fredag, januari 18, 2008

Frän kille

Killen på sätet framför mig har fällt bak sitt säte max och somnat. Det får man göra om man är ett svin och den här killen är definitivt ett stort sådant. Han har en luden stekarmössa på sig. Cashmere tror jag. Han tycker nog att han är rejält frän. Jag sitter här bak och hatar honom i smyg.

---- 
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

13 kommentarer:

Lintin sa...

Har du ingen penna så att du kan måla något på hans mössa? Kanske skriva en arg insändare i hans nacke?

Anonym sa...

haha bra där.

En fråga, vad tycker du om Thomas Petterssons "humor". Jag känner 100% hat när jag ser honom i tv (vilket man gör allt för ofta).

Anonym sa...

Du är så skönt bitter och arg på en massa människor. Jag känner precis igen mig :)!

Lore sa...

Snyt dig i hans mössa. Folk som tvunget skall ha sitt säte i min knä brukar få vänja sig vid att de då och då drabbas av en mildare hjärnskakning. Jag är den typ av människa som mycket väl kan stöta i nackstödet framför med ojämna intervall under en hel åttatimmarsflygning. Småsint? Jo, men är de dryga så är jag det med.

Therese sa...

Irritation. Sparka på ryggen så han vaknar och gapa på honom. Då blir du i klass med honom...

Cliff Hanger sa...

Om du vill hämnas på ett mer diskret sätt kan du fejka en hostattack 5 cm bakom hans öra!

optikerdotter sa...

åååh! jag känner igen känslan (eller tror att jag gör det i alla fall)! stod för några timmar sen i en sån där grisfålla som leder in på klubb. framför oss stod en tjej som heeela tiden gapade på sin halvdöva kompis (som inte ville prata med henne) som droppade kommentarer som "det är mitt namn, slit inte ut det" och sånt. bakom oss stod ett gäng mähän som sjöng allsång (varm korv boogie) och inte verkade ha några ben eftersom de hela tiden, bokstavligt talat, hängde på oss. och så var det en ut en in. varför? varför?!?

Änna Banäna sa...

Va diskreta ni är. Hosta och snora. Nej, ett fett vasst spjut i ryggen strax under tredje kotan. That might help.

Sandra sa...

...och mössan är dessutom rosa, eller ser jag fel?

Anonym sa...

Lirka försiktigt upp en garnände i mössan. Knyt fast garnet i nackstödet. Luta dig bakåt och njut av den hämnd du snart kommer att utkräva...

Anonym sa...

Vad är det för frän mössa och fräna brillor du själv har på dig på din bild? ;)

adde sa...

Försäkra dig förs om att du lyckas väcka killen framför med något av ovanstående tips. Tuta igång ringsignalen på din mobil, fejka att det verkligen ringer och säg med lagom hög röst att "Ja, jag sitter på bussen på väg dit nu. Men jag får se om jag går på festen...jo, för jag tror jag har åkt på kräksjukan...spydde som fan precis innan jag gick på bussen...nej...och hostar ocskå....ok, vi hörs, hej!".

loathing sa...

haha och det fulaste av allt är att du sitter där bak och fotar honom i smyg. snyggt gjort. pahaha!