känner mig hedrad.

9 kommentarer:

Xabre sa...

Rätt anmärkningsvärt med vilken detaljrikedom Adam kunde beskriva denna företeelse...

Bondhustrun sa...

Tack för välkomnandet du! Jag hittade din blogg häromkvällen, jag skulle gå och lägga mig tidigt men sprang på dig och sen satt jag och läste bakåt i två timmar och asgarvade. Härligt!

mikebike sa...

xabre: in deed.

bondhustrun: vad kul. misstänker att det var spets och snor som ledde dig hit.

Fredo sa...

Jag missade tävlingen men ger dig mitt äckligaste.

Drickbajs.

Smaka på den. Inget matigt. Inget skit. Bara rinnande skräck. Tack.

PS. Varför i hela helvetet kan jag inte logga in med min wordpressadress istället för den mögliga bloggeradress jag inte använder längre. Far åt helvete Google och CIA och alla jävla......

Adam sa...

Jo man tackar! Att vinna tävlingen är stort nog. Men att vinna när mina medtävlande är av den sällsynt kreativt sjuka kalibern är något jag är mycket stolt över. Vill även passa på att tacka för att jag fått berika mitt ordförråd med ord som ”talgansamling” och ”innerfitteskinn”. Tack.

Tito Beltran sa...

Gammal Puckodvärgsats

Ullton sa...

Matig snoppsmak är också äckligt

Dåcktor Erik sa...

Attans också. Tävlingen är avslutad. Annars hade jag kunnat bidra med det under de senaste dagarna självupplevda 'matig bihåleinflammationsutsnytning'.

Tänk al dente. Tänk skön blandning av ljust olivgrönt och rött. Tänk...Tja, det där räcker väl för att tatuera in en bild på näthinnan, va?

Anonym sa...

Här får du några uttryck som män med små penisar kan använda för att ragga upp brudar. Ska helst uttalas på riktigt bonnigt brett norrlands mål:

"Den är lit´n (liten), men matig."

Eller.... "Den är int´ stor, men den är god".

Eller... "Den är lit´n men den luktar som en stor."

Rolig tävling förresten! :)