söndag, januari 13, 2008

Feberdrömmar

Igår skrev jag ett förlösande inlägg där jag begabbade den nya skivbolagsfabricerade trion EMD.

Jag skrev att jag hellre skulle lyssna på Smurfhits 1-7 resten av mitt liv är att behöva befläcka mina sinnen med deras singel en enda gång. Det måste ha väckt något inom mig. Den lille självspäkaren kanske. För inatt gick en dröm på repeat inne i min skalle.

Jag låg fastspänd på en brits i en konstig antimiljö och hög musik spelades ur osynliga högtalare. Det var smurfhits 8 - fast den här gången spelade de små smurfasen bara EMD-låtar. Det värsta av två världar. Usch vad jag mådde illa. Det gör jag fortfarande när jag tänker på det.

Nu är klockan en bit in på dygnets andra timma och jag vågar inte gå och nana. Jag är rädd för vad som ska hemsöka mig i natt. Jag kan iofs inte på rak arm komma på något som skulle toppa nattens feberdröm.

8 kommentarer:

Lintin sa...

Hoppas att du sover gott nu.

Kalla Kåre sa...

Ta två alvedon så går febern ner och du håller smurfarna och slem-Danny på avstånd.

Änna Banäna sa...

Men se då till att hålla dig till alvedon. Ge fan i iprén.

Kalla Kåre sa...

Precis! Alvedon ska det vara.
Eller möjligen Treo Comp (som ju brukar kallas Majorna-läkerol...).

Anonym sa...

Men herregud, era goa götlabörgare. Om man har allergi mot paracetamol då? Då skall man inte ta alvedon, men gärna Iprén.

mikebike sa...

haha ja tackar för tipsen men jag tror mig ha koll på smärtlindring. det värsta med den här feberdrömmen var att jag inte hade feber ;)

Änna Banäna sa...

Ja,asså, för det första finns det inte en cell i min kropp som härstammar från Göteborg (fast jag har sommarhus i Borås). Ja, Borås!, och för det andra var det inte av medicinska skäl utan ett försök till riskminimering att stöta på Iprénmannen i sömnen som fick mig att rekomendera alvedon.

Anonym sa...

Begabba är sannerligen ett ord som borde användas oftare...tack mike :)
Lotta