torsdag, juni 07, 2007

Blommor och bin

Lite UR fast på amerikanskt 70-tals-liberalt och härligt vis.

Om det var en verklig situation skulle killen ALDRIGIHELVETET fått ett normalt förhållande till något som ens tangerar ämnet sexualitet under sin resterande livstid.

Jag undrar om uppdragsgivaren kände sig tillfreds med resultatet:

11 kommentarer:

Mizz Maj sa...

Fullkomligt veeedervädig film! Jag ryser i hela kroppen...

Mizz Maj sa...

vedervärdig*
Alltid likadant om jag publicerar utan att förhandsgranska. *suck*

olli sa...

Fy vad vidrig film. Samma skräck som i en Hitchock film. Men vad menade hon med: and how we can control them (these feelings)?, Låter typiskt moraliskt amerikanskt (annars växer det hår i handflatan och man kan bli sinnesslö). Gillade dock den klassiska postern på väggen "make love not war". Passande i sammanhanget liksom.

Martin sa...

hehe, ja det där lät ju som ett fullt normalt samtal mellan mor och son..

Lille Ricky håller en jäkligt låg profil under andra halvan av filmen tycker jag. Säger inte ett knyst.
Jag tror han tycker det är skämmigt som fa-an trots att hans morsa tycker att hon reder ut den pinsamma situationen galant.. ;)

JAC sa...

Jag hade blivit sinnesjuk bara av att han en sån mor. Jag hoppas hon inte pratar så ... överpedagogiskt och tydligt annars. huvva!

Bozo sa...

Hah :) Lol... Något liknande hände när jag var runt 20 o porrade med min dåvarande flickvän... Hennes far kom in i rummet när hon satt på och red (ehrmn). Fanskapet till gubbe pratade lugnt och ooglade sin halvnakna dotter (hon hade tröja på, vi hade lite bråttom :)) och frågade vad vi ville ha till kvällsmat, hur det gick på jobbet osv... Ganska jobbigt, tog ett tag innan gubbjäveln gick därifrån :)

Lauren sa...

Å herre min gud!!!!
Tror inte jag har flabbat så mycket på länge. Killen lär ju aldrig har haft ett normalt sexliv efter inspelningen av den filmen.
Verkade dessutom inte som att han gjorde ett bra jobb på sig själv, aldrig sett ett sånt totalt uttryckslöst ansikte någonsin :D
Kul kul Mike, nu kan jag nog överleva den här kvällen på jobbet också.
Thx.

Anonym sa...

These feelings and how we can controll them. En runkrobot är ju alltid något att sträva efter att bli!

Lennart sa...

Det där råkade jag ut för en gång i unga år men jag hade varken kläder på eller täcke över mig. Mamma sa bara "kom ut sen när du är klar" sen stängde hon dörren, hon brydde sig inte om att hålla någon lång föreläsning. Det tycker jag var omtänksamt av henne.

emm sa...

haha alltså bakgrundsmusiken också...

metrobloggen.se/Nadiia sa...

Fy vad enormt snuskig film! Usch usch usch! får ju rysningar...