fredag, juli 13, 2007

Prickskytten

Semesterdag två inleddes med en tur till Busfabriken i Halmstad. Ett lekparadis för vuxna med barn som täckmantel. Hoppborgar, bollhav, studsmattor och all annan tänkbar skit som myndiga människor systematiskt stängs ut ifrån i vårt samhälle. Gratis inträde för vuxna. Dessutom var det tvång att alla barn var i sällskap med minst en vuxen. Så jävla bra deal att jag trodde det var en fet bluff alltihop. En pinsam incident var när vi hittade tryckluftskanoner som man laddade med skumgummibollar. Plötsligt fann jag mig själv i full gång med att hejdlöst pricka småglin. Något som uppmärksammades av en kille med en stor kamera. Så med lite tur figurerar jag i hallandsposten imorgon. Enligt säkra källor såg jag riktigt förtjust ut när jag lyckades träffa en översittartjockis först i nacken och sedan på kinden. Hårt. Jag kan riktigt se rubriken framför mig: 30-årig sniper på busfabriken. Då skulle mamma varit stolt över mig.

---- 
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

12 kommentarer:

Ullen sa...

Du ÄR elak!

Anonym sa...

Min barnalstrande bror har länge försökt få med mig och hans irriterande glin till Busfabriken i Linköping... Kanske ska kolla om en liknande attraktion (:)) finns där, skulle vara skoj att på ehrmn... "lagligt" sätt straffa de fula ungarna så han inte gnäller om det...

Anonymoose sa...

Håller mig borta från hoppborgar sedan brorsan kom på den lysande idéen att kombinera hoppborg med alkohol och lyckades ge sig själv hjärnskakning och minnesförlust meddelst ett knä i ansiktet.

För övrigt är det fullt acceptabelt att ge sig på barn så länge man kan använda "lek" som pretext, som exempel kan snöbollskrig samt isbollar nämnas.

Man bör dock passa sig för att smygstraffa sina egna ungar allt för mycket då det är de som kommer att välja ens ålderdomshem.

Moto-Mike sa...

Ra-ta-ta-tat- aim for the fat.

Tina Lagerström sa...

Barn är bästa alibit. För allt.
Tecknade filmer, lek och busland (finns ett här i götet, ifall du undrar, vid backaplan), stoja runt - you name it.

Jag ska definitivt kolla hp på nätet och se om du finns med. =)

Cliff Hanger sa...

Hehe... jag läser detta inlägg högt för sambon och vi fnissar ikapp. Vi vill också ha barn!

Anonym sa...

Sitter tyvärr och ser den återkommande och eskalerande pinsamma Viktoria-dagen... önskar jag hade en riktig skanon att skjuta ner Carola och ett flertal självgoda svenska artister med. Och som vanligt vann något ägg från Hallsberg telefontävlingen, gör de inget annat än ringer därifrån?

ullis sa...

VART ligger det stället?! Jag vill också leka!

Mollgan sa...

Småglinsprickning är en underskattad och utdöende hobby. Bra att du håller den vid liv!

Lintin sa...

Fantastiskt initiativ! Jag säger: mosa dom små svinen.

Anonym sa...

І visіted multiple sites hοωever the
audio quality fοr audіo songs existing at this
ωeb sіte іs genuinеly fabulous.


Аlso νіѕit mу homeρаgе .

.. imac retina display repair kuala lumpur imac retina display repair imac retina repair kuala lumpur

Anonym sa...

Hi theгe collеagues, its gгeat post regarding tutοringand сomplеtеly dеfined, κeep it uρ all the time.


Heгe іs my web blog ... ipad repair bangsar