måndag, juni 18, 2007

Vem fan är mikebike?

Hittade en slags namne idag skulle man kunna säga. Någon snubbe som använder sig av mitt bloggalias mikebike och jag odiggar det. Den jävlen har till och med reggat domän. http://www.mikebike.se/. Fucker!

Vem är han egentligen?
Jag är inte han.
Han är INTE jag.
Han bor i Göteborg och håller på.
Dessutom ser han ser ut som T-bag.

För fan. Kom inte här och kom säger jag bara!

This town aint big enough for the booth of us.

40 kommentarer:

Keke sa...

Hmm, högst oroande... För att ytterligare strö salt i såren kan jag meddela att jag slarvade bort mina bokmärken och började leta din blogg. Och som av en händelse snubblade jag in hos en annan snubbe. Han kallar sig Mikethebike...
http://mikethebike.blogg.se/index.html

Riktigt sjuk snubbe det med...

Tinselflickan sa...

Jag tror att du är han.

Egentligen.

*fniss*

rens sa...

När du började blogga trodde jag att du var denna Mike Bike. Han var da shit i trickcykling på 80-talet och åkte runt på discon och uppträdde. En kväll var fulländad när både Richard Hallifax och Mike Bike stod på programmet. Du är kopian, Mike. Du.

Anonym sa...

hade precis tänkt säga det som rens sa. du är kopian. ;-)
Mikael Geske som den första mikebike heter, föddes förmodligen med en bmx hoj fastmonterad på sin kropp. han var, och förmodligen är, helt grym!

Dåcktor Erik sa...

Någon av er är ute och cyklar. Helt klart.

Anonym sa...

ÄGD :)

"booth"

Anonym sa...

Det är du värd efter ditt virala attentat/ Anders

Josh sa...

Åfan. There's a new sheriff in town...

Jonas sa...

Njae... han gör onekligen skäl för sitt namn, men vad är lite trampcykling gentemot en allvarligt, kritisk och fullständigt pessemistisk syn på våran tillvaro!? Går ju inte att jämföra samma dag! Keep it up Mike....

Caniggia sa...

Cykla BMX?! Det var väl bara sådär lite halv-supertuffit när BMX Hellriders (Rad) var som mest poppis 1986. Frågan är ju om det var något ens då. Du Mike är således den sanne Mike. Lyssna inte på annat...

hypsilophodon sa...

filosofi! dikter!

t.b.f.t.e. sa...

anonym:

booth = bås
both = båda

Sucker!

jansson - bitter motionär sa...

haha illa om du känner dig hotat av en bmx-sida. Oroa dig föga, den dör nog inom kort. Bmx-trenden dog ju redan på 80talet :)

Anonym sa...

haha jag trodde att du var han när jag började läsa din blogg!!

nackilf sa...

Säga va man vill om Geske, men nog är det allt han som är den äkta mikebike. Vilken koppling till bike har du själv egentligen du påstådda mikebike? Att han sedan inte haft ett jobb de senaste 20 åren är en annan femma... han e nog 40 bast vid de här laget och trampar fortfarande runt.

mikebike sa...

hahhaa nä jag har ingen koppling till bike alls. det rimmar thats all. jävligt töntigt smeknamn faktiskt.

rens: hahahah fy fan jag hör ditt mässande (har hört det förr hjälp mig jag döööör) ända hit.

nackilf: att han inte haft jobb. creddigt. han njuter av livet med andra ord. om jag bara visste hur man gör.

rens sa...

Och jag kan höra dig lipa ända hit.

Moto-Mike sa...

Hahaha, han ser verkligen ut som T-Bag.

Anonym sa...

Är det din tvillingsjäl månne?

Jaaan sa...

BMX? Jag har hört talas om ålderskriser men det här. Slutar man inte åka BMX när man år sin första riktiga cykel, vid typ 7..

Anonym sa...

en true beliver håller fast vid sin grej, länge. det är något utöver petitesser som ålder och trender. geske är född -68. btw.

Stefan sa...

oj oj oj... är du och jag tvillingar i shit hit the fan världen? Jag hittade också just idag en sugbloggar ( givetvis light som fan - på gränsen till genomskinlig) men i alla fall.

jag rippar delar av din post till min nu...

*copy och cuttar som fan*

Jessica sa...

Haha... vad roligt det skulle vara om det visade sig att ni faktiskt VAR en och samma person. Utan att veta om det. Då skulle du få sätta på dig knäskydden och hoja runt Majorna och hoppa upp på trottoarkanterna.

Elisabeth sa...

Ännu roligare är att han verkar helt renons på din existens. Medan du jagar upp dig är han helt... typ cool. ;)

mikebike sa...

ahh bettan. jag jag ar inte upp mig. inte det minsta. i dont give a fuck about him. jag vill bara inte bli sammanknippad med en 40årig bmx:are

Jaaan sa...

Jag står lika trygg som de allierade den 6:e juni -44.

Stefan sa...

fan Mike min fight med sugbloggen light dog och blev en fika gamla bloggvänner emellan. jag som ville dra igång fatwa.

muttrar

hörru om jag döper om mig till MikeByke lovar du en fight då eller ser du mellan fingrarna då

;)

Anonym sa...

som bl a rens och nacklif säger så är det en känd göteborgsprofil på bmx, lite som han som trampar runt och gapar ros, ros! fast de gör olika saker på cykeln

hörde för övrigt den sjukaste av historier kring denne mikebike som involverar bögporrfilm och en toaborste i röven i en lya i stockholm runt 1993...

janna sa...

jag har alltid trott att ditt bloggernamn uttalas "micke-bicke", med e på slutet och i stil med "snicksnackare". börjar nästan tro att jag har haft fel.

Raag sa...

Trots att MikeBike the cykelgubbe råkar vara din överman gällande tidpunkt vid införskaffande av nickname innebär det inte att han bär namnet med högre uppsatt fana hehe

adde sa...

Ja, nog är killen lik T-bag alltid, men vem är du lik mike?
Vad blev det av din radiokarriär förresten? Fick du kicken eller ligger du och ruvar på något just nu? Du gjorde dig ju så bra i radio så det vore kul att höra mer.

MiMa sa...

Hm.. alltså, jag har alltid tänkt på dig som MickeBicke, men det är ju bra att vakna upp ur sin dyslexi även om det är omtumlande :)

Elisabeth sa...

W-h-a-t?? Vad har jag missat?? Jag har för mig att jag vagt visste att du suttit i studio men nu blir jag så nyfiken att jag bara inte kommer funka i helgen om jag inte får veta. MikeyBikey the Man - ge mig mer information! ;) Kram i midsommar med ett berg av jordgubbar och tråg av sill.

Andreas sa...

BMX cyklade man i filmer som The Goonies och E.T.

De kom på 80-talet. Nuff said.

bobby sa...

Hahaha!
Den där snubben har varit ihop med en tjej jag känner. Small world!

Freeride sa...

Den äkta Mikebike är toppen, du hade nog också diggat hans stil om du brydde dig mindre om att efterapa hans namn...

metrobloggen.se/Nadiia sa...

Schööen va taskit!

Malmzor sa...

Mike är en stor del av sveriges bmx, han har en hel rad olika meriter bland annat från VM. Han är bakrunden till sveriges bmx han som anordnade sveriges första riktiga bmx tävling han som levde för sin sport på 80talet och gör det än idag han som alla känner till han som heter mikael "mikebike" geske

Martin sa...

När jag var mindre åkte jag från en liten småstad, till en större småstad: Göteborg. Detta för att cykla BMX (Jag var den enda som cyklade BMX i min hemstad då) Ringde man Mike då kunde man slagga hos honom, och hänga med honom på grymma rundor till massa mer eller mindre hemliga ställen att cykla på!

Han är nog den som gjort mest för BMX-scenen i Sverige, samt en av de mer intelligenta människorna jag mött.

Anonym sa...

Jag sökte på min gamla polare Mikael Geske och hittade dig.. det var inget roligt fynd. Du är faktiskt kopian på ett riktigt original och dessutom en gammal vän till mig. Men nu lär jag lär ju kolla in din blog ändå så jag antar att du vann?