torsdag, juni 28, 2007

Skönt

Svaret på kluringen är:
Hon hoppades på att killen skulle dyka upp på systerns begravning också.


Testet är framtaget av en framstående amerikans psykolog för att testa om en person har samma tankesätt/mentalitet som en psykopat. Testet har gjorts på ett stort antal dömda seriemördare och förvånansvärt hög procent av dem har visat sig svara korrekt.

Bara två personer av de som kommenterat hos mig verkar således ha en möjlig psykopatnatur. Skönt. Hade varit lite jobbigt om ALLA hade svarat "rätt" typ.

14 kommentarer:

Anonym sa...

skit och jag som hade tänkt och svara att det var syrran som opererat om sig till man ..he he

mikebike sa...

anonym: hahaha ja men då har du inte problem med fantasin i allafall.

andreas sa...

oj, intressant. Men egentligen är det ju inte speciellt logiskt även om man "tänker som en psykopat".. Varför skulle den okände mannen dyka upp på nästa begravning också? Han kanske bara kände mamman?

Sug på den ni :)

Lintin sa...

Lika mycket som jag hatar kluringar, lika fascinerad är jag av all information som innehåller orden "psykopat" eller "seriemördare". Så dagens intressekurva jämnade ut sig ganska fint till slut.

mikebike sa...

lintin: hahaha... du är rolig du;)

Anonym sa...

men mike, för helvete. du hade väl uttryckligen sagt Åt alla som kunde den att tiga? lite konstig fördelning då kanske

aussiekicki sa...

Då kan man lägga till psykopat till sin CV. Ser inte bra med tanke på att jag jobbat på patologen/bårhuset, som kanslist, kanske jag ska tillägga.

Luca sa...

Härligt- äntligen får man in bekräftad. Frågan handlade ju bara om släkskap och död- vad annars kunde man associsera till...

Anonym sa...

parsimoni-lösning: pga arvet från modern.

ullis sa...

Syrran kanske hade dragit den evigt klassiska "(Mördarsysterns namn) har en poojkväään!" och pekat litegrann, när mördarsystern pratat om killen på begravningen.

Har man en dålig dag kan det ju vara förödande.

Maximiliana sa...

åh åh! Tänk på va' alla maratonserier som Beautiful och allt vad de heter är psykopatiska med alla d eeras vindlingar! Vi matas m a o med renodlad psykopati i bästa, mest lättlevererade formatet. Varje dag. Shit alltså! Ska stänga tv:n för alla familjemedlemmarna nu.

Cyrox sa...

så då är man klassad som psykopat då.
obra.
akta er för mig.

Fröken Lund sa...

Jag tyckte den här klurigheten var busenkel och känner mig därför väldigt mycket psycho. Var hittade du denna? Finns det fler psycho-test någonstans? Måste förvissa mig om att det bara var en tillfällighet att jag fixade den här gåtan.

Fröken Lund sa...

Googlade lite snabbt här och det verkade vara en bluff detta.

http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm