fredag, november 09, 2007

Sextorpeder

Metro berättar idag att Carl Troilius, plastläkaren från Kanal5 som på senare tid gjort comeback i media som Doktor Tvångsligg, anklagas för övergrepp i rättssak. Han verkar digga allt som är övergreppsrelaterat.

I rubriken står det att Calle-boy tros ha hyrt så kallade "Sextorpeder". Tre stycken. Jag kände mig dum och obildad. Jag hade ingen aning om vad en sextorped jobbar med. Min hjärna jobbade på lite och drog slutsatsen att det måste ha med sex att göra. Men det hade det inte. De arbetsuppgift är tydligen att trakassera våldtäktsoffer.

Så fel man kan ha.

Samtidigt tycker jag att det är ett väldigt skumt fenomen att journalister, främst de på kvälls- och gratispress verkar ha så svårt att skilja på begreppen sex och våldtäkt.

9 kommentarer:

Petra sa...

Dom kanske inte får lära sig den skillnaden på journalistutbildningar?

Magnus sa...

tss, om dessa "journalister" ändå hade gått på journalistutbildningar...

the jojo sa...

Just det!

Spader Ess sa...

annars får ju ordet sextorped en att tänka på sådana däringa avlånga plastprylar som låter Brrrrrrrrrrrrrr! i mörkret.:-)

Systrarna Syfilis sa...

Åherregud. Du skulle bara veta hur många puckade journalister det finns..

adde sa...

Sitter hemma vid köksbordet och läser om den där skiten i tidningen. Så sänker jag tidningen någon decimeter och tittar på min 4-åriga dotter som är 100% inne i leken med de små dockorna framför henne.

MarajaILund sa...

Alltså den där plastikkirurgen tar verkligen priset. Till Hovrätten har han nu tydligen kommit på hur otroligt jävla B hans försvar med att han runkat och att spermierna från hans hand (som han inte TVÄTTAT då innan han ska OPERERA nån) slunkit in i tjejen. Så nu hade de alltså enligt Calle sex kvällen innan. En jävla tur att han inte sagt det tidigare för det försvaret hade han kanske kommit undan med trots allt. Nu framstår han ju bara som så sanslöst korkad. "Busted!!". Om inte han blivit fälld för våldtäkt så hade jag nog gett upp.

Andreas sa...

Men VARFÖR måste dessa låtsasjournalister envisas med att hitta på nya konstiga ordkombinationer?? Det finns inget som heter sextordped, ingen har använt uttrycket innan och ingen kommer att göra det i framtiden..

hypsilophodon sa...

trevligt att fler noterar hur stört det är att blanda ihop sex och våldtäkt. minns metrolöpet om hockeysnubbarna häromåret där de beskrevs som "sexanklagade". jeez. det blir alltid åt helvete om man börjar diskutera nån slags sedlighetsideal istället för den riktiga frågan.