måndag, november 12, 2007

Unga arga posörer

Det är något med den här bilden som förbryllat mig länge. Jag förstår den inte riktigt.Ett gäng unga arga asiater utrustae med diverse tillhyggen. De är tuffingar. Så mycket fattar jag. Det är högsst uppenbart att de försöker signalera farlighet. Hela deras minspel signalerar likom "kom on mavvafacka" och personligen skulle jag inte tycka att det kändes prima att möta dem i en mörk gränd som det brukar heta. Hundra procents risk att bli punk'd up. 

Men det är något mer med bilden. Något lurigt. Något som gör den riktigt jävla otäck.  

Varför i hela världen har de bar överkropp? Det kan ju inte vara för att flexa mucklerna direkt. Detser knasigt ut att de röker. De ska precis till att bonka skiten ur någon men först; tända cigg. Jag tror att ett visst gäng unga nakna asiater med tillhyggen i händerna har sett en och annan Hongkong-flick för mycket.

Men det som förbryllar mig allra mest är killen längst fram. Han ser galen ut och till skillnad från sina kamrater som är utrustade med glasflaskor, påkar och andra gängse föremål vanligt förekommande vid gatuslagsmål, står han och poserar med ett träningsredskap som var vanligt i svenska medleklass hem på 80-talet. Hur tänkte han. Har han tänkt träna ihjäl någon?

Spontant får jag lust att fimpa ciggen, tvångsraka av hans löjliga mopedmustasch och ge honom en örfil eller två. Säga till honom att skärpa sig. Gå hem och läsa läxorna. 

Det är visserligen jätteduktigt att han klarar av att tänja ut den så långt och jag får faktiskt lite gåshud när jag tänker på hur mycket det skulle svida ifall den där elakingen till fjäder fastnade i mitt underarmshår eller dylikt. Men ändå.

Märklig bild.

13 kommentarer:

Nemo sa...

Jag får lite rysningar...och peddovibbar av den här bilden...

Det var säkert inte avsikten.

Håller jag på att bli konstig på riktigt?

Anonym sa...

skrattade högt så frugan kom rusande in i rummet....
hade kommit till 'träna ihjäl någon', sen kom skrattutbrottet, tårarna och jag kunde inte läsa mer.

Hon tyckte också det var sköj!

Men hon undrar nog lite om hur det är med mig... ;o)

Stefan sa...

ahahahah!!!!

tvångsraka muschen på någon...fy fan va stört. tänk dig själv att du såsar omkring på stan nöjd med din pornomusche och så hoppar det fram en jävel och tvångsrakar av dig dyrgripen...

jag tror jag skulle smälla av av skratt och glömma slå ihjäl galningen eller så skulle jag bara highfiva bara för att...

Spader Ess sa...

Vad det gäller själva överkroppsbarheten och ilskan, så tror jag nog att det bottnar i att dom är förbannade för att dom inte har någon tröja och nu kommer dom att ta din, när dom bara sett till att den är indränkt i ditt blod.

När det kommer till liraren med träningsfjädern, ser han inte väldigt bajsnödig ut?

En annan sak, hur är man funtad om man kommer på, och ställer upp på, en sådan här bild?

Det kanske är användandet av gamla utarrangerade träningsprylar som gör att Asiater har lite svårare att lägga sig till med den annars så manligt håriga bringa som hade gjort detta poserande helt onödigt?

Pheww, det blev mycket men så var det en bra bild..:-)

Anonym sa...

Hurrududu MikeBike! Har följt din blogg bra länge nu men inte vågat mig att kommentera någon gång, förens idag. Satt och surfade runt och kom över den eminenta sidan http://www.borrmagazine.com och det slog mig direkt, du måste ha en ett finger med i spelet bakom denna site. Där bloggfrossa tar slut tar borrmagazine över i bizarrhet!

annalingman sa...

haha rooooligt! extra roligt att det är en bild du gått o tänkt på länge. vaddå har du den uppsatt hemma eller var stöter du på såna här bilder?

SixesAndSevens sa...

Precis... Var har du hittat denna..?

mikebike sa...

nemo: rysningar kan jag hålla med om. peddo... hmmm!!

anonym: haha kul. det gläder mig. tårar. ett gott betyg. tack!

stefan: haha, ja men håll med om att man vill ta bort hårväxten på killens överläpp?`

spader: jo det ser faktiskt ut som han bajsar i fotograferande stund.

anonym: nej jag har ingenting med borr att göra. Tyvärr. Jag saknar dem. en av de båda startade en blogg vet jag. men jag vet inte om den finns kvar.

annalingman: haha ja jag har funtat på den ett tag. inte vetat vad men att det är nåt som stör mig. jag har hittat den på internätt du vet. när jag letade efter kul grejer att blogga om och där var den. en kul grej att blogga om. how convenient ;)

sixx: se ovan. jag kommer inte ihåg. nån sajt. tyckte det var nåt med den som var roligt. sparade den. internätt är fantastiskt

la linda sa...

hahahaha, det är ju en helt vanlig släktbild ;) !! ser du inte det...

Xabre sa...

Ser ut som en vanlig skolkatalogbild... 2-årig vapen-orientalisk inriktning.

Anonym sa...

la linda: Akta dig, man blir anmäld för mindre... ;o)
/m

adde sa...

Jag tror att en kille från kyrkans gosskör i Hong Kong for till ett universitet i Colombia för att studera några år. På sin blogg skrev han om den tuffa attityden som rådde i landet och om hur mycket han längtade hem till kören.
Bilden är körgossarnas sätt att visa att dom tänker på honom. Deras nakna överkroppar är deras sätt att visa att dom vet att han är homosexuell, så att han förstår att det är fritt fram för honom att leva utanför garderoben när studierna är avslutade och han återvänder till sitt fosterland. Vapnen fungerar som fallossymboler för att illustrera samhällets oförmåga att förändra de stereotyper som ligger till grund för människornas fördomar. Cigaretterna representerar den känsla av tillkortakommande som hans vänner känner inför det faktum att han i och med sin resa tagit steget in i akademikernas värld, där de själva aldrig kan ta en plats.
Eller så är det bara en bild från ett gäng som just sett Warriors.

maya sa...

du har precis fått mig att skratta högt, fy fan va kul! d här va den bästa bloggen jag läst...