tisdag, augusti 28, 2007

Foppa breddar

I dagarna har världen blivit varse att Foppa breddar sitt Crocs-sortiment med skjortor i samma patenterade plast som i tofflorna. Sweet.

Men det är inte allt. Tvärtom.

Tidigt idag svensk tid höll Foppa en presskonferens där han la korten på bordet och visade en prototyp av sitt nya "hemliga" vapen.

Foppa avslöjade att han har köpt loss originalrättigheterna till näbbkängor och ska låta världen få smaka på ett rejält maktövertag, som han själv kallar det.

Idén föddes tydligen förrförra vintern då Pappa Kent tog sig en vild bastufylla och blev nära vän samt bildade kartell med en riktig höjdare till same. Därmed fick Forsbergarna tillgång till ett i storleksordningen nästan vulgärt stort parti renläder. I bakruset ringde Kent till Foppa och bad honom ta en s.k. skadesäsong så att de kunde fila på sitt framgångskoncept i lugn och ro.

Foppa tyckte det lät som en bra idé och nu på preskonferensen ska han enligt en säker källa ha uttryckt att han nu är redo att avveckla sin haltande hockeyverksamhet till förmån för näbbkängorna.

- Nu jävlar ska vi fucka upp skomodet en gång för alla. Detta är big business. NHL är ändå bara för bögar.


29 kommentarer:

Mais oui sa...

Helt ärligt! Den mannen måste ha fötts utan någon som helst smak.

Flash sa...

Fy fan, e allt jag kan säga........

http://www.youtube.com/watch?v=8JYNU5xhMBE

JoacimW sa...

Du skojar va? Säg att du skojar!

Lintin sa...

Det är genialiskt, bit för bit tar han över alla enfaldiga människors liv, vem vet hur många han kommer att ha i sin makt när han jobbat sig upp till midjehöjd? Blir inte förvånad om han ställer upp i nästa val och sen vinner hela skiten.

Andreas sa...

Jag blir bara påmind om när Tomas Brolin slutade spela fotboll och började sälja dammsugarmunstycken. De vill ju ha en karriär att falla tillbaka på när deras karriär som proffs med miljonlön bara blir exproffs med miljonränta att leva på. Då väljer de väl något som ligger dem varmt om hjärtat och som matchar deras kompetens.

Anna sa...

http://shop.crocs.com/c-4-Footwear.aspx?reqid=4&reqProdTypeId=4&subsectionname=footwear

Där finns ett par fräna modeller och färger ändå, jag har hittat ett par du ska få i julklapp: "axle mens- cool camo pattern enhances rugged look and feel"

Andreas sa...

Snyggt Photoshopjobb Micke ;-) Har du gjort det själv?

/Andreas

malla sa...

ahhh! Det finns mycket som är fult från 70-talet (som väl var näbbisarnas största era?)men dessa stövlar måste vara bland det värsta??

Och skjortor i plast???!!!! Men snälla?? Även om jag förstår att det skulle vara bomull && crocsplast, så kan det ju inte bli bra ändå....

Och som om det inte räckte med dessa embarmliga tofflor....

Ulrika sa...

Notera att han bär sina tofflor med strumpor i.

Plupp sa...

Förmår inte annat- och kan inte låta bli- att säga TACK, tack för en fett underhållande blogg!

meandmyself sa...

Jag äger ett far näbbstövlar, köpte dom på loppis för ett år sedan. Hade dom på mig i sthlm i dag, Foppa måste ha sett mig, för på mig ser dom helt otroliga ut!

S. sa...

Hehe, den var bra!

Luca sa...

Nu vill jag se den där filmen Mike- UT OCH SÄLJ MANUS, sluta ödsla talang på bloggar och skit.

da bomb sa...

Haha, det var roligt.
Eftersom jag gillar Crocstofflorna ser jag med spänning fram emot skjortorna, undrar om de kan matcha Eton?

Doris sa...

Jag som alltid tyckt näbbstövlar var så coolt!!! Nu kommer Foppamongot förstöra ALLT. Som vanligt:-(

Magnus... sa...

The Evil Empire of Foppa.

pjotr sa...

billigt fotomontage, hade du klippt & klistrat med lite mer omsorg så hade jag kanske gått på detta.

men det verkar inte osannolikt att en träskalle som hockeyfoppan skulle kunna radera ut hela sin hockey/crocs-förmögenhet med ett idiotprojekt som designer-näbbstövlar.

Anonym sa...

Som sjuttiotalist minns jag näbbstövlarna väl. Min mamma hade ett par och ville köpa ett par till mig också. Så liten jag var insåg jag att det skulle vara att begå socialt självmord att ha sådana på fötterna, så jag vägrade.
Hualigen att de kommer tillbaka igen och med Foppa som huvudman!

Tord sa...

Jag blev lurad ett par sekunder. Dock utan att blir särskilt upprörd. Hans fula tofflor är utmärkta att använda mellan huset och garaget eller när man går till postlådan.

Några tips:
1. Matcha korn, oskärpa och färg på det inklippta och bakgrunden.

2. Lägg på en lagermask på det inklippta och mjuka upp kanterna. Ljuset bryts runt kanter och föremål har sällan 100 % skärpa.

3. Lägg på ett justeringslager med nivåer och måla fram rätt skuggor med en mjuk pensel.

Anonym sa...

Om man vill reta sig på företeelser inom modevärlden finns det lätt värre saker. En titt på Stureplan räcker. Ingen kan väl påstå att Foppa hade någon större personlighet innan han började med sina dojjor, så någon själ har han ju inte sålt ut. Däremot säkert cashat loss rätt friskt på sina kråxx.

mikebike sa...

mais oui: smak för pengar har han.

joachim w: JA självklart, det är väl ruggigt uppenbart både om man läser texten och dessutom tittar på bilden där jag bara klippt in en näbbkänga rakt av i fel proportion och medvetet fult gjort. jag tappade nästan andan när jag insåg att flera inteverkar förstå att jag skrev meddelandet för att driva gäck med mannen bakom världens fulaste skor.

andreas: hahahah ja jättesnyggt;)

ulrika: hahaha ja jag såg detta. damn vad hett;)

plupp: tack själv.

luca: fixa sponset som vi snackade om så får du en fin procent.

doris: haha ja fan också...

pjotr: men du läste väl texten??

tord: tack för omtanken. verkligen. men jag har gjort detta medvetet extremt pajjigt för att passa texten. jag hanterar p-shop något bättre irl;)

adde sa...

Stefan Holm fick ingen medalj, ha ha ha!

jonas sa...

Jaja!!!! Idiot visste vi innan att han identifierade sig som... MEN!!... När kommer inlägget om S. Holms 4:e placering? Väntar som katten kring... Haha! Nu jävlar!

Susanna B. sa...

Tack gode gud för din blogg! Finns ingen blogg som denna som får mig att skratta så gott. Den trista vardagen på kontoret får ett lyft varje gång jag läser dig.

jenny norr sa...

Hahah! Du är som du vart du.

jenny norr sa...

Hahah! Du är som du vart du.

Storm sa...

Den där jäkla näverkängan gav mig mardrömmar i går. Huga!

Luca sa...

Vad kostar en kuffilm och hur mycket måste man satsa i förväg?

Din poltiskt korekta anda gör nog att olika former av bidrag (utom möjligen för att lägga ned projektet)blir svårt.

Stefan sa...

NHL är ändå bara för bögar.


hahahahahahahaahahahah

veckans garv!