fredag, juli 27, 2007

Veva positiv

Här är en bild på den rara gossen (Christian aus Berlin) jag nämnde i förra inlägget. Vet inte vad jag ska säga. Det finns egentligen oändligt mycket att säga skulle jag tro. Så mycket att det liksom tar stopp.


11 kommentarer:

tessan sa...

jag får ont i hjärtat..

Los Angeles sa...

Gillar hur han försökt få till en "drop-shadow" med pennor i olika färg. Mycket professionellt.

Hans lägenhet ger mig flashbacks från alla besök som barn hos mina farföräldrar i Berlin. Dom där spetsgardinerna som hänger i säkert 80% av Berlins fönster, om inte mer...

Fröken Lund sa...

Åh herregud. Hade han den där jycken på positivet när han spelade? Måste ändå ha känts härligt att ha gjort killens dag.

mikebike sa...

tessan: ja faktiskt.

los angeles: aha så dina farföräldrar bodde/bor i berlin. fett. hmm jag tänkte inte riktigt på det.

fröken lund: japp det hade han. rekvisita;) ja det var fint att göra någon så glad med så enkla medel.

Los Angeles sa...

Ja, och jag bodde där (intill Viktoriapark i Kreuzberg) 1997-2000, innan jag tog klivet över Atlanten.

Minns att första gången jag åkte ensam till Berlin var vintern 1990, bara några månader efter att muren föll med andra ord. Det var grymt mäktigt att gå där och se folk hacka och slå för att riva eländet (fast vid det laget hackade dom nog mest för att kunna sälja bitarna som souvenirer vid Brandenburger Tor).

Vi ska dit i Augusti och det är svårt att hitta vettiga hotellrum eftersom IFA håller på samtidigt. Vad heter stället ni bodde på?

mikebike sa...

los angeles: arcotel hette det. ligger i mitte vägg i vägg med tacheles. jättebra hotell. boka via hotels.com så blir det billigt också;)

Nemo sa...

Sisär... pedofilmuchen fick in inramning... gillar beskrivningen. Det var banne mig något av det tyskaste jag sett sen Helga Weber på badhuset i München 1982

jenny norr sa...

Åh, jag vill ge honom färgpennor när de han har tar slut.

Ozzy sa...

Jag vill ha skivan! Hur mycket ska du ha för den?

Mäla sa...

Grejen är att det där skulle precis lika gärna kunna vara omslaget till någon jävligt smal och frän electropopsingel. Christian aus Berlin - electro så att det bara sprutar om det. Cool ironi eller tragiskt livsöde, skillnaden ligger i copyn.

hypsilophodon sa...

du måste lägga upp låtarna nånstans! jag vill höra!