torsdag, juli 12, 2007

Och på första dagen...

Regn.

Inte helt oväntat. Jag sitter i Mellbystrand just nu. Vi är i J:s sommarhus som ligger ca 25 meter från stranden. Det hade varit bra på alla sätt om det inte var för att regnet förutom att det är blött och kallt även sett till att avloppsystemen längs kusten kajkat ur och tömts i havet. Kort sagt, vill man bada får man bada i bajs. Det är inget för mig. Inte längre. Been there, done that så att säga.

Men det spelar ingen roll. Jag är hög på ledighet. Inget kan göra mig missmodig just nu känns det som. Men det är klart det har ju bara gått en dag...

Om man sitter på stranden och tittar riktigt noga med kikare så kan man nästan se alla svin som är i Båstad och svinar. Vilket helveteshål det måste vara nu. Man får lust att åka dit och gå loss med en fälthaubits. Då hade Stureplan legat lika öde som Tjernobyl framöver. En rätt vacker tanke faktiskt.

Istället har vi tillbringat lite tid på biblioteket i Laholm där Juniorette fick gå loss på barnboksavdelningen medan vi vuxna satt i sofforna och läste.

Jag har nästan läst ut Toby Youngs "Hopplös och hatad av alla" nu. Idag läste jag om när hans Alkoholism hade nått sin kulmen. Han berättade att han vid ett tillfälle varit på en klubb och blivit hittad medvetslös på toaletten med byxorna nere vid anklarna. Den som hittat honom hade fått dra på honom brallorna, kasta honom över axeln och bära ut honom till en taxi. Dagen efter mindes han inte hur han kommit hem. Ocharmigt.

Jag rös.

Det lät oroväckande likt det som hände mig på företagets Julfest förra året. Identiskt sånär som på en detalj. Jag blev inte buren ut över axeln på en person. De var två som bar mig och de bar mig under armarna. Jag får ta och berätta om den kvällen en anna dag.

Så länge säger jag som jag brukar. Sånt festande är inget för mig. inte längre. Been there, done that så att säga

8 kommentarer:

bibbsan sa...

Ha en himla skön semester, får man väl säga..

Fröken Lund sa...

Åh vad jag hoppas att du inte tar bloggsemester. Din blogg är helt klart den roligaste just nu! Men, ha en riktigt skön semester nu!

Rens sa...

EY! Jag är i Malmöööe. Bjussar du på Mellby/swinger/nudistkaffe imörrn när jag blåser norrut igen?

Marvin sa...

Ha en skön semester, men överge oss inte helt.

http://marvinskan.blogspot.com/
2007/07/
att-skiljas-r-att-d-en-smula.html

Man måste (tror jag) klippa och klistra ihop länken... blogger-gäst-kommentar-dagboken klarar inte att göra en fungerande länk, den gör som du, försvinner i tomma intet, men man vet att det är där någonstans och blir trots allt lite glad.

Pis änd lavv

MarajaILund sa...

Ihhiiihii, alltså jag skrattade rätt mycket åt bajs-historien. Men det kommer jag nog få äta upp (gah, eh jag menade INTE bokstavligt) för jag har en egen liten på gång. Tack för att du bloggar från semestern Mike!

Ozzy sa...

Jag är puckad. Köpte ett sjukt roligt dataspel i söndags, för hela jävla sommaren regnar ju ändå bort så då kan man lika gärna sitta inne och spela. Idag är jag ledig. Och önskar att det ska börja regna så jag lagligt får sitta inne och spela spel istället för att ligga på altanen och pressa. Sjuk?

Anonym sa...

Din blogg är <3
Haha.

Rosa sa...

Well, det hade väl sin charm förra veckan när Stureplan invaderade oss. Men ack vad skönt det var när dom lämnade oss. Skönt att tennisveckan är över. Men fan vad kul det var.