fredag, juli 06, 2007

Vem kan tysta Jolly Robert?

Hur långt får man ta fenomenet folklighet? Seriöst, jag undrar på riktigt.

Det finns tydligen ingen måtta på hur mycket det jävla råmongot Robert Wells kan tänka sig att sära på sina pianoskinkor för lite deg. I år har han toppat genom att låta showen gå i pirattema. I sitt posse har han tagit med Jörgen Mörnbäck som jag på allvar trodde hade tacklat av för typ tio år sedan. Han måste sitta på någon alldeles särdeles sjuk info om Wells för varför tar han annars in en snubbe som skulle bli toksvartlistad och stämplad som "uttjänt" på Samhall. Det kan inte bara vara dålig smak.

Kanske är lösningen så enkel som att Robert Wells har s.k. bruna fingrar, att allt han tar i blir skit. Han har ju redan skändat en stor del av Sveriges "folkhemsidoler" så det finns väl inte så många kvar att förgöra.Det skulle också förklara hur det kommer sig att Kurt fucking Ohlsson fått luft i lungorna ännu en gång.

Jag blir så trött. Jag trodde inte att jag skulle orka hetsa upp mig över det där rapsodihjonet en gång till, men efter att ha läst om det käcka piratgreppet har vredesdomänerna sakta börjat fyllas. Wells själv ska spela rollen som kapten "Jolly Robert". Jag blir så förbannad. I varenda tidning kan man läsa hur spexig och härlig han är, Robbert.

OK, låt honom sitta där och dumflina i sin Vargtass-frilla och förgripa sig på sin flygel en gång till. Låt honom tömma sig över Sverige. Och nästa gång en stjärna faller är jag den förste att önska bort ett dussin fingrar från hans lösa musikskolekropp.

Är det ondska?

Knappast!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Ajajajajaj min mage...kan inte sluta skratta...Shit vad bra du är :)
/ Lotta

mikebike sa...

tack lotta... tror du jolly robert tycker det också? ;)

SixesAndSevens sa...

Väntade bara på detta inlägg... ;)

Buteo Buteo sa...

Du har helt rätt, mikebike.

Robert är den utspillda kebabtallriken du hittar på vardagsrumsmattan på lördagmorgonen.

Fast, värre är ändå det faktum att Svenne Banan kommer att betala dyra pengar för att se honom, Mörnbäck och Kurtan. Precis när man läst att Gessles turné säljer dåligt så kommer Robban Wells och sparkar undan den nyss väckta tron på att vi är på väg åt rätt håll.

mikebike sa...

sixx: haha du visste att jag inte skulle kunna hålla mig va?

buetobueto: japp jag har inga förhoppningar på mänskligheten längre. alls.

adde sa...

Vargtass! Ja, där har vi en kille till som det slog slint för! Han slog ju folkparksrekord runt om i landet när han turnerade 1980! Är det månne det hells Wells hoppas på och därför han kör samma frilla?

mikebike sa...

adde: japp wells plagierar vargtass. och han gör det dåligt.

Mais oui sa...

Ondska? Hahahaha.. det är banne mig dagens sanning! Trevlig helg! hahahahahaha..

mikebike sa...

mais oui: du, trevlig helg på dig med

Bull sa...

På Aftonbladet kan man rösta om hur man vill att Raphsody in Rock ska sluta.
Tyvärr innehöll inget av alternativen mitt önskemål:
Nu, omedelbart. Men en trotylbomb.

Var finns självmordsfrisörerna när man behöver dem?

Anonym sa...

mikebike: haha troligtvis inte ;)
Jolly Robert...herregud
/ Lotta

the jojo sa...

Och nu ska han göra låt med Celine Dion. Robert Wells och Celine Dion. Celine Dion och Robert Wells. Blä. Jag måste sova nu. Min hjärna kan knappt ta in sådan obehaglig information utan att spontandö.

mikebike sa...

jojo: det tar aldrig slut. vilken vulgokombo. åhhh kan han inte bara få ett piano i huvudet. en tung jävla pjäs. hade varit såååå gött.

Kalla Kåre sa...

Åh vad jag delar din smärta. Robert Wells är fan i mig en skräck från helvetet och hans rapsodimongoshow är den slutgiltiga smaklöshetskavalkaden.

Men frågan är om han bett Disneys/Buena Vistas advokater om lov för att plagiera filmerna? Om Wells i all sin hybris inte gjort det så blir det nog en dyr plundring i slutändan. Och förresten, kunde hans (ex?)-kompis Tito Beltran fått vara piratapan?

The Pata sa...

Det ar ju sa javla dumt!
Fan, jag stannar har i min exil utomlands. Definitivt!

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHA....HAHAHAHAH....HAHAHAHA...(andas)...HAHAHAHAH!!!
/Britta

Luca sa...

Bara en olycka kan få tyst på karln.

Anonym sa...

LYSANDE!

/Katta

Anonym sa...

hahahahah jag gråååter

Anonym sa...

Men killen drar publik! Smaken är som baken, och folkflertalet har talat. Svälj dina spyor, innan du tapetserar med dem här, och acceptera att du är i minoritet.

Wells är OMTYCKT! Folk betalar pengar för att titta på honom. Han lever på sin "konst!" Det är lite patetiskt när sofistikerade Sune hela tiden skall racka ner på vad flertalet av befolkningen gillar. Man kan börja misstänka att det bara är patetiskt poserande. Om du nu är så smart/bra/klok, varför är då inte DU lika poppis, pucko?

Hur prostituerar du dig för att tjäna dina pengar? Är det så mycket bättre.

Jag nöjer mig med att låta bli att titta/lyssna på eländet. Men jag anser INTE att andra skall tycka som jag. Blir någon lycklig av att lyssna på Wells, så missunnar jag dem inte det. Varför skulle jag det?