torsdag, januari 31, 2008

Och så blir ministermord folkligt...

Vem hade trott att vägen till att bli en fullblodig melloslampa kan gå via ett ministermord?

Konstigt. Javisst, men tydligen ska Michael Michailoff delta i årets melodifestival. Man beviljas tydligen permis för vad som helst – bara man har Bert K i ryggen.

15 kommentarer:

Anonym sa...

www.michaelmichailoff.com

Känns väl inte som en ministermördare direkt kanske...

Cliff Hanger sa...

Ah, den gamle Fame Factory-deltagaren! Trevligt att se honom igen. Lite annorlunda stavning än minister-mördaren, men visst är det likt!

el guapo sa...

Ja du Cykel-Mikel. Dom där invandrarnamnen är ju så svåra att höra skillnad på...

lisa sa...

jag undrar mest varför det numera är hela jävla året runt?

Ulrika sa...

Hade jag inte vetat vilken hög bloggosfärisk standard du håller så hade jag trott att du snott den av mej.

Ulrika sa...

Det ramlade bort en glad ironigubbe där ;-).

Rens sa...

Tänk om det varit en neger! Då hade det ju varit skitkul att det nästan varit Luis Armstrong som var med i melodifestivalen. Hoppas hoppas!

Vive la populism!

Fbg sa...

Vem fasen är det? Michael Michaeloffpoff? Lauter som en insekt

Tito Bältros sa...

Låter som en usel schlagersångare

mikebike sa...

anonym: ehhh döh ja det var ett skämt.

el guapa: haha ja vad bra att du finns här för att se till att jag sköter mig, mister jag-har-gjort-mig-jävligt-känd-för-att-vara-PK... din jävla party pooper! ;)

lisa: för det finns en massa pynt att kamma.

ulrika: haha jag fattade inte vad du menade först. har inte varit så duktig på att varken läsa eller skriva de senaste dagarna. du, jag skulle fan aldrig våga sno nåt av dig :)

rens: ja herregud vilket svin jag var nu för att jag gjorde narr av en kille med nysvenskt namn. brrr... alltså ärligt talat så var det första associationen jag gjorde. kanske för att båda exponerades duktigt i media för några år sedan men att man lätt glömmer dussinartister... eller så för att jag kommer från kungälv ;)

AnnaPanna sa...

Appropå melloslampa:
- om ryktet att Carola ska ställa upp igen besannas, ska jag be en bön att Hennes (märkliga plast-) Gud slår henne med en blixt på näsan!
KAN VI INTE FÅ SLIPPA ???!!!

Johanna sa...

JA! Jag trodde han hade försvunnit. Men hon som jag då för tiden bodde med sa att den snyggaste killen i Fame Factory (?) hette just så där. Herregud jag trodde vi hade ett scoop på gång nör jag fick reda på vad ministermördaren hette - hade min kompis gått och kärat ner sig i en killer? Visade ju sig att man kan stava på olika sätt, men det är ju inte så jävla lätt att veta.

Cliff Hanger sa...

Jag har, min vana trogen, golat ner dig i Michailoffs gästbok. Hoppas på en stark reaktion! ;-)

Lisa sa...

Jag vet att jag är lite sen nu.. Men... är inte ditt favvo i Let´s Dance MDE Idol eller vad som passar, sjuukt likt den onde skoleleven i Harry Potter filmerna ( kan det vara Darco Malfoy han heter eller ngt liknande)?

Anonym sa...

meen hallå ja....är det inte så att psykokillen heter(eller uttalar sitt namn i varje fall)"mijajlo mijajlovich" ...?? elloorr?? Jämförelsen med Michael Michaloff är inte direkt identisk precis...dock en aning smålikt...suucck...