lördag, juli 21, 2007

Kort rapport

Det sitter ett par mongos och ockuperar datorerna i lobbyn. Har mycket kul att förtälja men det får vänta lite till tydligen. Det var samma imorse. Frustrerande. Har vant mig vid att skriva av mig. Åh, jag som har såna iakttagelser att berätta om. Jag har lyckats dela in tyskarna i två grupper, min kropp har gjort revolt, jag har kontrarevolterat och jag har kommit över en så jävla störd pryl m.m. Men snart så. Funderar på ifall jag ska våga mig på currywurst eller inte. Det lutar åt inte men om ett par kalla så.

---- 
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

12 kommentarer:

Anonym sa...

currywurst är INGENTING

Ulrika sa...

Det verkar som om mongona (mongosarna?) har skapat dej en spännande teaser. Ser fram emot när dom flöar sej.

Anonym sa...

wurst och pommes is da shit. sen måste du ha minst fyra till sex matskedar senap på. glöm ketchup. precis som en tvättäkta tysk vill ha det. go for it.
ska bli jidrans intressant att se vad du har gjort för spaningar i öst.
ha det bra!
//ulf. der german.

Blygisens betraktelser sa...

....hahahahahahhahahahahahahahhaha! fasiken, jag börjar nästan bli orolig över mig själv.....O well, jag gillar dig, mikebike!

Anonym sa...

Du måste käka currywurst, sjukt äcklig varm ketchup till det. Blev en currywurst under VM förra året för mig. Det e ett måste, gärna på Zur Currywurst i Berlin.

Anonym sa...

Ulf: E du tysk?

Currywurst serveeras ju i små bitar som ligger i en riktigt svår curryketchup (som dessutom är varm).

Frida sa...

Jösses. Du är bokmärkt.

Anonym sa...

Jag hade tänkt att ge fan i att kommentera, men din Berlinresa är som en blåkopia på mins familjs bara två veckor sen. Vi bodde dock i Charlottenburg..
Currywürst med shultheiss, jummie..

/truebiker

Anonym sa...

Men, kan du inte fösa undan dom där mongosarna någon gång, så man får veta? Jag börjar bli otålig!

/MiMa

Blancaflor sa...

Jag börjar ocksa bli otalig. Aterkom med rapport snarast!

Kalla Kåre sa...

Risken finns att tyska mongos har övermannat Mike och hans familj. Ska vi utrusta en undsättningsexpedition? Beväpning: Johnnys Senap. Det borde fräta ner kontinentens alla currywürstar.

Ulrika sa...

Bra teori där, Kalla Kåre! Man kan också spekulera om tangentborden på de publika datorerna blivit igenkläggade av allt würstflott och allt senapskladd.